Σελίδες

Avon review: Φθινοπωρινή συλλογή 2013

Γεια σας κορίτσια μου!
Τι κάνετε; Ελπίζω να περνάτε τέλεια!
Εγώ σήμερα θα σας κάνω ένα review για μερικά προϊόντα της Avon που είχα κερδίσει πριν αρκετό καιρό σε έναν διαγωνισμό για τις Greek Beauty Bloggers. Τα προϊόντα αυτά αποτελούν μέρος της φθινοπωρινής συλλογής της εταιρείας. Ας τα δούμε ένα-ένα ξεχωριστά!
 
 
Πούδρα Ideal Flawless Pressed Powder
 
Η συγκεκριμένη πούδρα είναι μία πούδρα κυρίως για σετάρισμα. Δεν είναι διάφανη, παρέχει μία ελαφριά κάλυψη αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για κάλυψη έντονων ατελειών μόνη της. Πολύ ωραία συσκευασία και καλή ποιότητα. Νομίζω τώρα για το καλοκαίρι είναι μία τέλεια επιλογή, καθώς αφήνει ματ αποτέλεσμα και δίνει ομοιομορφία.
 
 
Τετραπλή παλέτα σκιών True Colour
 
ΤΗ ΛΑΤΡΕΥΩ! Πραγματικά όταν είδα τα χρώματα της συγκεκριμένης παλέτας τα ερωτεύτηκα. Όταν είδα ότι έχουν και τόσο καλή απόδοση, χάρηκα ακόμα περισσότερο! Στο μέλλον θα δείτε πάρα πολλά μακιγιάζ με τη συγκεκριμένη παλέτα, η οποία θα γίνει η αγαπημένη μου για το χειμώνα νομίζω! Οι σκιές δουλεύονται πάρα πολύ εύκολα. Αν χρησιμοποιήσετε βάση, έχουν πάρα πολύ καλή διάρκεια, χωρίς βάση πάλι, παρατήρησα ότι στο τέλος της μέρας οι σκιές είχαν χάσει κατά πολύ τη χρωματική τους ένταση, αλλά δεν είχαν μαζέψει καθόλου στη κόχγη του ματιού κάτι που με χαροποίησε ιδιαίτερα. Καλύτερα να φαίνεσαι άβαφη παρά με μία γραμμή μαζεμένης σκιάς, non;
 
 
Διπλή παλέτα σκιών True Colour
 
Πολύ ωραία χρώματα αλλά όχι καλή απόδοση δυστυχώς. Για εσάς που θέλετε να βάλετε χρώμα αλλά φοβάστε τα έντονα αποτελέσματα αποτελεί ιδανική επιλογή ωστόσο!
 
 
Μάσκαρα Mega Effects
 
Αρκετά καλό αποτέλεσμα, καλή ποιότητα, αλλά όχι για μένα. Αν σας αρέσουν οι καινοτομίες είναι ένα προϊόν που θα θέλατε να αποκτήσετε, αλλά προσωπικά, παρά το καλό αποτέλεσμά της, δε με βολεύει σε σχέση με μία all time classic μάσκαρα. Δε σκληραίνει τις βλεφαρίδες, έχει έντονο μαύρο χρώμα και δίνει αρκετό μήκος και όγκο ενώ δεν τις κολλάει.
 
 
Κραγιόν Ultra Rich Colour
 
Ενυδατικό, με έντονο χρώμα και καλή διάρκεια. Το καπάκι του επίσης, έχει διάφανη κορυφή, έτσι ώστε να το βρίσκετε ευκολότερα.
 
 
Ultra Colour Lip Crayon (κραγιόν σε μορφή μολυβιού)
 
Τα αγαπημένα μας chubby sticks. Καταπληκτική απόδοση χρώματος και διάρκεια, ενώ παράλληλα δεν ξηραίνει τα χείλη. Αξίζει να το δοκιμάσετε αν σας αρέσουν τα κραγιόν σε μορφή μολυβιού.
 
 
Ultra Glazewear Lipgloss
 
Πολύ ωραία υφή, χρώμα και λάμψη ενώ δεν κολλάει τα χείλη. Στα συν και η chic συσκευασία του.
 
 
Ultra Glimmerstick Lip Liner (μολύβι χειλιών)
 
Ένα μηχανικό μολύβι χειλιών με πολύ ωραίο χρώμα και υφή αλλά δυστυχώς - και μάλλον συνέβη μόνο σε εμένα - σπάει πανεύκολα παρόλο που δε βγάζω πολύ προϊόν έξω. Το μόνο αρνητικό είναι αυτό, λάβετε υπόψη ότι μάλλον το δικό μου έτυχε να είναι έτσι γιατί δεν άκουσα κάτι παρόμοιο από άλλη κοπέλα.
 
 
Βερνίκι νυχιών Nailwear Pro+
 
Σίγουρα το χρυσομυγί χρώμα δεν είναι και απ'τα πρώτα που θα διάλεγα αλλά το συγκεκριμένο μανό είναι πολύ καλό. Πολύ ωραία συσκευασία και πινελάκι, 2 στρώσεις αρκούν, ενώ δε θα σας παιδέψει όταν αποφασίσετε να το βγάλετε.
 
 
Τέλος να σας πω ότι προϊόντα της Avon μπορείτε να προμηθεύεστε κυρίως από τις αντιπροσώπους της εταιρείας, όπως η Νικολέττα (η οποία δεν ξέρει καν ότι γράφω για εκείνη αυτή την στιγμή!). Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο site της εταιρείας.
 
Εσάς ποιο προϊόν σας άρεσε περισσότερο; Θα δοκιμάζατε κάτι απ'αυτή τη συλλογή;

12 σχόλια:

  1. πολύ ωραίο ποστ! πεθαίνω να δοκιμάσω αυτά τα κραγιόν σε μορφή μολυβιού! μ'αρέσουν κ με βολεύουν απίστευτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε τότε σίγουρα θα σ'αρέσουν αυτά της Avon! Κι εμένα μ'αρέσουν πολύ! Σ'ευχαριστώ κοριτσάκι!

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραίο review Μαριάννα μου! Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου στα περισσότερα! Αυτό με το μολύβι δεν μου έτυχε, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν το έχω χρησιμοποιήσει και πάρα πολύ ακόμα :)
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι μωρέ το δικό μου πρέπει να έφταιγε. Κρίμα γιατί έχει πολύ ωραίο χρώμα! Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ!

      Διαγραφή
  3. Πολύ καλό το post σου Μαριάννα και ευχαριστούμε για τις πληροφορίες.
    Νομίζω θα ήθελα να δοκιμάσω κάποια από τα προϊόντα αλλά κυρίως το κραγιόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι δύο κραγιόν της Avon που έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα μου άρεσαν πολύ! Εγώ σ'ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο!

      Διαγραφή
  4. polu wraio post!!prepei kapoia stigmi na to kanw ki egw...exw meinei ws sunh8ws teleutaia!!hahah
    sumfwnw se olaaaaa!!i mascara den mou arese...episis oute to kragion!
    Kata ta alla i paleta me tis skies...super!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχα δεν πειράζει, το καλό πράγμα αργεί να γίνει! Η παλέτα είναι φοβερή απλά!

      Διαγραφή
  5. Πολύ ωραίο post!! Την μάσκαρα δεν έχω τολμήσει ακόμη να την αγοράσω αλλά με έχει φάει η περιέργεια!! Και το μολύβι-κραγιόν τέλειο!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ το ίδιο μ'εσένα έλεγα πριν τη δοκιμάσω χαχαχα! Το μολύβι-κραγιόν είναι όντως τέλειο!

      Διαγραφή
  6. Η τετραπλή παλέτα έχει πραγματικά πολύ όμορφα χρώματα! Και το κραγιόν φαίνεται ωραίο! Τέλειο review :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή