Σελίδες

The NAKED 2 palette

Κι ενώ ποτέ δε με τρέλαινε η συγκεκριμένη παλέτα, είδα μερικά μακιγιάζ και είπα, ας την πάρω. Και την πήρα λίγο πριν εξαντληθεί ευτυχώς. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΑΠΟ ΤΟΤΕ!

Μπορείς να κάνεις πολλούς συνδυασμούς, μπορείς να κάνεις πρωινό και βραδινό μακιγιάζ, και το βασικότερο για μένα: μπορείς να κάνεις το τέλειο μακιγιάζ ματιών για κόκκινο κραγιόν. Ενώ τα χρώματα δεν είναι και τόσο περίεργα, λίγο πολύ τα βρίσκεις αυτά ή παρόμοιά τους, μ'αυτή την παλέτα τα έχεις μαζεμένα όλα μαζί και σε καλύτερη τιμή απ'ό,τι αν τα έπαιρνες μόνα τους.

Η απόδοση χρωμάτων είναι καλή γενικά, αλλά μία βάση χρειάζεται. Χωρίς βάση, ούτε τα χρώματα είναι τόσο έντονα, ούτε το μακιγιάζ μένει αναλλοίωτο με τις ώρες. Σαν υφές αναμιγνύονται πολύ εύκολα, κάτι που μ'αρέσει. Η συσκευασία θυμίζει τις παλιές σχολικές κασετίνες και μ'αρέσει πολύ. Περιλαμβάνονται ένα μίνι lipgloss και ένα διπλό πινέλο ματιών. Το lipgloss είναι ένα ανοιχτό-διαφανές κόκκινο, με γεύση μέντας. Το πινέλο πάλι αρχικά δεν μ'άρεσε. Ειδικά η πλευρά που είναι για να απλώνεις σκιές, πολύ άβολη. Η πλευρά όμως που είναι για ανακάτεμα των σκιών είναι αρκετά καλύτερη.
Πάμε όμως να δούμε τα χρώματα ένα ένα:
Foxy: ένα μπεζ ανοιχτό ματ χρώμα που χωρίς βάση δε δείχνει καθόλου σε ανοιχτές επιδερμίδες.
Half Baked: ένα καφέ-χρυσό χρώμα
Bootycall: ένα shimmery ροζ που ροδακινίζει ελαφρά, τέλειο για κάτω απ'τα φρύδια ως highlighter.
Chopper: ένα shimmery χάλκινο χρώμα που ελαφρά ροζίζει.
Tease: ένα τέλειο ματ γκρι-μωβ χρώμα
Snakebite: ένα shimmery έντονο καφέ χρώμα
Suspect: ένα shimmery ανοιχτό καφέ χρώμα
Pistol: ένα shimmery γκρίζο-ασημί χρώμα
Verve: ένα shimmery ασημί χρώμα
YDK: ένα shimmery έντονο καφέ χρώμα που ελαφρά ροζίζει
Busted: ένα shimmery έντονο σοκολατί χρώμα
Blackout: ένα έντονο ματ μαύρο χρώμα

Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένη με τη συγκεκριμένη παλέτα και τους συνδυασμούς που μπορώ να κάνω και έχει πολλά βασικά χρώματα που φοριούνται όλο το χρόνο. Αν έχετε ήδη αρκετά απ'αυτά δεν χρειάζεται να την αγοράσετε, αν όμως μόλις αρχίσατε να φοράτε σκιές είναι η ιδανική παλέτα για σας. Η τιμή της στην Ελλάδα ήταν 43 ευρώ, ωστόσο τα Sephora είχαν μερικές εκπτώσεις και την αγόρασα γύρω στα 28.

20 σχόλια:

  1. Την έχω και εγώ στην wish list μου...!!! Και σου βγήκε σε πολύ καλή τιμή οπότε πιστεύω πως καλά έκανες που την πήρες...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι όντως βγήκε σε καλή τιμή! Θα έρθει η Naked Basics ωστόσο τώρα τον Μάρτιο, οπότε μπορείς να πάρεις αυτή!

      Διαγραφή
    2. Ουφ δεν μπορούμε να σταματήσουμε να θέλουμε καλλυντικά...!!!

      Διαγραφή
  2. Αγαπάμε NAKED 2!!! Είναι τόσο βολική που απλά έχω πάψει να χρησιμοποιώ (σχεδόν) άλλες σκιές!!! Συμφωνώ σχεδόν με όλα όσα λες!!! Στο μόνο που διαφωνώ είναι ότι εμένα το πινέλο με έχει βολέψει πάαααρα πολύ για το καθημερινό μου μακιγιάζ... Όσον αφορά το lip gloss επειδή είναι κ για να σου κάνει τα χείλη πιο...σαρκώδη (έχω ήδη μεγάλα χείλη κ με κάνει να μοιάζω με πάπια!!!) το φοράω μες το σπίτι κ το τρώω!!! Χαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πινέλο δεν ξέρω, δε με βολεύει καθόλου. Το χρησιμοποιώ αλλά δε με τρελαίνει. Έχω κακομάθει μάλλον απ'το blending brush των H&M που είναι το αγαπημένο μου. Εγώ πάλι έχω μικρά χείλη οπότε δεν έχω πρόβλημα!:P

      Διαγραφή
  3. Πόσο?????? 28€???? Πλάκα κάνεις!! Εγώ με το που την είδα με το που πρωτοήρθε έεετρεξα να την πάρω γιατί δεν άντεχα να εξαντληθεί και να μην την προλάβω..ίσως είχες δει πως έκανα με το που την πήρα :-))) Αλλά 28€ είναι φοβερή τιμή!
    Τη λατρεύω πάντως, έχει ό,τι χρειάζομαι, τέλεια για ταξίδια, πολύ καλή ποιότητα.. και η Smoked που πήρα (ευτυχώς με έκπτωση αυτή) είναι εξαιρετική!

    Πολύ ωραίο review ;-)

    Φιλιά πολλά
    http://beautyincrisis.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα! Ναι, ότι είναι τέλεια είναι! Σ'ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι! Φιλάκια επίσης!<3

      Διαγραφή
  4. poluuu wraio to blog sou!!sugxarhthria!!
    den tin exw tin naked...oute tin 1 oute tin 2...alla sigoura tha tin agorasw!!

    http://beautyandthefoodbeast.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρησιμοποιώ σπάνια σκιές,αλλά όταν θα χρησιμοποιήσω θα είναι σε τέτοιες αποχρώσεις κι αυτή είναι η μοναδική παλέττα που θέλω να αποκτήσω-αφού έχει τόσο ωραίες και χρήσιμες αποχρώσεις,και ακούω τα καλύτερα για την ποιότητα..Μάλλον θα περιμένω να τη βρω σε εκπτώσεις όμως! :D Πολύ ωραίο review,όπως πάντα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ κοριτσάκι! Αν τη βρεις σε έκπτωση είναι πολύ καλή ευκαιρία!

      Διαγραφή
  6. υπεροχη παλεττα! μονο εγω μεινει μου φαινεται που δεν την εχω παρει! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λατρεμένη παλέτα την έχω και γω και την πήρα μάλιστα και σε καλή τιμή με -35% απο Sephora!Πιστεύω ειδικά το καλοκαίρι θα είναι ότι ακριβώς χρειάζομαι!!Πολύ ωραί το blog σου
    Φιλιά
    Μαρία
    http://inbeautywonderland.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έχεις καμιά ιδέα που μπορώ να βρω την naked 2?
    Στα sephora έχει εξαντληθεί και σε κάποια αξιόπιστα e-shops επίσης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο lookfantastic που ξέρω ότι την έχουν έχει εξαντληθεί αλλά μπαίνε να βλέπεις γιατί λογικά θα την ξαναφέρουν! Και στο beautybay την είχε πριν μερικές εβδομάδες, τώρα έχει μόνο τη NAKED και τη Basics, αν σ'ενδιαφέρει κάποια απ'αυτές.

      Διαγραφή