Σελίδες

13th AXDW (outfit & stuff)

Κι αφού βρήκα διπλή πρόσκληση, είπα να πάρω την πρόσφατα εορτάζουσα μαμά μου να πάμε στην 13η AXDW.
Αν και δεν κάτσαμε να δούμε όλα τα catwalks, περάσαμε πολύ ωραία. Είχε πολύ κόσμο όπως μπορείτε να δείτε:
Αφού ήπιαμε αρκετά ποτήρια κρασί, παρακολουθήσαμε γύρω στη μία ώρα την επίδειξη και βγάλαμε φωτογραφίες, φύγαμε. Αλλά ας μη ξεφεύγουμε απ'το θέμα. Το θέμα είναι το τι έβαλα. Για κάποιο περίεργο λόγο κανένα κανάλι δε μου έκανε αφιέρωμα μετά απ'αυτή την τόσο classic/business chic εμφάνιση, γι'αυτό θα κάνω εγώ αφιέρωμα στον εαυτό μου. Θαυμάστε με λοιπόν.
Εεεεεεεεεεεε; Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε; Περιττό να πω ότι τον τελευταίο καιρό δεν ξέρω τι έχω πάθει με τα ταγιέρ, τα φοράω συνέχεια. Είναι πανεύκολα στον συνδυασμό (αρκεί ένα πουκάμισο ή μία μονόχρωμη μπλούζα), δε χρειάζεται να σκεφτείς τι θα βάλεις από πάνω γιατί το σακάκι πάει πακέτο με τη φούστα, είσαι πάντα καλοντυμένη και φοριούνται όλη μέρα. Το συγκεκριμένο, όπως και όλα μου τα ταγιέρ (αλλά και πολλά άλλα ρούχα) είναι φτιαγμένο απ'τον παππού μου (ράφτης-έχω τον καλύτερο δάσκαλο και ανυπομονώ να αρχίσω να κάνω μόνη μου τα δικά μου ρούχα). Η μπλούζα που επέλεξα να βάλω είναι μία απλή μαύρη από H&M, υπάρχει ακόμα και μπορείτε να τη βρείτε σε αρκετά χρώματα. Από κάτω, αν και δε φαίνονται, έβαλα μαύρα σουέντ μυτερά kitten heels από H&M επίσης. Είναι ίσως το αγαπημένο μου είδος παπουτσιού. Και η τσάντα, πάλι από H&M - τη λατρεύω!
Και τέλος, μία φωτογραφία που τραβήχτηκε εκείνη τη μέρα. Με έβγαλε η μαμά μου. Δε μ'αρέσει, αλλά αν σκεφτείτε ότι όσες φορές έχει πιάσει κάμερα στα χέρια της βγαίνουμε ακέφαλοι όλοι, η φωτογραφία είναι αρκετά καλή.
 
Περιμένω τα σχόλιά σας! Φιλιά και θα τα πούμε στο επόμενο post!

11 σχόλια:

  1. Εμ από κάπου πήρε η όμορφη κόρη!!!

    Πάντως από φωτο που είδα και από τις 3 μέρες, ειλικρινά βγάζανε κάποιες που κομψές δεν τις έλεγες, ενδιαφέρον στιλ δεν είχαν, μάλλον τους άρεσε ότι φορούσαν όσο δυνατόν λιγότερα ρούχα.

    Τέλος, η αλήθεια είναι ότι το ντύσιμο "ταγιέρ" είναι αρκετά δύσκολο γιατί λίγες πλέον το κρατούν κομψό αλλά και συγχρόνως μοντέρνο, εσύ κατάφερες όχι μόνο αυτό αλλά και του έδωσες και μια νεανική νότα! Congrats!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε καλά αυτό γενικό είναι. Αν το πάρεις αναλογικά, μάλλον εγώ είμαι η ανώμαλη που ντύνεται σα θείτσα και δεν πετάει μπούτια έξω, αλλά δεν πειράζει. Τώρα όσο για τα υπόλοιπα τι να πω; Μου ξεκίνησες τη μέρα με τα πιο γλυκά σχόλια! Σ'ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!<3

      Διαγραφή
    2. Δεν πειράζει βρε ας είμαστε σα θείτσες, τις θείτσες τις σέβονται κιόλας!!!

      Αν και ειλικρινά πιστεύω είναι θέμα χώρας, στο εξωτερικό σίγουρα θα ντυνόμουν αλλιώς, εκεί δε σε κρίνουν από την εμφάνιση!!!

      Παρακαλώ! Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

      Διαγραφή
    3. Χαχαχαχαχα σωστό κι αυτό! Επίσης!<3

      Διαγραφή
  2. Υπέροχη και η μαμά κι εσύ! Όσο για το outfit και το μακιγιάζ τέλεια και τα 2! Love you <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κούκλα η μαμά! :) Πολύ ωραίο το ταγιέρ,θερμά συγχαρητήρια στον παππού,γενικά πετυχημένη εμφάνιση!Πρέπει να ήταν πολύ ωραία,ακόμη και με τόσο κόσμο..:D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πραγματικά έχω βαρεθεί να βλέπω μπούτια,οπίσθια και στήθη,τι ευγενικά που τα λέω!!!που να έρθει και το καλόκαίρι να κατακλυστούμε από brazil μαγιο!και εγώ ντύνομαι κάπως έτσι-δηλαδή χωρίς να τα πετάω όλα έξω!!!!!!,και μου αρέσει!δεν είναι θείτσα όπως λες,είναι στυλ!!!και δε μπορούνε να το κάνουνε όλες!!!ή θα μπορείς να ντυθείς ή δε θα μπορείς,και θα πετάξεις όλα έξω!!!εσύ μπορείς και μπράβο!και ο παππούς καταπληκτική δουλειά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το θείτσα για πλάκα το είπα εννοείται, κι εμένα μ'αρέσει να ντύνομαι έτσι και το προτιμώ από πολλά άλλα ντυσίματα. Είναι θέμα προτύπων και γούστου, και η εποχή μας δε φημίζεται για τα πρότυπά της. Σ'ευχαριστώ για όλα κοριτσάκι!<3 Και ανέβασε κι εσύ τίποτα με ρούχα!

      Διαγραφή
  5. Πολύ όμορφο το ταγέρ.. σου πηγαίνει!! :)

    http://notebookofclaire.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή