Σελίδες

Vichy Essentielles facial emulsion review

Είναι μία κρέμα που αξίζει να δοκιμάσεις. Αφήνει το δέρμα απίστευτα απαλό χωρίς να προσδίδει λιπαρότητα και έχει μία απαλή μυρωδιά τριαντάφυλλου. Η υφή της είναι παχύρρευστη και μ'αρέσει αυτό. Παρ'όλο που είναι για μεικτές-κανονικές επιδερμίδες και η δική μου είναι λιπαρή, λειτούργησε πάνω μου πολύ καλύτερα σε σχέση με άλλες κρέμες. Δεν έχω και πολλά να πω για μία κρέμα, απλά είναι απ'τις καλύτερες που έχω δοκιμάσει - ισάξια (και καλύτερη θα έλεγα) της Bioten που χρησιμοποιούσα μέχρι στιγμής. Η τιμή της είναι γύρω στα 10 ευρώ και σίγουρα θα την ξαναγοράσω.


6 σχόλια:

  1. Θέλω πολύ να τη δοκιμάσω!Είναι από τις λίγες κρέμες που δεν έχω διαβάσει ούτε μία αρνητική κριτική.Είχα βρει ένα tester,και μου άρεσε πολύ και η μυρωδιά της..:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι κι εγώ έχω μείνει ευχαριστημένη και θα την ξαναπάρω! Πολύ καλό αποτέλεσμα.

      Διαγραφή
  2. Αφού τη θεωρείς ισάξια της Bioten ξέρωντας και πόσο αγαπάς αυτό το brand, θα πρέπει να είναι πολύ καλή :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πραγματικά καλή! Αφήνει το δέρμα τόσο απαλό αλλά δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας! Απορροφάται αμέσως - παρ'όλο που είναι παχύρρευστη και έχω λιπαρό δέρμα. Για ξηρά δέρματα δε νομίζω να κάνει, αλλά σε κανονικά λογικά θα είναι εντάξει. Μου έκανε εντύπωση το αποτέλεσμα πάντως.

      Διαγραφή
  3. φαίνεται πολύ καλή εάν τη συγκρίνεις ε τη bioten-που έχω αγαπήσει σίγουρα θα μου αρέσει κια θα τη δοκίμαζα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή