Σελίδες

Flormar Matifying Top-Coat

Αυτό το top-coat το λατρεύω, καθώς κάνει ακόμα και το πιο απλό μανικιούρ ιδιαίτερο.
Έχει όντως ματ αποτέλεσμα (όχι μόνο στην όψη αλλά και στην υφή), στεγνώνει αμέσως, έχει πολύ καλή διάρκεια και κοστίζει λιγότερο από 4 ευρώ!
Όταν το πήρα δεν περίμενα ότι θα μ'άρεσε τόσο, αλλά είναι τέλειο γιατί πέραν από matifying είναι και πάρα πολύ καλό ως top-coat.
 Το αγόρασα από το κατάστημα της Flormar στο Μοναστηράκι (δίπλα ακριβώς απ'τον σταθμό), αλλά προϊόντα Flormar μπορείτε να βρείτε και σε άλλα μέρη.


Εσείς το έχετε δοκιμάσει;
Τα λέμε σύντομα σε επόμενο post!

2 σχόλια:

  1. Πραγματικά είσαι τοσο τυχερή που το βρήκες!! Τους τελευταιους μήνες όποτε είμαι Μοναστηράκι πηγαίνω πάντα να ρωτήσω και είναι εξαντλημένο!! Πράγματι σκεφτόμουν να το αγοράσω λόγω της τιμής, μιας και όλα τα υπόλοιπα επώνυμα στοιχίζουν τουλάχιστον 6 ευρώ ( αυτό πλέον 4,50). Αφού λοιπόν δεν το βρήκα ποτέ για καλή μου τύχη αγόρασα ένα BORDEAU petit ( με 2 ευρώ ενώ το μεγάλο έκανε 2,95) για να δω αν μου αρέσει και έμεινα πολύ ευχαριστημένη! Δεν έχω εξακριβώσει όμως ακόμη τη διάρκειά του και με προβληματίζει λίγο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το είχα πάρει πριν ένα χρόνο, και το έχω ακόμα! Ελπίζω να το ξαναβρώ όταν το χρειαστώ πάντως γιατί πραγματικά είναι καλό! Όσο για τη διάρκεια του συγκεκριμένου, είμαι πολύ ευχαριστημένη! Λειτουργεί και σαν προστατευτικό top coat!

      Διαγραφή