Σελίδες

Benefit "They're Real!" mascara

Πριν λίγες ημέρες αγόρασα τη συγκεκριμένη μάσκαρα και μέχρι τώρα την έχω χρησιμοποιήσει αρκετά. Είναι η γνωστή σε όλες μας "They're Real!" της Benefit. Η συγκεκριμένη υπόσχεται βλεφαρίδες σαν ψεύτικες και πραγματικά το κάνει.

Σε αντίθεση με αυτές της Maybelline που χρησιμοποιώ καιρό, η συγκεκριμένη δίνει άψογο αποτέλεσμα με μία στρώση. Δε χρειάζεται καμία διόρθωση ή οτιδήποτε. Αυτό οφείλεται στη σύστασή της, είναι πολύ σκληρή για μάσκαρα-χωρίς βέβαια αυτό να το νιώθετε όταν τη φοράτε. Απλά θα παρατηρήσετε πως οι βλεφαρίδες σας σκληραίνουν και γίνονται όντως σαν ψεύτικες. Το πέρασμα με το βουρτσάκι είναι σα να σταθεροποιεί τις βλεφαρίδες εκεί που θέλετε, ανάλογα με το πώς τις βάφετε. Όταν χρησιμοποιώ οποιαδήποτε άλλη μάσκαρα, χρειάζονται 2 ή 3 στρώσεις προκειμένου να σκληρύνουν οι βλεφαρίδες και να πάρουν το σχήμα που θέλω, κι αυτό δε συμβαίνει με την "They're Real!". Δε μπορείτε να χτίσετε τις βλεφαρίδες αν την αφήσετε να στεγνώσει, αν και εγώ με τη μία στρώση είμαι πολύ ικανοποιημένη.

Επίσης δε μουτζουρώνει τα μάτια και δε "μαδάει"-ξέρετε, αυτά τα μαύρα κομματάκια που πέφτουν αν τρίψετε λίγο τα μάτια σας. Γενικά τη λάτρεψα και αν δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα στην πορεία (π.χ. να ξεραθεί αμέσως-πράγμα όχι τόσο απίθανο, αν σκεφτείτε πως έχει τόσο στεγνό αποτέλεσμα) θα την αγόραζα ξανά. Η τιμή της είναι κανονικά γύρω στα 22 και κάτι ευρώ, για κάποιο λόγο όμως η απόδειξή μου έγραφε 20 κάτι. Αν την έχετε δοκιμάσει κι εσείς πείτε μου τη γνώμη σας!


18 σχόλια:

  1. Έχω ακούσει τόσο καλά λόγια.. Ελπίζω να την δοκιμάσω κάποια φορά!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Χαχα! Κι εγώ το σκεφτόμουν και λέω, 15 ευρώ έχουν όλες σχεδόν, τώρα για 5 ευρώ άμα είναι τόσο τέλεια, ας κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου. Ευτυχώς αποδείχτηκε καλή. Μόνο μη ξεραθεί φοβάμαι.

      Διαγραφή
  3. Hey darling nice blog you have here, I like your posts! Hope you will have time to visit mine and let me know your opinion about it, maybe we could follow each other if you like my posts =)
    XOXO
    Ylenia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πόσο ενοχλητικό είναι να βρίσκεις κομματάκια από τη μάσκαρά σου! Αν όντως είναι τόσο καλή, αξίζει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πραγματικά καλή και ναι κομματάκια δεν αφήνει όσο και να ταλαιπωρηθούν οι βλεφαρίδες.

      Διαγραφή
  5. η συγκεκριμενη ειναι η αγαπημενη μου απο τις λιγο πιο ακριβες.κι εγω απαταω τη falsies μ αυτην.απλα να ξερεις οτι στεγνωνει σχετικα γρηγορα λογω του στομιου που μαζευει αρκετο προιον.αυτο που μπορεις να κανεις ειναι μολις τη δεις να στεγνωνει να βαλεις λιγο υγρο φακων(αν εχεις προχειρο) η σταγονες φυσιολογικου ορου(πουλανε σε αμπουλες μιας χρησης τα φαρμακεια).το τιπ ισχυει για ολες τις μασκαρα αλλα η they're real νομιζω το χρειαζεται συχνα.φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για το τιπ, σίγουρα αρκετές κοπέλες θα το εκτιμήσουν! Απλά με τις Maybelline μπορείς να περάσεις όσες φορές θες τις βλεφαρίδες σου. Καλά και μ'αυτή μπορείς αλλά όχι τόσο εύκολα και όχι τόσο πολλές φορές. Πάντως πολύ καλή μάσκαρα όπως και να'χει!

      Διαγραφή
  6. Την θέλω εδώ και πάρα πολύ καιρό, προσπαθώ να συγκρατηθώ επειδή έχω ήδη αρκετές ανοιγμένες mascara.. μόλις τελειώσω κανα-δυο θα πάω να την πάρω! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλησπερα !! κοριτσια ξερετε απο που την αγοραζουμε γιατι μενω ηρακλειο κρητης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. κριμα...... ευχαριστω πολυ!! υπαρχει περιπτωση να μπορει καποια κοπελα να την αγορασει για εμενα και να μου την στειλει?

      Διαγραφή
    3. Μπορείς να την παραγγείλεις και κατευθείαν απ'τα Sephora της Αθήνας! Πάρε τους τηλέφωνο να συνεννοηθείς!

      Διαγραφή
    4. αληθεια?! χαιρομαι!! ευχαριστω παρα πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    5. Τίποτα! Έχουν και e-shop, λογικά θα στο πουν κιόλας. Αλλά αν δεν τη βρεις εκεί υπάρχει πάντα και το site της Benefit!

      Διαγραφή