Σελίδες

Olay Essentials Refreshing Face Wash

Γεια σας κορίτσια! Σήμερα θα σας μιλήσω για ένα καθαριστικό προσώπου που αγόρασα πρόσφατα από την Olay. Δεν το περίμενα, αλλά είναι τέλειο! Ειδικά για κάθε μέρα.

Καθαρίζει την επιδερμίδα χωρίς να την ξηραίνει, ενώ την αφήνει απαλή. Δεν ερεθίζει το δέρμα - τουλάχιστον το δικό μου, που είναι αρκετά ευαίσθητο - και μυρίζει πολύ ωραία.


Όσον αφορά στην υφή του, είναι ένα απλό διάφανο υγρό, χωρίς κόκκους ή χρώμα που κάνει πλούσιο αφρό. Μου αρέσει πολύ αυτό! Η τιμή του ήταν κάτω από 4 ευρώ και μπορείτε να το βρείτε παντού φαντάζομαι (εγώ το προμηθεύτηκα από supermarket).

Φιλιά και θα τα πούμε σε επόμενο post!

12 σχόλια:

  1. Ενδιαφέρον!! Και καλή τιμή... για μάσκαρα και μολύβι κάνει τίποτα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι όντως! Λοιπόν, δεν είναι ντεμακιγιάζ αλλά εγώ το χρησιμοποίησα και έτσι. Μολύβι δε βάζω σχεδόν ποτέ, αλλά τη μάσκαρα τη βγάζει σχεδόν τελείως. Πάντως δεν ενδείκνυται για μάτια (για ντεμακιγιάζ του εσωτερικού του ματιού τουλάχιστον) αλλά ναι, ξεβάφει αρκετά καλά!

      Διαγραφή
    2. Μάλιστα!! Στα υπόψιν λοιπόν!!

      Διαγραφή
    3. Θα περιμένω τη γνώμη σου αν το δοκιμάσεις!

      Διαγραφή
  2. Μ'αρέσει τα καθαριστικά προσώπου να κάνουν πολύ αφρό, να νιώθεις ότι καθαρίζει το πρόσωπό σου βρε παιδί μου! Ωραίο το review και σύντομο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. to dokimasa ki egw!arketa kalo...alla den tha to xanaparw gt exw kollisei me ena allo!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με ποιο; Κάνε κανένα post! Εγώ σίγουρα θα το ξαναπάρω πάντως!

      Διαγραφή
  4. το έχω δοικιμάσει και εγώ και έχω γράψει ποστ,γιατί μου άρεσε πάρα πολύ,αναάλφρο και καθαρίζει πολύ καλα!εγώ το είχα βρει σε προσφορά ενα συν ένα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορεί να το έχω δει κιόλας! Ναι συμφωνώ σε όλα! Αν το βρω και με προσφορά τέλεια!

      Διαγραφή
  5. Το χρησιμοποιούσα το Πάσχα γιατί το είχε πάρει η μαμά μου με προσφορά 1+1..Καλό,έμεινα ευχαριστημένη,αλλά σε μένα δεν έκανε πολύ αφρό και αυτό ήταν μεγάλο αρνητικό για μένα!Μάλλον εγώ έκανα κάτι λάθος,ή έπρεπε να βάζω περισσότερο προϊόν,ή περισσότερο νερό,γιατί όλα τα υπόλοιπα θηλυκά της οικογένειας το λάτρεψαν..:Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δοκίμασέ το κατά τη διάρκεια του ντους που θα υπάρχει περισσότερο νερό, λογικά θα σου κάνει καλύτερο αφρό!

      Διαγραφή