Σελίδες

The Body Shop masks review (Vitamin C, Seaweed, Vitamin E, Tea Tree)

Γεια σας κορίτσια!
 
Εδώ και πολύ καιρό είχα δοκιμάσει τις μάσκες μίας χρήσεως από τα The Body Shop. Τις συγκεκριμένες μπορείτε να τις βρείτε φυσικά και σε full size, αλλά αν δεν ξέρετε ποια μάσκα σας ταιριάζει περισσότερο ή αν απλά θέλετε να δοκιμάσετε κάτι απ'όλα όπως εγώ, τα συγκεκριμένα φακελάκια είναι μία καλή λύση. Η τιμή του καθενός είναι 2 ευρώ αλλά τώρα με τις εκπτώσεις μπορείτε να τα βρείτε στην μισή τιμή αν θυμάμαι καλά.
 
 
Θα ξεκινήσω με τη μάσκα-απολεπιστικό 2 σε 1, με βιταμίνη C. Η διαδικασία είναι απλή. Την απλώνετε στο πρόσωπό σας, κάνετε απολέπιση τρίβοντας με απαλές κινήσεις και μετά αφήνετε 5 λεπτά παραπάνω έτσι ώστε να δράσει ως μάσκα. Επειδή είναι αρκετά ισχυρό σαν προϊόν καλό είναι να το χρησιμοποιείτε όχι παραπάνω από μία φορά την εβδομάδα. Αφήνει το πρόσωπο πάρα πολύ απαλό και καθαρό, χωρίς να το αφυδατώνει, ενώ μυρίζει πορτοκάλι.
 
 
Ύστερα, μία απλή μάσκα με άργιλο. Είναι η μόνη μάσκα απ'τις συγκεκριμένες τέσσερις που σκληραίνει πάνω στο πρόσωπο. Δεν έχω να πω πολλά, λειτουργεί καλά και μ'αρέσει πολύ, επίσης αφήνει απαλό το δέρμα. Το μόνο "αρνητικό" είναι ότι για την αφαίρεσή της θα χρειαστείτε σφουγγαράκι, κάτι που προσωπικά μ'αρέσει γιατί ή κάνεις μάσκα ή δε κάνεις. Ε, εγώ είμαι του "κάνεις".

 
Μετά μία ενυδατική μάσκα με βιταμίνη Ε. Πολύ ενυδατική όμως. Τόσο ενυδατική που μπορείτε να ξεχάσετε την ενυδατική σας κρέμα για δύο μέρες. Πραγματικά ενυδατώνει το δέρμα σε βάθος, και αν δεν την έχετε ανάγκη καλό θα ήταν να μη την κάνετε γιατί θα σας δημιουργήσει (πρόσκαιρη) λιπαρότητα. Για μένα, παρόλο που έχω λιπαρό δέρμα, θα είναι η πρώτη μου επιλογή για το χειμώνα. Η συγκεκριμένη μάσκα μοιάζει περισσότερο με πολύ παχύρρευστη κρέμα και πραγματικά λατρεύω την υφή της. Απλώνετε ένα πλούσιο στρώμα στο πρόσωπό σας και περιμένετε γύρω στα 15-20 λεπτά να απορροφηθεί το περισσότερο προϊόν (ναι, απορροφάται!). Ύστερα ξεβγάζετε και απολαμβάνετε την απαλότητα που προσφέρει. Μοναδική μάσκα, απλά!


Τέλος, μία επίσης πολύ αγαπημένη μου μάσκα (ειλικρινά δεν ξέρω ποια μου άρεσε περισσότερο), με tea tree αυτή τη φορά. Είναι πράσινη και πολύ δροσιστική. Προσωπικά ένιωσα το δέρμα μου διαφορετικό μετά την αφαίρεσή της, πιο καθαρό, πιο ομοιόμορφο. Σίγουρα αν έχετε πρόβλημα με ακμή είναι η καταλληλότερη μάσκα για σας και απ'τις τέσσερις, αν κι εγώ που δεν έχω θα την ξαναπροτιμήσω σίγουρα πολλές φορές ακόμα.
 
 
Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποια απ'αυτές τις μάσκες; Αν ναι ποια σας άρεσε περισσότερο;
Φιλιά και θα τα πούμε σύντομα σε επόμενο post!

16 σχόλια:

  1. Θέλω κι εγώ οι μάσκες να σκληραίνουν στο πρόσωπο! Και αν βγαίνουν σαν ενιαίο κομμάτι όταν θες να τις αφαιρέσεις αυτό μ' αρέσει ακόμα πιο πολύ!!! Χα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπα όχι, δεν ξέρω αν μ'αρέσει αυτό το peel-off σύστημα αν και βολεύει μερικές φορές. Ε ναι ρε παιδί μου, αλλιώς η μάσκα που σκληραίνει χαχαχα!

      Διαγραφή
  2. Πραγματικά υπέροχο ποστ. Σύντομο και άκρως ενημερωτικό! ;)
    Ακούω πολλά καλά για τις συγκεκριμένες, και ήθελα να τις δοκιμάσω. Μετά το ποστ σου μου φαίνεται ότι η tea tree θα είναι η ιδανική για μένα! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ και χαίρομαι που σε βοήθησα! Η tea tree πραγματικά ήταν η μόνη που με δρόσισε τόσο και μ'έκανε να αισθάνομαι το πρόσωπό μου αναζωογονημένο, ελπίζω να σ'αρέσει κι εσένα!

      Διαγραφή
  3. Χμ... πρέπει παλαιότερα να είχα δοκιμάσει την tea tree αλλά για να μην την ξαναπήρα δεν θα ήμουν ευχαριστημένη...

    Χρησιμοποιώ τώρα για ενυδάτωση αυτή με αλόη της apivita και για απολέπιση μια της soap&glory! Παίζει να έχω 3-4 σωληνάρια από τη συγκεκριμένη! Σκληραίνει τόσο που σου τραβάει το δέρμα χωρίς να το ερεθίζει και έχει τέλειο αποτέλεσμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δοκιμάσει τόσα S&G κι ένα μεγάλο απολαυστικό review δε μας έχεις κάνει, ντροπή! Αν αυτή που λες ότι σκληραίνει είναι της S&G θα την πάρω 100%! Πρέπει να είναι τέλεια! Η tea tree εμένα μου αρέσει πολύ πάντως! Δροσίζει κιόλας :P

      Διαγραφή
  4. Εδώ και λίγο καιρό μου τελείωσε η μάσκα και ήθελα να αγοράσω κάποια..Νομίζω πως η ιδέα με τα δειγματάκια είναι αρκετά καλή..
    Με την πρώτη ευκαιρία θα ρίξω μια ματιά..
    Όμορφο και απόλυτα ενημερωτικό το post.!
    Φιλάκια.!

    Alexandra by http://beautydiarybyalexandra.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ, νομίζω είναι καλή ιδέα, δοκιμάζεις διάφορες έτσι!

      Διαγραφή
  5. Πολύ ωραίο ποστ!! Δεν ήξερα ότι υπήρχαν και μιας χρήσης! Σίγουρα θα πάω να πάρω και εγώ μερικές να δοκιμάσω φαινονται παρα πολύ καλές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να πας, είναι πολύ καλή αγορά αφού μπορείς να τις δοκιμάσεις όλες πριν πάρεις κάποια σε full size!

      Διαγραφή
  6. Θελω πολυ να δοκιμασω αυτη με το tea tree oil εχω ακουσει πολλα καλα λογια !!

    NovembreBeaute by Natassa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι τέλεια η συγκεκριμένη, ίσως και η αγαπημένη μου μάσκα ever!

      Διαγραφή
  7. έχω δοκιμάσει την tea tree. πολύ δροσιστική όπως είπες και τουλάχιστον εγώ διέκρινα μια κάποια βελτίωση στην όψη και την υφή του δέρματος μου ( είχα πρόβλημα με ακμή και ακόμη είναι μεικτό). Θα την ξαναγόραζα αλλά είδα στην ετικέτα πως περιέχει parabens και δεν θα την προτιμούσα! Θα δοκιμάσω σύντομα τις μάσκες toyoko που δεν περιέχουν πρόσθετα συντηρητικά και χημικά απ' όσο είδα και θα σου πω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ είδα όντως διαφορά κι ας μην είχα πρόβλημα με ακμή. Χμ, νομίζω το είχα δει ότι έχει parabens η σειρά. Θα περιμένω τη γνώμη σου για τις toyoko πάντως! Σ'ευχαριστώ πολύ!

      Διαγραφή