Σελίδες

Sephora Top 3 skincare must haves

Το είδα με 50% (δηλαδή 10 ευρώ) και είχε μέσα 3 πράγματα που θα ήθελα να δοκιμάσω. Ε δε μπορούσα να το αφήσω!


Και να τι περιείχε το κουτί:



-Έναν αφρό ντεμακιγιάζ
-Ένα roll-on για κουρασμένα μάτια
-Μία ενυδατική κρέμα προσώπου

Ποτέ δεν είχα ξαναδοκιμάσει αφρό ντεμακιγιάζ και τέτοιου είδους roll-on, και αφού τα βρήκα και τα 3 με 10 ευρώ είπα να τα αγοράσω. Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά.

-Ο αφρός χρησιμοποιείται σε στεγνό πρόσωπο. Έτσι όπως είστε βαμμένες δηλαδή, βάζετε μία γενναιόδωρη ποσότητα, τρίβετε απαλά πρόσωπο και λαιμό να φύγει το μακιγιάζ και ξεβγάζετε. Εγώ βρίσκω ότι δουλεύει καλύτερα σε βρεγμένο πρόσωπο ωστόσο. Λέει ότι βγάζει και αδιάβροχο μακιγιάζ και κάνει και για μάτια, πράγμα αρκετά βολικό. Το σημαντικό για μένα είναι ότι δεν ερέθισε καθόλου την ευαίσθητη επιδερμίδα μου. Αν σας αρέσει να ντεμακιγιάρεστε έτσι προφανώς θα το λατρέψετε, εγώ όμως ξεβάφομαι καλά μόνο με μαντηλάκια οπότε δεν μ'άρεσε. Το χρησιμοποιούσα μετά τα μαντηλάκια, μόνο και μόνο για να το τελειώσω. Η αίσθηση που αφήνει δεν είναι και ό,τι καλύτερο, κάνει το πρόσωπό σας να κολλάει, μετά από μερικά λεπτά όμως είναι αρκετά απαλό. Λέει να ξεβγάζεστε με ζεστό νερό, δεν το έχω κάνει ως τώρα, ελπίζω να μην είναι η κίνηση ματ της υπόθεσης! Το έχω βολευτεί όμως με το να βάζω λίγο σ'ένα pom pon και να ξεβάφομαι. Έτσι είναι αρκετά καλό, αλλά δε συμφέρει σε σχέση με τα μαντηλάκια, και ποσοτικά και οικονομικά.

-Το roll on δεν έκανε και σπουδαία πράγματα. Περιείχε ένα δροσιστικό σχετικά υγρό το οποίο δε μου έκανε κάτι ιδιαίτερο. Δεν παρατήρησα να φεύγουν οι μαύροι κύκλοι, παρόλο που εγώ δεν έχω, ωστόσο μία ελαφριά σκιά υπάρχει όταν μου λείπει ύπνος και το συγκεκριμένο προϊόν δε μου έκανε τίποτα.

-Η ενυδατική πάλι, μέτρια. Δεν ενυδατώνει τέλεια, αλλά είναι καλή για νεανικά δέρματα που δεν έχουν ιδιαίτερες ανάγκες. Έχω λιπαρή επιδερμίδα, και αν βάλω λίγη ποσότητα απορροφάται, αλλά δεν αφήνει και ματ αποτέλεσμα. Τίποτα αντιαισθητικό, αλλά έχω δοκιμάσει και καλύτερες. Για 3 ευρώ που βγήκε με το πακέτο όμως δε με νοιάζει ιδιαίτερα, μόνη της δε θα την αγόραζα όμως.

Σε γενικές γραμμές τίποτα δε μ'ενθουσίασε. Ήθελα να δοκιμάσω όλα αυτά τα πράγματα γιατί γενικά καλλυντικά Sephora δε χρησιμοποιούσα ποτέ και η συγκεκριμένη προσφορά ήταν καλή για 3 προϊόντα που κανονικά θα αγόραζα σε πολύ υψηλότερη τιμή. Δεν ήταν κάτι απαίσιο, ούτε όμως μ'ενθουσίασε κάτι για να το ξαναπάρω. Έρχονται reviews και για άλλα προϊόντα Sephora που δοκίμασα! Εσείς έχετε κάποιο αγαπημένο προϊόν Sephora;

6 σχόλια:

  1. πολύ ωραίο το blog σου..σε ακολουθώ εδώ και στο youtube αν θες ρίξε και εσύ μια ματιά
    alldaybeautiful.blogspot.gr
    facebook:alldaybeautiful

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το blog σου είναι πολύ κατατοπιστικό και χρήσιμο και ευχάριστο.
    θα ήθελα ωστόσο να πω κάτι σχετικά με τον αφρό. δεν έχω χρησιμοποιήσει τον συγκεκριμένο, έχω όμως χρησιμοποιήσει εκατοντάδες άλλους (ναι είμαι αρκετά μεγαλύτερή σου) αλλά θεωρώ ότι αν κάνεις αυτό που λένε οι οδηγίες, δηλαδή να ξεβγάλεις μετά και με λίγο νεράκι, δεν θα κολλάει καθόλου. δοκιμασέ το και πες μας.
    μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλώς σε βρήκα! :)
    Ωραίο το post σου!
    Μία μόνο διόρθωση-συμβουλή: τα μαντιλάκια ΔΕΝ ξεβάφουν καλά απλά πασαλείβουν. Είναι η εύκολη λύση για ταξιδια, διακοπές κλπ αλλά ακατάλληλα για καθημερινή χρήση. Είναι συμβουλή επαγγελματία και τεσταρισμένο και από μένα πάρα πολλές φορές. ;-)
    Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεια! Σ'ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο! Όσο για τα μαντηλάκια, δε συμφωνώ παρά τα όσα λένε, ίσως εξαρτάται και απ'το μαντηλάκι, αλλά είναι και τι βολεύει τον καθένα. Πάντως δε ξυπνάω με υπολείμματα μακιγιάζ όπως συμβαίνει με άλλους τρόπους ντεμακιγιάζ, και νιώθω τόσο καθαρό το δέρμα μου! Καλό βράδυ επίσης, με μία μέρα καθυστέρηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή