Σελίδες

Caviar Nails Review

Θυμάστε που είχα αγοράσει το Caviar art από Tommy G με το Dorothy L για βάση; Ε τα δοκίμασα. Εσείς όμως μην το κάνετε. Εννοώ μη συνδυάσετε αυτά τα 2 μαζί.

Ας ξεκινήσω λοιπόν. Είχα διαλέξει το Dorothy L για βάση επειδή είχε το ίδιο χρώμα με τις πέρλες.


Μέγα λάθος. Το συγκεκριμένο μανό δεν κάνει γι'αυτή τη δουλειά, αφού δεν έχει ιδιαίτερα κολλώδη σύσταση. Το αποτέλεσμα: Oι μισές πέρλες να πέφτουν κάτω και οι άλλες μισές να φεύγουν τελείως απ'τη θέση τους, παίρνοντας και όλο το μανό απ'το νύχι, όταν τις πιέζεις ελάχιστα για να κολλήσουν-όπως πρέπει κιόλας. Με λίγα λόγια ήταν πολύ μέτριο το αποτέλεσμα, και έβλεπες ότι δε θα κράταγε για πολύ.

Στη συνέχεια είπα να απλώσω από πάνω ένα διάφανο μανό, και συγκεκριμένα το No 280 "Clear" της Rona Ross, από Hondos Center, και είπα να γεμίσω λίγο τα κενά ρίχνοντας λίγες πέρλες εκεί που χρειάζεται.
Τελικά κατέληξα να περνάω δεύτερη στρώση πέρλες, οι οποίες κόλλησαν αμέσως. Με λίγα λόγια έπρεπε να βάλω για βάση το διάφανο και όχι το Dorothy L, για να έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τα νύχια μου δε βγήκαν τέλεια αλλά τα κράτησα, αφού τα έκανα. Την επόμενη φορά θα το κάνω έτσι λοιπόν.

Τέλος να σας πω ότι το Dorothy L σαν μανό γενικά είναι καλό, ειδικά για την τιμή του (λιγότερο από 2 ευρώ) και κρατάει 2 μέρες σίγουρα και πιο πολύ αν δεν ταλαιπωρείτε τα χέρια σας. Αν περάσετε και ένα διάφανο από πάνω σίγουρα θα μείνει περισσότερο όμως. Αυτά για σήμερα! Τα λέμε στο επόμενο post:*

2 σχόλια:

  1. Επειδή θέλω το βερνίκι να κρατάει στα νύχια μου για τουλάχιστον μία βδομάδα, όση ταλαιπωρία και αν περάσουν χρησιμοποιώ μόνο essie. Ακριβά μεν αποτελεσματικά δε.
    Αν θέλεις πέρνα μια βολτίτσα και από το δικό μου blog, αυτές τις μέρες τρέχει ένας διαγωνισμός με limited edition προϊόντα από τα αγαπημένα the Body Shop. http://ginaikologies.blogspot.gr/
    Καλά Χριστούγεννα! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή