Σελίδες

Maybelline Dream Smooth primer

Έχω δοκιμάσει μερικά primers, αλλά κανένα δεν ήταν σαν αυτό. Πιο συγκεκριμένα, έχω δοκιμάσει της Inglot, των Sephora και της Radiant, αλλά κανένα δεν είχε την υφή και τη σύσταση που θέλω, εκτός απ'αυτό.

Το συγκεκριμένο είναι το λιγότερο "λιπαρό" primer, και το μοναδικό που κάνει το δέρμα μου τόσο απαλό. Θα έχετε παρατηρήσει ότι όταν αγγίζετε το πρόσωπό σας μετά το primer, το χέρι σας έχει μία κάποια "υγρασία". Με το συγκεκριμένο primer όμως αυτό δε συμβαίνει όσο με τα υπόλοιπα. Γενικά αν έχετε δοκιμάσει κάποια, θα δείτε τεράστια διαφορά. Έχει πολύ καλό αποτέλεσμα, αφήνει το δέρμα τελείως ματ και απίστευτα απαλό. Έχει ένα διάφανο-ροζ χρώμα (όχι, δε φαίνεται κάτι τέτοιο πάνω σας), και μετά την πρώτη φορά που θα τη χρησιμοποιήσετε, ίσως δείτε ότι η επιφάνειά της "κρυσταλλώνει". Δεν ξεραίνεται, ούτε είναι σκληρή, απλά είναι σαν να την έχετε πασπαλίσει με ζάχαρη. Όταν βάλετε στο χέρι σας και στο πρόσωπό σας αυτό εξαφανίζεται πάντως, δεν είναι πρόβλημα για την εφαρμογή.

Το make-up απλώνεται τέλεια, όσο παχύρρευστο κι αν είναι δουλεύεται εύκολα και δε χρειάζεται ν'ανησυχείς για το αν θα στεγνώσει και σίγουρα έχεις ένα πολύ πιο φυσικό αποτέλεσμα απ'ό,τι θα είχες χωρίς αυτό. Και ναι, τελικά είδα διαφορά και στην εφαρμογή του make-up της Radiant που χρησιμοποιώ, απλώνεται πάρα πάρα πολύ ευκολότερα και φαίνεται πολύ πιο φυσικό πάνω μου. Όσο για λιπαρότητα, εγώ βλέπω ελάχιστη κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά δεν αποτελεί πρόβλημα, γιατί όπως είπα είναι ελάχιστη.

Το μόνο αρνητικό που μπορώ να βρω είναι η τιμή του, γιατί είναι 7ml και κοστίζει γύρω στα 12 και κάτι ευρώ, αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένη και σίγουρα θα το ξαναγοράσω όταν μου τελειώσει.



6 σχόλια:

  1. εντάξει εφόσον σε βόλεψε χαλάλι τα λεφτά!είναι και δύσκολο προιόν να το πετύχεις και να σου κάτσει καλά!εγώ είχα τις ιδιες σκέψεις για το lumi magiq της loreal αλλά αφού δε βρήκα κάποιο παρόμοιο,τα ξανέδωσα τα 11 ευρώ!! :-p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε αυτό λέω κι εγώ. Απ'τη σειρά lumi magique έχω το illuminating concealer αλλά θα κοιτάξω και τη βάση τους, δε σκέφτηκα καν ότι μπορεί να έχει.

      Διαγραφή
  2. Έχω των Sephora,το είχα πάρει με 70% έκπτωση!Ενώ μ'αρέσει πολύ,δεν είναι ό,τι καλύτερο για την επιδερμίδα,δεδομένου ότι είναι σιλικονούχο..Το φοράω σπάνια όμως(μέχρι τώρα 3 φορές και το έχω σχεδόν 2 μήνες!),μόνο όποτε βάζω make-up..Αυτό ακούγεται καλύτερο,ίσως όταν μου τελειώσει αυτό που έχω να το δοκιμάσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή