Σελίδες

Η γνώμη μου για τον άργιλο της Dalon

 Λατρεύω τις μάσκες, την περιποίηση του σώματος, το beaute στο σπίτι (και όχι μόνο) γενικότερα. Τον τελευταίο καιρό έχω δοκιμάσει πολλά προϊόντα περιποίησης λοιπόν, μεταξύ αυτών και τον άργιλο Dalon σε μορφή πάστας.

Έχοντας ξαναδοκιμάσει μάσκα αργίλου (μπορείτε να δείτε και review για κάποιες μάσκες που έχω δοκιμάσει εδώ), περίμενα να μου αρέσει πολύ. Όταν είδα δε, ότι κάνει και για μάσκα σώματος, ενθουσιάστηκα. Όλα αυτά όμως μέχρι την πρώτη χρήση.


Ο συγκεκριμένος άργιλος λοιπόν, πέραν του ότι είναι άσχημα παχύρρευστος (δεν μπορώ να το εξηγήσω, αλλά η υφή του δε μου άρεσε καθόλου απ'την πρώτη στιγμή - έπρεπε να το υποψιαστώ βέβαια απ'την αναγραφόμενη διευκρίνιση "άργιλος σε πάστα"), είναι κολλώδης και φεύγει πολύ δύσκολα μ'έναν περίεργο, κολλώδη (τι άλλο) τρόπο απ'το δέρμα. Επίσης, πέραν του ότι δε μου άρεσε καθόλου η αίσθηση που άφηνε στο δέρμα κατά τη διάρκεια της εφαρμογής του, έκανε πολύ περισσότερη ώρα να στεγνώσει πάνω μου, με αποτέλεσμα να μην αντέξω και να τον βγάλω πριν στεγνώσει τελείως. Το χειρότερο όλων βέβαια, και αυτό που με έκανε να μη θέλω να τον ξαναχρησιμοποιήσω, είναι το άρωμά του. Είναι απλά άσχημο, και μένει και μετά το ξέπλυμα του προσώπου - απ'όσο μπορώ να θυμηθώ. Στο τέλος το δέρμα μου ναι, ήταν απαλό, αλλά και πάλι δεν μπορώ να αγνοήσω τα τόσα αρνητικά του. Εξάλλου η αίσθηση απαλότητας δεν είναι και σπάνιο προσόν για ένα προϊόν περιποίησης.

Γενικώς είναι ένα προϊόν για το οποίο είχα υψηλές προσδοκίες και ήμουν πολύ θετικά προκατειλημμένη λόγω της συνεχούς θετικής προβολής του και τελικά με απογοήτευσε πλήρως. Όχι, δεν είμαι απ'αυτές που πιστεύουν πως όταν μία blogger λαμβάνει ένα προϊόν δωρεάν θα το εξυμνίσει ακόμα κι αν είναι χάλια, πιστεύω πως στην καλύτερη περίπτωση θα το περάσει ως κάτι αδιάφορο χωρίς να επιμείνει ιδιαίτερα, για να άρεσε όμως τόσο πολύ σε τόσες κοπέλες προφανώς και το βρίσκουν καλό, οπότε μάλλον αποτελώ μειοψηφία. Όσο για το άσχημο άρωμά του, δεν θέλω να φαντάζομαι πώς οφείλεται σε πιθανή κακή ποιότητα (γιατί καλώς ή κακώς, μου έχει συμβεί και με άλλα low budget προϊόντα, όπως τα κραγιόν της Lovie), αλλά σίγουρα μου έκανε εντύπωση γιατί κανένας άργιλος μέχρι τώρα δεν είχε τέτοιο άρωμα, ούτε καν ο 100% φυσικός.

Η τιμή του συγκεκριμένου προϊόντος ήταν γύρω στα 5-7 ευρώ στα Hondos Center απ'όπου το προμηθεύτηκα, και σίγουρα είναι ένα προϊόν που δεν πρόκειται να ξαναγοράσω ποτέ.

Εσείς το έχετε δοκιμάσει; Ποια η δική σας γνώμη;
Φιλιά πολλά και θα τα πούμε σύντομα σε νέο post!

28 σχόλια:

  1. ααα γιατι δεν σαρεσε...εμενα παντως μου κανει τρομερη δουλεια στα σπυρακια..για τα αρνητικα που ειπες συμφωνω αλλα τα προσπερναω αφου μου κανει δουλεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια; Να σου πω δεν μπορώ να το ξαναδοκιμάσω για να διαπιστώσω αν κάνει δουλειά, ειλικρινά μυρίζει απαίσια για μένα. Πάντως πραγματικά αρέσει σε πολλές κοπέλες, ας πούμε όλες τη γνώμη μας για να μπορεί κάποιος τρίτος να βγάλει συμπέρασμα απ'όσα ειπωθούν χαχαχα!

      Διαγραφή
  2. Μα τόσο καλές κριτικές? Ούτε καν ουδέτερες? Έχω δει κι άλλα προιόντα για τα οποία υπάρχει διαφορά απόψεων αλλά όχι κι έτσι! Περιμένω και σχόλια από κοπέλες που το έχουν δοκιμάσει. Αυτό το κολλώδες κι εγώ το μισώ πάντως... Πολύ καλό review και ειλικρινές Μαριαννάκι! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι, ειλικρινά, αν κάτι δε μ'αρέσει καθόλου δε γίνεται να μη το πω. Προφανώς, και σε μένα έχει τύχει να αρέσει κάτι πάρα πολύ κι ένας άλλος να το βρίσκει αδιάφορο εως κακό προϊόν.

      Διαγραφή
  3. Μου άρεσε η ειλικρίνειά σου Μαριάννα μου <3
    Έχω δοκιμάσει αυτή τη μάσκα (είχα κάνει και review)..και μπορώ να πω πως έμεινα πολύ ευχαριστημένη!
    Η μυρωδιά της ήταν όντως περίεργη, αλλά δεν με ενόχλησε ιδιαίτερα..
    Όσο για την αφαίρεσή της, με βοήθησαν ιδιαίτερα τα σφουγγαράκια κυτταρίνης :)

    Alexandra by beautydiarybyalexandra.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σου πω σφουγγαράκι δεν είχα μαζί μου, αλλά και πάλι έβγαινε διαφορετικά από τις υπόλοιπες μάσκες αργίλου που έχω δοκιμάσει. Οι υπόλοιπες διαλύονταν, αυτή ήταν πραγματικά σαν πάστα. Πάλι καλά που σου έκατσε καλά εσένα τουλάχιστον!

      Διαγραφή
  4. πολυ ωραιο review Μαριαννα μου, δεν την εχω δοκιμασει καθολου και δεν ξερω αν θα ηθελα, τωρα που λες και εσυ για το αρωμα της ασε πιο περιεργη απο μενα στις μυρωδιες δεν υπαρχει δεν το ρισκαρω χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ κοριτσάκι! Κι εγώ σου λέω προσπάθησα γιατί ήθελα να μ'αρέσει, έχει και σχετικά καλή τιμή, κάνει και για όλο το σώμα, αλλά δεν. Με τίποτα.

      Διαγραφή
  5. Ευχαριστούμε πολύ για το review! και το έβλεπα να το διαφημίζουν τόοοσο πολύ και το έψαχνα κι εγώ! σ'ευχαριστώ που με αυτό το review με γλιτώνεις από 5-7 ευρούλια
    μουααατς! :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Koita na deis twra ti ginetai. Diavazw pantou gi ayto kai eixa peistei (afoy einai k swmatos) alla mou edwses tin eukairia na diavasw to review sou kai na to apokleisw.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ θα το απέκλεια αν το είχα μυρίσει πριν το πάρω. Αλλά και το πάστα, με είχε προειδοποιήσει, δε μπορώ να πω.

      Διαγραφή
  7. Πολυ ωραίο post μπραβο σου.... και ειλικρινές !εγώ χρησιμοποιώ φυσικό άργιλο σε σκόνη και θα σου πω ότι έχει και αυτός άσχημη μυρωδιά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Της ίδιας εταιρείας; Η μητέρα μου χρησιμοποιεί φυσικό (100% φυσικό) και δεν μυρίζει περίεργα. Πάντως και των The Body Shop που είχα δοκιμάσει δε μύριζε έτσι.

      Διαγραφή
  8. Aaaaaaaaa...εμένα μου αρέσει πάρααα πολύ!!!!!Δεν μου τον έχει στείλει ποτέ εταιρεία και τον αγοράζω τουλάχιστον 3-4 χρόνια!!
    Βέβαια αργεί να τελειώσει,οπότε εχω αγοράσει 2 μπουκάλια...χρησιμοποιώ και της Apivita εναλλαξ!
    Οντως το άρωμα είναι άσχημο,αλλά σαν αποτελεσματικότητα μου αρέσει πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, το λέω κιόλας, και να σου τον είχε στείλει η εταιρεία δεν αποτελεί λόγο για να πεις ότι σου αρέσει τόσο πολύ, αν δε σου άρεσε δε θα έλεγες τίποτα. Πάντως αφού σου κάνει δουλειά και το αντέχεις μια χαρά.

      Διαγραφή
  9. έχω ακούσει πάρα πολλά θετικά από άλλες κοπέλες και ομολογώ πως θα ήταν η επόμενη αγορά μου σε μάσκα άργυλου! Από την άλλη μπορώ να καταλάβω πλήρως πως διαφορετικά κάθεται στο ένα πρόσωπο και διαφορά στο άλλο. Η αλήθεια είναι πως από τη μυρωδιά του και μόνο θα δυσκολευόμουν να την βάλω στο πρόσωπό μου :/ Πολύ έντιμο και καλό post και σε ευχαριστούμε για την ειλικρινή απάντησή σου! Φιλιά :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι πραγματικά η μυρωδιά κατά την εφαρμογή στο πρόσωπο δεν είναι ό,τι καλύτερο. Υπάρχουν και καλύτερα προϊόντα, κι αν όχι στην ίδια, σε αρκετά κοντινή τιμή. Σ'ευχαριστώ για το σχόλιο!

      Διαγραφή
  10. Εγώ χρησιμοποιώ της Apivita και είναι πολύ καλός! Τον συγκεκριμένο μάλλον δεν θα τον πλησιάσω :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Της Apivita θέλω πολύ να τον δοκιμάσω! Αν και σπίτι έχω και 100% φυσικό που σίγουρα είναι καλύτερος, αλλά εντάξει, και η Apivita είναι αγαπημένη εταιρεία!

      Διαγραφή
  11. Τόσο χάλια,ε;Εγώ χρησιμοποιώ άργιλο σε σκόνη,κάπου όμως χάθηκε/πετάχτηκε καταλάθος και σκεφτόμουν αντί να ξαναπάρω της ίδιας μάρκας,να δοκιμάσω αυτόν μετά από τόσα καλά reviews.Και σε σκόνη η μυρωδιά δεν είναι ιδιαίτερα ελκυστική,όχι μόμως και χάλια..Κι αν είναι τόσο κολλώδης η σύσταση,δεν θα μου ταιριάζει καθόλου!Θα μείνω πιστή στην παλιά αγορά μου,haha..Πολύ ωραίο review,πραγματικά χρήσιμο!! :D (Ειλικρινής είσαι πάντα,σε εμπιστεύομαι!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θυμίζει λίγο ζυμάρι, για να καταλάβεις. Και των The Body Shop είναι πολύ καλός πάντως, προσωπικά παίρνω τα ατομικά φακελάκια μιας και άργιλο κάνω μια στο τόσο ούτως ή άλλως (και μ'αρέσει να δοκιμάζω και διάφορες μάσκες γενικά). Σ'ευχαριστώ πολύ Τζένη μου!

      Διαγραφή
  12. Να δοκιμάσεις της Apivita!! Εγώ τον βρίσκω καταπληκτικό! (και είναι και σε ατομικά φακελάκια οπότε αν δεν σ' αρέσει, δεν έχεις πετάξει τα λεφτά σου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δε το έχω δοκιμάσει το συγκεκριμένο καθόλου αλλά εγώ που χρησιμοποιώ πράσινη άργυλο φυσική σε σκόνη δε μυρίζει καθόλου άσχημα ούτε έντονα και δε το αλλάζω με τίποτα! Μου κάνει πολύ εντύπωση πάντως για αυτό το προϊόν...ποιός ξέρει τι άλλο έχει εκει μέσα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς, τα ίδια λέμε. Δε θέλω να φαντάζομαι γιατί μυρίζει έτσι.

      Διαγραφή
  14. Αλήθεια, τόσο χάλια? Αν κάτι δεν μυρίζει όμορφα δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω και το παρατάω, οπότε μπράβο για το review!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, κι εγώ το ίδιο, πόσο μάλλον να το βάλω και στο πρόσωπό μου!

      Διαγραφή