Σελίδες

Sephora double duty exfoliator + mask

Το τέλειο προϊόν για όσες θέλουν να βάζουν μάσκα και δεν τους αρέσει αυτό το σκληρό αποτέλεσμα της κλασσικής μάσκας. Τι είναι ακριβώς αυτό; Απολεπιστικό προσώπου, που στη συνέχεια γίνεται μάσκα. Μπαίνεις δηλαδή στο μπάνιο, και ενώ καθαρίζεις το πρόσωπό σου με αυτό, το αφήνεις 5 λεπτά παραπάνω και λειτουργεί ως μάσκα. Μετά ξεβγάζεσαι και έχεις δερματάκι μωρού.




Είναι βολικό, αλλά εγώ προτιμώ όταν φοράω μάσκα να το νιώθω. Να σκληραίνει ρε παιδί μου, μην είναι σαν κρέμα. Ε και αυτό είναι-το ήξερα βέβαια, αλλά το πήρα πιο πολύ από περιέργεια, κι επειδή ήθελα να πάρω και μία μάσκα έτσι κι αλλιώς. Όσο για το αποτέλεσμα, το δέρμα μου πραγματικά λάμπει και είναι πεντακάθαρο και μαλακό. Έχει τελείως διαφορετική αίσθηση απ'τον απλό καθαρισμό, νιώθεις ότι έχεις κάνει μάσκα.

Δεν έχει parabens, ενώ περιέχει HydroSenn+ που υπόσχεται βαθιά ενυδάτωση, με ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα κι απ'το υαλουρονικό οξύ. Ναι, ενυδατώνει αρκετά, το νιώθετε. Όσον αφορά στην υφή, είναι όπως όλα τα απολεπιστικά. Ούτε πολύ λεπτόρρευστο ούτε πολύ παχύρρευστο. Ωστόσο δεν είμαι σίγουρη για το αν θα το ξαναπάρω γιατί όπως είπα προτιμώ τις κλασσικές μάσκες. Η τιμή του νομίζω ήταν γύρω στα 7 ευρώ αλλά μπορεί να κάνω και λάθος (παραπάνω δε νομίζω, λιγότερο) και η ποσότητά του είναι 50 ml.

2 σχόλια:

  1. Πολύ ενδιαφέρον,θα το τσεκάρω σίγουρα!Έχω περιέργεια για την αίσθηση,προτιμώ κι εγώ να νιώθω τη μάσκα αλλά αν κάνει δουλειά χαλάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι κι εγώ δεν περίμενα να αφήνει τόσο μαλακό το δέρμα. Αν δε μείνω ευχαριστημένη από κάτι άλλο πιθανόν να το ξαναπάρω αλλά προτιμώ τις κανονικές μάσκες.

      Διαγραφή