Σελίδες

The best top coat: Sally Hansen Insta-Dri

Έψαχνα καιρό ένα καλό top coat, που να δίνει λάμψη, να στεγνώνει γρήγορα και να προστατεύει τα νύχια. Όσοι ψάχνετε κάτι αντίστοιχο, τρέξτε να αγοράσετε το συγκεκριμένο της Sally Hansen. Όταν είδα ότι έκανε και γύρω στα 8 ευρώ ενθουσιάστηκα ακόμα περισσότερο γιατί δεν περίμενα να βρω κάτι τόσο καλό σε τόσο καλή σχετικά τιμή.

Και αφού το δοκίμασα έχω να πω ότι κάνει ακριβώς ό,τι λέει! Είναι όντως anti-chip, το μανικιούρ μένει όντως άθικτο, δίνει πολύ ωραία λάμψη στα νύχια, και τα στεγνώνει αμέσως! Χρησιμοποιούσα τις σταγόνες της Essence, αλλά ήθελα κάτι που να διατηρεί το χρώμα, κρατώντας τα νύχια σε καλή κατάσταση, ενώ θα έχει και glossy αποτέλεσμα. 

Για να καταλάβετε πόσο άμεσα στεγνώνουν τα νύχια, απλά θα πω ότι πριν τελειώσω το δεύτερο χέρι, το πρώτο νύχι είχε στεγνώσει σχεδόν τελείως. Η σύνθεση του συγκεκριμένου μανό είναι αρκετά αραιή και το προτιμώ. Γενικά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη με το συγκεκριμένο. Σίγουρα θα το αγοράσω ξανά και δε νομίζω να ψάξω για άλλο top coat από δω και πέρα!

7 σχόλια:

  1. Γεια! Εχω 2 ερωτησουλες! Πρωτη, που βρισκεις Sally Hansen? Και δευτερον, εχεις δοκιμασει το seche vite? Ρωταω για να μου πεις πως συγκρινονται αυτα τα δυο! Εγω αγαπω το seche vite αλλα αν υπαρχει κατι εξισου καλο και πιο οικονομικο εννοειται θα τρεξω να το παρω! Φιλακια!! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Sally Hansen βρίσκεις μόνο Sephora. Το Seche Vite δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά έχω ακούσει ότι πήζει όταν φτάσει περίπου στη μέση και έλεγαν κάτι και για επικίνδυνο περιεχόμενο και δεν το πήρα-καλά όλα επικίνδυνα είναι, αλλά εντάξει, αφού το έλεγε κιόλας είπα να το αποφύγω. Πάντως έλεγαν ότι στο βαθμό που το περιέχει δεν είναι επικίνδυνο για την υγεία. Τέλος πάντων μη στα πολυλογώ, αν θες να δεις κι άλλες γνώμες μπορείς να μπαίνεις και στο makeupalley! Προσωπικά νομίζω ότι είναι το ίδιο καλό απ'ό,τι έχω δει πάντως.

      Διαγραφή
    2. Οκ σε ευχαριστω! Ελεγα μηπως ειχες δοκιμασει κ τα δυο να μου πεις γνωμη! θα το ψαξωωωωω!! Φιλια!

      Διαγραφή
  2. μου άρεσε πολύ το γεγονός ότι στεγνώνει γρήγορα!!!στα sephora ε'ιπες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή