Σελίδες

Essence "Express dry drops" review

Κι αφού τις δοκίμασα έχω να πω ότι ναι, λειτουργούν. Όχι, δε θα στεγνώσουν αμέσως τα νύχια σου, αλλά τουλάχιστον αν τα βάψεις βράδυ και μετά πέσεις για ύπνο δε θα έχεις τα συνηθισμένα αποτυπώματα του μαξιλαριού. Μέσα σε 2 λεπτά το νύχι είναι στεγνό. Όχι τελείως, αλλά 90% στεγνό. Ε μετά από 2-3 λεπτά ακόμα νομίζω μπορείς να κάνεις τα πάντα.

Τέλος πάντων αν το χρησιμοποιήσεις βλέπεις διαφορά και σίγουρα δεν περιμένεις όσο περίμενες. Το προϊόν αυτό είναι πολύ λιπαρό (αφήνει κι ένα πιο glossy αποτέλεσμα στο νύχι), μη το χρησιμοποιήσεις με το χέρι ακουμπησμένο πάνω σου δηλαδή. Η συσκευασία είναι σε μορφή σταγονόμετρου, δηλαδή πιέζεις ελαφρά και αφήνεις τις σταγόνες να πέσουν πάνω στα νύχια. Το πιθανότερο είναι να γεμίσεις λάδια, γι'αυτό έχε δίπλα σου μία χαρτοπετσέτα. Δεν αφήνει λιπαρότητα στο χέρι για να λερωθείς, μην ανησυχείς. Τελειώνεις σε χρόνο dt και το βρίσκω πολύ βολικό το γεγονός ότι είναι σε μορφή σταγονόμετρου γιατί δε χρειάζεται προσοχή που το απλώνεις κλπ, ούτε ξηραίνει το δέρμα όπως θα έκανε ένα αντίστοιχης δράσης μανό.

Γενικά είναι ένα καλό προϊόν, σε 5 λεπτά έχεις τελειώσει και μπορείς άνετα να βάψεις τα νύχια σου πριν κοιμηθείς χωρίς ν'ανησυχείς. Η τιμή του ήταν γύρω στα 3 ευρώ και μπορείτε να το βρείτε κυρίως σε Hondos Center ή όπου αλλού ξέρετε ότι πουλάνε προϊόντα Essence.

Τέλος να πω ότι θέλω καιρό να δοκιμάσω το Seche-Vite, και τώρα που υπάρχουν εκπτώσεις στα Sephora λέω να το αγοράσω. Όσες το έχετε χρησιμοποιήσει πείτε μου αν είναι όντως τόσο τέλειο. Δηλαδή στεγνώνει αμέσως και τελείως; Ή δε το γλιτώνεις πάλι το 5λεπτο; Περιμένω τα σχόλιά σας! Τα λέμε στο επόμενο post!


16 σχόλια:

  1. nice post!
    kai gw skeftomoun na to parw!
    kai to seche vite to skeftomai,alla sta sephhora einai polu akrivo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ! Ναι, αλλά τώρα με τις εκπτώσεις ίσως το βρω σε πολύ καλή τιμή κι αν αξίζει τόσο θέλω να το πάρω!

      Διαγραφή
  2. Καλό ακούγεται! Είμαι κι εγώ απ' αυτούς που βάφουν νύχια πριν κοιμηθούν :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέλεια! Θα το πάρω σίγουρα γιατί και εγώ μόνο το βράδυ βρίσκω χρόνο για τα νύχια μου ... και όχι μόνο!:)
    Nice post!
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ! Ε ναι μόνο τότε χαλαρώνεις. Και δεν τα έβαφα επειδή ήξερα ότι θα καταστραφούν αλλά μ'αυτό τώρα θα τα βάφω κάθε μέρα!

      Διαγραφή
  4. Το seche vite το πήρα το καλοκαίρι που είχαν 50% στα μανό και μου βγήκε όλο το σετ του γαλλικού (basecoat, topcoat, και το άσπρο) 15 ευρώ. Να σου πω δεν εντυπωσιάστηκα. Δεν στεγνώνουν φοβερά γρήγορα ούτε κρατάνε τόοοσο περισσότερο τα μανό (τουλάχιστον σε μένα). Τώρα δοκίμασα το nubar και είμαι πολύ πιο ευχαριστημένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι κι εγώ δε πιστεύω ότι υπάρχει τόσο καλό προϊόν σε θέμα ταχύτητας. Πάντως τις συγκεκριμένες σταγόνες τις βολεύτηκα και αφού μου στεγνώνουν τόσο γρήγορα τα νύχια και έχω το αποτέλεσμα που θέλω ε εντάξει! Σ'ευχαριστώ για το σχόλιο!

      Διαγραφή
  5. Ακούγεται πολύ πρακτικό!Απ'ότι καταλαβαίνω οι περισσότερες τέτοιες ώρες βάφουμε τα νύχια μας,οπότε σίγουρα αξίζει,ειδικά με τέτοια τιμή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι είναι, αν ήταν σε μορφή μανό σίγουρα δε θα ήταν τόσο βολικό, προτιμώ τις σταγόνες!

      Διαγραφή
  6. ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΣΤΕΓΝΩΤΙΚΟ ΤΗΣ MAVALA ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ!!! ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΪΟΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα το δοκιμάσω! Η Mavala έχει γενικά πολύ καλά προϊόντα! Ευχαριστούμε!

      Διαγραφή
  7. Λοιπόν τις έχω και εγώ ις σταγονίτσες αυτές και έχω να πω τα καλύτερα αφού και η τιμή είναι πάρα πολύ καλή, μάλιστα είναι καλύτερες από τις σταγόνες της essie και το σπρέι της creative. Τώρα για το seche vite έχω και εγώ αρνητική άποψη, δηλαδή μπορεί να τα στεγνώνει γρήγορα, μη φανταστείς το ίδιο με τις σταγονίτσες αλλά σε δύο μερούλες έχει φύγει όλο το μανό από το νύχι και το πλήρωσα και 9 ευρώ από την έκθεση. Άρα ΧΧΧΧΧ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι τελικά δε νομίζω να το πάρω το Seche Vite, πιστεύω της Sally Hansen είναι καλύτερα και συμφέρουν περισσότερο. Ναι, είναι λίγο ρίσκο το συγκεκριμένο top coat!

      Διαγραφή