Σελίδες

Maybelline color tattoo in "Pink Gold"

Ό,τι πρέπει τώρα για την άνοιξη το συγκεκριμένο ροζ! Και με -2 ευρώ που την πήρα έβγαινε γύρω στα 6 κάτι. Το χρώμα που επέλεξα ήταν το "Pink Gold" και είναι το προφανές, ένα ροζ-χρυσό χρώμα.



Η γνώμη μου είναι ότι απλά πρόκειται για μία απλή σκιά με καλή σχετικά διάρκεια και τίποτα παραπάνω. Χωρίς βάση, στα δικά μου λιπαρά βλέφαρα, δε μένει πολύ. Έχει συμπαθητική διάρκεια, και πολύ ωραίο χρώμα του οποίου την ένταση μπορείς να χτίσεις. Πάντως στη διάρκεια της μέρας θα μαζευτεί στα βλέφαρά μου, χωρίς βάση. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα πολύ καλύτερη διάρκεια από το συγκεκριμένο προϊόν. Κι άλλο ένα αρνητικό είναι η μικρή ποσότητα. Δεν ξέρω πόσα ml είναι αλλά είναι λίγο το περιεχόμενο για 8 κάτι ευρώ που κάνει. Ωστόσο είναι αρκετά βολικό να βρίσκεται στο νεσεσέρ σας, καθώς απλώνεται πολύ καλά με τα δάχτυλα.


12 σχόλια:

  1. Ξέρεις, εγώ τις λατρεύω τις color tattoo! Ίσως το πολύ απαλό χρώμα της συγκεκριμένης να την κάνει να μην μένει πολύ στα βλέφαρα. Σε αυτά που έχω η διάρκεια είναι καλή! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι μπορεί κι αυτό, τι να σου πω! Όπως και να'χει πάντως με βολεύει επειδή δε θέλει πινέλο και είναι πολύ ωραίο χρωματάκι!

      Διαγραφή
  2. Ειναι πολυ ωραια! Εκμεταλλευτηκα και εγω την προσφορα και πηρα την 70- Metallic Pomegranate. Ειναι δαμασκηνι-μπορντω. Να σε ρωτησω κατι? Κατω απο ολα τα σχολια σε ολα τα blog που παρακολουθω εχει την επιλογη "Απάντηση" στο δικο μου blog ομως δεν το βγαζει :/ Τι πρεπει να κανω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ! Ναι το είδα κι αυτό που έχεις, πολύ ωραίο χρώμα! Όσο γι'αυτό που λες, τώρα κοιτάω τις ρυθμίσεις των σχολίων αλλά δε βρίσκω κάτι:/ Εμένα νομίζω ήταν αυτόματο, δε νομίζω ότι εγώ έβαλα τη δυνατότητα απάντησης. Μήπως να ρωτούσες κάποια κοπέλα με περισσότερη εμπειρία;

      Διαγραφή
    2. Θα ρωτησω κι αλλες μηπως και ξερει καμια...Ευχαριστω παντως!

      Διαγραφή
  3. φαίνεται όμορφο το χρώμα, ανοιξιάτικο και φρέσκο! Αν θέλεις πέρνα και από εμένα μια βόλτα, http://bellatrixxkiddo.blogspot.gr/ , είμαι καινούρια στην παρέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την έχω κ εγώ και την έχω βολευτεί πάρα πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολυ ομορφο χρωματακι!!! αχχχ εχω κι εγω πολυ λιπαρα βλέφαρα και ταλαιπωρουμαι πολυ! ποια βαση σκιας προτεινεις? :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για βάση βάζω το Soft Ochre της MAC που δε λέει να τελειώσει (γιατί όταν τελειώσει θα πάρω το Painterly, αυτό μου ταιριάζει χρωματικά), αλλά αν θες πραγματικά να μένει η σκιά στη θέση της και να μην αλλοιώνεται, σου συστήνω τη βάση της Artdeco. Έχει περίεργη υφή - αν τη δοκιμάσεις στο χέρι σου θα δεις - αλλά ειλικρινά τη φοράω και δεν ανησυχώ για το μακιγιάζ. Και κάνει κι 8 ευρώ.

      Διαγραφή
    2. P.S. Έχω κάνει review για τη βάση της Artdeco, με φωτογραφίες κιόλας να δεις διαφορά!

      Διαγραφή