Σελίδες

Revlon Colorburst Lip butter in "Berry Smoothie"

Είναι lip butter και κραγιόν μαζί. Πολύ ενυδατικό, πολύ κρεμώδες, με απίστευτη υφή πάνω στα χείλη και έντονη χρωματική απόδοση που χτίζεται. Μυρίζει πολύ ωραία, και η συσκευασία του είναι υπέροχη όπως όλων των προϊόντων της Revlon.



Η διάρκεια του συγκεκριμένου lip butter δεν είναι και τρομερή, αλλά σίγουρα θα μείνει αρκετή ώρα πάνω σας. Αν φάτε ή πιείτε ωστόσο θα χρειαστεί ανανέωση. Παρόλο που είναι lip butter, λόγω του χρώματός του το χρησιμοποιώ σαν κραγιόν, και όχι σαν ενυδατικό χειλιών πριν πάω για ύπνο ας πούμε.


Το χρώμα που διάλεξα ήταν το No 50, "Berry Smoothie", ένα berry ροζ χρώμα, ιδανικό για κάθε μέρα! Η τιμή του ήταν γύρω στις 7 λίρες Αγγλίας, και το αγόρασα απ'το ebay.co.uk. Σας δίνω και το link του αγοραστή καθώς έμεινα πολύ ευχαριστημένη, το πακέτο ήρθε σπίτι μου σε λιγότερο από μία εβδομάδα (μαζί με τα Soap & Glory που είχα παραγγείλει - από άλλον αγοραστή βέβαια) και ήταν πολύ καλά συσκευασμένο: suntastic0_1.



Σίγουρα θα πάρω άλλο ένα, γιατί το λάτρεψα! Πήρα και κάτι άλλο από Revlon!
Θα δείτε σε επόμενο post!:*


10 σχόλια:

  1. Είσαι στο μυαλό μου? :O Αυτή τη στιγμή έψαχνα ποιές αποχρώσεις revlon lip butter να παραγγείλω και κοίταγα swatches και ήμουν έτοιμη να παραγγείλω το συγκεκριμένο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να το πάρεις, είναι τέλειο χρώμα και πάει με πολλά μακιγιάζ!

      Διαγραφή
  2. Με γεια,φαίνεται τέλειο!Και πολύ ωραίο χρώμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μμμμμ,βρήκα την επομενη μου αγορά!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ειναι τοσο μα τοσο υπεροχο! ολα της σειρας που εχω δοκιμασει!! δοκιμασε οπωσδηποτε το cherry tart και το peach parfait!


    http://cocorosiebeauty.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή