Σελίδες

Coffee Break Πειραιά

Όπως ξέρετε, την Κυριακή που μας πέρασε ήταν τα καθιερωμένα coffee breaks των beauty bloggers. Εγώ αποφάσισα να αναλάβω το συγκεκριμένο του Πειραιά. Και φυσικά ήταν αυτονόητο ότι θα με συνόδευε η (το καλό που σας θέλω) γνωστή σε όλους μας Κοραλλία, ως στενή μου φίλη εδώ και αρκετά χρόνια. Δε με νοιάζει αν ήθελε ή σχεδίαζε να πάει στο coffee break της Αθήνας, εγώ Πειραιά ανέλαβα, Πειραιά θα ερχόταν! (Δεν τη πληρώνω για να με έχει φίλη, όχι). Εξάλλου σε κοτζάμ Café 14 είχα κανονίσει να πάμε!

Τέλος πάντων αφού ήμαστε στη στάση του λεωφορείου απ'τις 4 παρά κι αυτό ήρθε 5 παρά, αφού φτάσαμε 10 λεπτά αργότερα κι αφού η Φλώρα είχε κάτσει και είχε ήδη παραγγείλει όταν φτάσαμε, αφού λοιπόν συνέβησαν όλα αυτά, μπορώ να αρχίσω να σας διηγούμαι το πώς περάσαμε: Τέλεια. Πέραν του ότι βρήκαμε τόσα κοινά ενδιαφέροντα και όχι μόνο, συζητήσαμε για τα πάντα. Εγώ κι η Φλώρα ως καρκινάκια αμφότερες είχαμε και τα ζωδιακά μας (πόσο τοις 100% καρκίνος είσαι, και άλλα τέτοια), η Κοραλλία με τη Φλώρα συζήτησαν τα επαγγελματικά τους, εγώ έτρωγα τη σαλάτα μου... ε αυτά.

Εμένα η απορία μου είναι μία. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΤΕ ΚΑΛΕΣ ΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΣΣΕΣ; Μία φορά έγινα υπεύθυνη και δεν πάτησε κανείς; Τι θα πει ο κόσμος; Εμάς δηλαδή δε θέλετε να μας γνωρίσετε; Στο πηγάδι κατουρήσαμε; Μάνα δε μας γέννησε εμάς; Να μην επαναληφθεί! Αλλά επειδή είμαι καλή, θα σας αποκαλύψω τι χάσατε. Όχι, κοιτάξτε μας. Αξιολάτρευτες παρουσίες. Δηλαδή αυτά τα κουκλάκια τα ζωγραφιστά δε θέλετε να τα δείτε στο επόμενο coffee break;

Κουκλάκι No1: Κοραλλία
Κουκλάκι Νο 2: Φλώρα
Φλώρα & Κοραλλία
Η Κοραλλία θαυμάζει το τοπίο και με επαινεί για το γούστο μου
Εκείνες κι εγώ
Θέλετε. ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ;

4 σχόλια:

  1. ααααχ εγώ θέλω,αλλά πάντα τ βλέπω τελευταία στιγμή,και ποτέ δεν προλαβαίνω να δηλώσω συμμετοχή!αν πήρε το μάτι όμως καλά,ούτε καιτης Αθήνας είχε προσέλευση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια; Γιατί ρε παιδιάα; Μωρέ και να μη δηλώσεις συμμετοχή άμα θέλεις πας, η συμμετοχή είναι πιο πολύ για να ξέρει ο άλλος αν θα πας και για να βλέπουν γενικά πόσοι θα πάνε. Την επόμενη φορά τώρα!

      Διαγραφή
  2. Aχ κι εγώ από Πειραιά είμαι ..έκανα βλακεία που δεν ήρθα τελικά!!
    Την επόμενη φορά θα προσπαθήσω για να γνωριστούμε γιατί δεν ξέρω καμία κοπέλα απο blogging!

    ΑπάντησηΔιαγραφή