Σελίδες

Bioten κρέμα 24ωρης ενυδάτωσης για κανονικά-μεικτά δέρματα

Γεια σας κορίτσια! Σήμερα θα σας μιλήσω για μία κρέμα που νομίζω όλες έχετε δοκιμάσει/γνωρίζετε, η οποία είναι η 24ωρη ενυδατική της Bioten για κανονικά-μεικτά δέρματα.
 
Η συγκεκριμένη κρέμα έχει κανονική υφή, ούτε λεπτόρρευστη αλλά ούτε και παχύρρευστη, ενώ πλέον κυκλοφορεί σε γυάλινο βαζάκι, μία αλλαγή που μου άρεσε αρκετά. Λειτουργει πολύ καλά ως βάση για μακιγιάζ, ενυδατώνει επαρκώς και αφήνει ένα ημι-ματ αποτέλεσμα. Έχει πολύ ευχάριστη μυρωδιά ενώ προσδίσει απαλότητα στο δέρμα.
 
Θεωρώ πως για την τιμή της (γύρω στα 5 ευρώ) είναι μία πολύ αξιόλογη κρέμα, ιδανική για όσες κοπέλες ψάχνουν για μία απλή ενυδατική χωρίς αντιγηραντικές ιδιότητες κλπ.
 
 
Εσείς την έχετε δοκιμάσει; Ποια είναι η γνώμη σας;

16 σχόλια:

  1. Την χρησιμοποιώ και εγώ (από τότε που εμφανίστηκε στην αγορά)..κυρίως όμως τον τελευταίο καιρό σαν κρέμα νύχτας..μιας και την ημέρα χρειάζομαι οπωσδήποτε κρέμα με υψηλό δείκτη προστασίας..
    Μου αρέσει ιδιαίτερα η μυρωδιά, καθώς και η απαλή υφή που αφήνει στο δέρμα.!
    Πολύ όμορφο το post σου :)
    Φιλιά πολλά

    Alexandra by http://beautydiarybyalexandra.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ, αν είχε SPF θα ήταν τέλεια, αλλά συνήθως βάζουμε πάνω μας ένα κάρο άλλα πράγματα που τα περισσότερα έχουν SPF, οπότε μικρό το κακό. Εξάλλου δε θα την βάλω και στην παραλία :P

      Διαγραφή
  2. tin exw dokimasei kai einai arketa kali!!! :D
    vevaia den tipote den mporei na antikatastisei alles agapimenes! :D
    filakiaaaaaaaaa!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι συμφωνώ, είναι καλή αλλά κυρίως για νεαρές ηλικίες που τώρα ξεκινούν να βάζουν ενυδατικές και δεν έχουν πολλές απαιτήσεις.

      Διαγραφή
  3. Χρησιμοποιώ την ροζ. Στην αρχή δε μου πολυάρεσε γιατί δεν με ενυδάτωνε όσο ήθελα, αλλά τώρα που την συνήθισε το δέρμα μου, μου φαίνεται μια χαρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια; Εμένα μου φαίνεται πολύ καλή πάντως. Για χειμώνα μετά από καθαρισμό προσώπου δεν θα ήταν η πρώτη μου επιλογή αλλά μπορώ να πω ότι με ενυδατώνει αρκετά καλά.

      Διαγραφή
  4. δεν την εχω δοκιμασει αλλα φαινεται πολυ καλη! ωραια γιατι ψαχνω νεα ενυδατικη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν τη δοκιμάσεις πες μου πώς σου φάνηκε! Πιστεύω θα σ'αρέσει!

      Διαγραφή
  5. Δεν την εχω δοκιμασει, αλλα πιστευω οτι δεν θα ταιριαζει στην επιδερμιδα μου για κρεμα ημερας επειδη εχω λιπαρη, ισως θα μπορουσα να την χρησιμοποιησω ως κρεμα νυχτας ομως, ως ενναλακτικη επιλογη με καποια αλλη κρεμα νυχτας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ λιπαρή έχω, δεν αφήνει τελείως ματ αποτέλεσμα αλλά δε γυαλίζει και πολύ. Σίγουρα πάντως μπορείς να βρεις πιο εξειδικευμένες κρέμες για το δέρμα σου. Καλή ιδέα να τη χρησιμοποιήσεις ως κρέμα νύχτας!

      Διαγραφή
  6. Δεν την έχω δοκιμάσει, τα προϊόντα όμως της Bioten τα θεωρώ πολύ αξιόλογα και σε εκπληκτικές τιμές! Βέβαια αυτή την περίοδο που ψάχνω πάλι για ενυδατική, κοιτάω αυτές για λιπαρές επιδερμίδες, με υψηλό σχετικά δείκτη προστασίας αλλά και με αντιγηραντικές ιδιότητες... Μάλλον πολλά ζητάω!!!
    Έχεις βραβειάκι αγαπημένη!!
    http://roselipsblog.blogspot.gr/2013/07/2.html
    Φ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ! Ναι εντάξει, δε νομίζω ότι είναι για σένα τότε :P

      Διαγραφή
  7. την εχω δοκιμασει κ εμεινα αρκετα ικανοποιημενη
    οπως λες κ εσυ ειναι πολυ καλη κ για την τιμη της αρκει να μην θελεις κατι πολυ εξειδικευμενο
    γενικα τα bioten θα θεωρω πολυ προσιτα κ καλα προιοντα

    φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι πολύ οικονομική και λατρεύω οι κρέμες να είναι σε γυάλινο βαζάκι! Βέβαια δε μου αρέσει να αλλάζω συχνά κρέμες, αν βρω μία που να με ικανοποιεί και με το παραπάνω μένω σε αυτήν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ ακόμα θέλω να δοκιμάσω διάφορα, εφόσον ψάχνω για μία απλή ενυδατική χωρίς πρόσθετες ιδιότητες :P Ναι το γυάλινο βαζάκι είναι πιο προσεγμένο!

      Διαγραφή