Σελίδες

Hondos Center haul: Vichy

Περνώντας απ'το stand της Vichy δε μπορούσα να μη δω τι υπάρχει. Το μάτι μου αμέσως έπεσε στο συγκεκριμένο λάδι. Αρχικά λόγω συσκευασίας, αλλά μετά που διάβασα τα συστατικά του αποφάσισα να το αγοράσω. Το συγκεκριμένο μπουκαλάκι περιέχει μείγμα από 9 έλαια και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σώμα, πρόσωπο και μαλλιά. Μυρίζει υπέροχα, δεν περιέχει parabens και σιλικόνη και η τιμή του ήταν γύρω στα 16 ευρώ.


Και μετά αγόρασα αυτή την κρέμα προσώπου. Περιέχει εκχυλίσματα τριαντάφυλλου, μυρίζει πολύ ωραία και η τιμή της ήταν γύρω στα 9 ευρώ. Μόλις τη δοκιμάσω θα ακολουθήσει review.


Αυτά από Vichy! Αν έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο απ'τα δύο, αφήστε ένα σχόλιο να μου πείτε γνώμη!

6 σχόλια:

  1. Φαίνονται πολύ καλά.Για την κρέμα προσώπου έχω ακούσει τα καλύτερα και θέλω πολύ να τη δοκιμάσω!Είχα το λαδάκι της Nuxe που έχει την ίδια χρήση με αυτό που πήρες,το χρησιμοποιούσα στο πρόσωπο.
    http://ohmymirrormirror.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρέπει να είναι καλή, δεν αμφιβάλλω κιόλας, Vichy είναι. Το λαδάκι σκοπεύω να το χρησιμοποιήσω παντού! Κάτι τέτοιο έψαχνα και το βρήκα! Σ'ευχαριστώ για το σχόλιο!

      Διαγραφή
  2. Αγαπημένη εταιρία η Vichy.. Σκέφτομαι μετά από την ανάρτηση σου να το δοκιμάσω...

    Υ.γ, καλώς σε βρήκα πολύ όμορφο μπλογκ...

    http://laviestsuperbe.blogspot.gr/2013/01/confessionsbeautylicious-night.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. h kremoula einai polu kalh thn exw dokimasei!!!!! me epises gia to ladaki kanei kai gia polla!!!!!! polu wraio blog !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ!<3 Ναι κι εγώ πιο πολύ το πήρα επειδή κάνει για όλο το σώμα. Και είναι πολύ ελαφρύ. Ενυδατώνει χωρίς ν'αφήνει λιπαρότητα!

      Διαγραφή