Σελίδες

Korres pomegranate!

Γεια σας κοριτσάκια! Σήμερα θα σας μιλήσω για τη γνωστή σε όλους σειρά του Κορρέ με άρωμα ρόδι, και πιο συγκεκριμένα για το face scrub και το απλό σαπούνι για πρόσωπο και σώμα (εγώ το χρησιμοποιώ μόνο για πρόσωπο).

Καταρχάς το ρόδι για όσες δεν γνωρίζετε είναι το καλύτερο φρούτο για την επιδερμίδα. Είναι το μόνο φρούτο που τρώω και την άλλη μέρα βλέπω αλλαγή πάνω μου. Τέλος πάντων αποφάσισα να δοκιμάσω και μία σειρά προσώπου με ρόδι! Δεν πιστεύω ότι επειδή έχει ρόδι θα κάνει και αυτά που μου κάνει το ρόδι όταν το τρώω, αλλά μέσα στο μαγαζί του Κορρέ το ρόδι είναι η αγαπημένη μου επιλογή οπότε για αυτή και θα σας μιλήσω. Τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιώ το scrub και το σαπούνι μαζί.
Το σαπούνι, έχει απαλό άρωμα και καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα, και το scrub κάνει απολέπιση χωρίς να ξηραίνει το δέρμα. Βέβαια η ενυδατική μετά είναι απαραίτητη ούτως ή άλλως. Μετά από το συγκεκριμένο καθαρισμό νιώθω πραγματικά καθαρό το δέρμα μου, πολύ απαλό, χωρίς να με τραβάει. Είμαι ευχαριστημένη από το συνδυασμό αυτών των δύο προϊόντων, το μόνο μειονέκτημα που μπορώ να βρω είναι το μέγεθος του scrub, είναι πολύ μικρό σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα που
 κυκλοφορούν.
Η τιμή και των δύο είναι γύρω στα 10 ευρώ ωστόσο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και μόνο ένα απ'τα δύο. Προϊόντα του Κορρέ μπορείτε να βρείτε και στα φαρμακεία και στα Hondos Center, αλλά το καλύτερο είναι να επισκεφθείτε κάποιο κατάστημα Κορρέ για να δείτε και τα υπόλοιπα προϊόντα τους ή να δείτε μήπως κάποια άλλη σειρά είναι πιο κατάλληλη για την επιδερμίδα σας. Εγώ προτιμώ τα καταστήματα Κορρέ (υπάρχουν σίγουρα στην Ερμού και στο The Mall).

Εσείς έχετε κάποιο αγαπημένο προϊόν περιποίησης προσώπου Κορρέ;

4 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Την άλλη μέρα έχουν ελαττωθεί σπυράκια (δεν έχω ακμή, απλά πού και πού βγάζω μερικά) και μετά από 2-3 μέρες έχω το τέλειο δέρμα. Απαλό και αψεγάδιαστο. Δεν τρώω ένα ρόδι βέβαια, τρώω γύρω στα 3. Τυχαία τις παρατήρησα κι εγώ τις αλλαγές! Απλά να σου πω ότι έχει αντισηπτική δράση άρα εξαφανίζει σπυράκια. Και μειώθηκε και η κυτταρίτιδα με μία βδομάδα που έτρωγα. Είναι το τέλειο φρούτο για να κάνεις σώμα, εγώ εκεί καταλήγω. Απλά βρες φυσικά ρόδια, μη πάρεις απ'αυτά τα τεράστια τα κατακόκκινα μες στα χημικά, αυτά και ξινά είναι και τίποτα δεν κάνουν.

      Διαγραφή
  2. μμμ,ενδιαφέρον,λέω να το δοκιμάσω κάποια στιγμή!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι και το σαπούνι μόνο του κάνει δουλειά, απλά το scrub κάτι περιέχει και τη μαλακώνει πολύ την επιδερμίδα.

      Διαγραφή