Σελίδες

Rose Water review!

Πρόσφατα πήρα κι αυτό το ροδόνερο από Hondos Center. Δεν είναι καθαρό ροδόνερο, αλλά λοσιόν. Η τιμή του ήταν γύρω στα 4 ευρώ και η ποσότητά του πολλή.

Το χρησιμοποίησα για ντεμακιγιάζ, δε κάνει απολύτως τίποτα, ωστόσο μπορείτε να το βάλετε μετά το ντεμακιγιάζ προκειμένου να ενυδατώσετε λίγο παραπάνω το δέρμα σας πριν βάλετε και την κανονική ενυδατική (που με τον ύπνο θα σας φύγει όσο να'ναι λίγη ποσότητα), αλλά μπορείτε και να το χρησιμοποιήσετε και αντί της ενυδατικής αν αυτή σας έχει τελειώσει ας πούμε, μιας και όντως ενυδατώνει πολύ το δέρμα το συγκεκριμένο προϊόν.

Μπορείτε επίσης αν το βάλετε σ'ένα μπουκαλάκι με αντλία spray να το χρησιμοποιήσετε ως δροσιστικό και ενυδατικό προσώπου το καλοκαίρι. Είναι σίγουρα χρήσιμο! Αν το έχετε κι εσείς πείτε μου πώς το χρησιμοποιείτε!


10 σχόλια:

  1. Εγώ έχω ροδόνερο σε μορφή σπρέι και το χρησιμοποιώ για να ψεκάζω τα πινέλα μου. Κάνει πιο ανάλαφρη την εφαρμογή του foundation ενώ οι σκιές γράφουν καλύτερα με υγρό πινέλο. Επιπλέον το χρησιμοποιώ για να ψεκάζω το πρόσωπό μου αφού ολοκληρώσω το μακιγιάζ μου. Λειτουργεί πολύ ωραία ως σταθεροποιητικό του μακιγιάζ, μη σου πω καλύτερα από άλλα γνωστά και ακριβά. Το λατεύω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σταθεροποιητικά δε χρησιμοποιώ κι ούτε σκοπεύω αλλά μου κάνει εντύπωση που σου λειτουργεί έτσι το ροδόνερο! Ναι αν το χρειάζεσαι στο μακιγιάζ είναι καλή λύση για να ψεκάζεις τα πινέλα. Θα με βόλευε αν λειτουργούσε και σαν καθαριστικό αλλά αφού δε βγάζει το make-up από πάνω μου αμφιβάλλω αν θα το βγάλει απ'τα πινέλα. Ευχαριστώ για το σχόλιό σου!

      Διαγραφή
  2. το χρησιμοποιώ ως λοσιόν, μετά το γαλάκτωμα, ώστε να αφαιρέσω τα τελευταία υπολείμματα του μακιγιάζ καθώς και του γαλακτώματος.
    στο ντεμακιγιάζ με σιγουριά λέω ότι μόνο έτσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί. κάνει το δέρμα μου πολύ πιο απαλό απ' ότι αν το παραλείψω. και να τονίσω ότι κάνω ντεμακιγιάζ με γαλάκτωμα για πολύ ευαίσθητα δέρματα το οποίο είναι πολύ απαλό σαν προϊόν. όμως το ροδόνερο με βοηθά πολύ. να πω επίσης ότι επειδή το hondos, της επαρχίας που μένω, δεν φέρνει αυτή τη λοσιόν που έχεις εσύ, βάζω ροδόνερο από το σούπερ μάρκετ!!
    παρεπιπτόντως μ αρέσει πολύ το blog σου, έχεις μια διαφορετική και ενδιαφέρουσα οπτική, γράφεις ωραία, οπότε συνέχισε έτσι.
    μπράβο σου!
    μαρία κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα τι γλυκό σχόλιο! Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ! Ναι ότι μαλακώνει το δέρμα το παρατηρώ κι εγώ, και μ'άρεσε πάρα πολύ! Μετά το ντεμακιγιάζ χρησιμοποιώ έναν αφρό από Sephora που θέλω να τελειώσω, αλλά και το ροδόνερο είναι πολύ καλό όντως! Ναι νομίζω ότι το ροδόνερο του σουπερμάρκετ είναι και καλύτερο, αφού είναι καθαρό ροδόνερο που βάζεις και στο φαγητό. Κι εγώ νόμιζα ότι είναι καθαρό αυτό που αγόρασα μέχρι που είδα τα συστατικά.

      Διαγραφή
  3. Ωραίο post κουκλίτσα :) Μου έχει αφήσει και εμένα τις καλύτερες εντυπώσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κοριτσάκι μου έψαχνα ενα ποστ να βρω να λεει γ αυτό το προϊόν κ το βρήκα σε εσενα μόνο εκανα την μ.... Α κ πηρα δύο μπουκάλια τέτοια γτ μια αισθητικος με πηρε στο λαιμό της το νομιζα για καθαρό. Θελω να το βαλω σε ενα απλικατερ κ να ψεκαζομαι μπορω?η δε κάνει? Σε ευχαριστώ πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, γιατί να μη κάνει; Αρκεί το απλικατέρ να είναι καθαρό φυσικά. Είναι και πολύ πιο βολικό έτσι. Γενικώς πάντως κάπως θα το χρησιμοποιήσεις, μη το σκέφτεσαι. Ψέκαζέ το σε όλο σου το σώμα για ενυδάτωση, ή στο πρόσωπό σου το πρωί, αντί για ενυδατική (αν έχεις πολύ λιπαρό δέρμα).

      Διαγραφή