Σελίδες

VS Loves Coral review

Όταν το αεροδρόμιο είναι συχνός προορισμός για σένα, είναι εύκολο να υποκύψεις στα Victoria's Secret. Ευκολότερο αν τα λάτρευες πριν έρθουν στην Ελλάδα, και ακόμα πιο εύκολο αν είσαι και beauty blogger.


Μία απ'τις αγορές μου λοιπόν ήταν αυτό το σετ, το οποίο περιελάμβανε τρία προϊόντα σε special size: ένα ρουζ, ένα κραγιόν κι ένα μανό, όλα χρώματος κοραλλί.


Το κραγιόν, πραγματικά το λάτρεψα. Είναι ένα ενυδατικό, κρεμώδες, με πολύ καλή χρωματική απόδοση και μοναδικό κοραλλί-ροζ χρώμα κραγιόν. Αν υπήρχαν αντίστοιχα κραγιόν και σε κανονικό μέγεθος σίγουρα θα έπαιρνα κάποιο. Μένει αρκετές ώρες στα χείλη, φεύγει ομοιόμορφα, μυρίζει ωραία, ειλικρινά είναι τέλειο. Ορίστε το swatch, αν και το αδικεί αρκετά (είναι πιο ροζ απ'ό,τι φαίνεται).


Κι επειδή έχω μόνο μία φώτο που να το φοράω, πάρτε την κι αυτή:


Ύστερα το ρουζ. Έχει ένα ροζ ανοιχτό χρώμα και πολλά shimmers, όχι τόσο μικρού μεγέθους, αλλά όχι και αντιαισθητικά. Αρχικά απογοητεύτηκα, όμως στη συνέχεια μου άρεσε πολύ, ειδικά για βράδυ, καθώς μπορούσα να παραλείψω το highlighter αλλά και να έχω ένα όμορφο, λαμπερό όσο πρέπει αποτέλεσμα. Λόγω χρώματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με άλλους τρόπους, γεγονός που βολεύει αρκετά.


Για τέλος, σας άφησα το μόνο προϊόν απ'τα τρία που δε μου άρεσε: το μανό. Αν και έχει ένα πολύ ωραίο κοραλλί-ροζ έντονο χρώμα (που ωστόσο σε μανό, βρίσκετε εύκολα), ποιοτικά δεν είναι και τόσο καλό, γι'αυτό και το έχω χρησιμοποιήσει μόνο μία φορά μέχρι τώρα. Δε στρώνει καλά, κάνει μικρές φουσκάλες, θέλει αρκετές στρώσεις καθώς αφήνει κενά, γενικώς δε μου άρεσε. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα με βάση και top coat, αλλά προσωπικά αυτά τα δύο σπάνια έχω το χρόνο να τα βάλω, οπότε προτιμάω πιο εύκολα μανό.

Θα τα πούμε σύντομα σε νέο post, μέχρι τότε να περνάτε υπέροχα!
Φιλιά πολλά!

12 σχόλια:

  1. Πολυ ωραια φαινονται, πιο πολυ το ρουζ μου αρεσει ετσι οπως το βλεπω...κριμα για το βερνικι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι το ρουζ είναι το πιο απαλό, πάντως το κραγιόν αδικείται πολύ, έχει πραγματικά τέλειο χρώμα! Το βερνίκι χάλια αλλά δεν πειράζει, τι να κάνουμε.

      Διαγραφή
  2. Ωραία φαίνονται!
    Το κραγιονάκι έχει πολύ ωραίο χρώμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το κραγιόν φαίνεται όντως έτσι όπως το περιέγραψες! ;) Μου αρέσουν πολύ αυτά τα κραγιόν. Αν δεν έχεις δοκιμάσεις κοίτα και για κανένα L'oreal :D
    http://prettyandelectric.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω δοκιμάσει και L'Oreal, μ'αρέσουν αλλά η υφή τους δεν είναι ακριβώς αυτό που θέλω. Πάντως είναι πολύ καλά και αυτά! Σ'ευχαριστώ για την πρόταση!

      Διαγραφή
  4. Μακάρι να είχαν μαγαζί πιο κοντά! Το κραγίον θέλω να το δω και live, ήδη το λάτρεψα ακόμα κι αν η φωτογραφία το αδικεί! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα το δεις! Ναι, έπρεπε να έχουμε ένα και στην Αθήνα ρε παιδί μου!

      Διαγραφή
  5. Κόλαση το κραγιόν! <3

    Alexandra by beautydiarybyalexandra.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με γεια,με γεια!Το κραγιόν φαίνεται φανταστικό..Το ρουζ έχει πολύ ωραίο χρώμα,,κι αφού λειτουργεί και σαν προϊόν 2 σε 1,ακόμη καλύτερα! ;) Να τα χαρείς! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πραγματικά! Ναι, ευτυχώς λειτουργεί με αρκετούς τρόπους! Σ'ευχαριστώ κοριτσάκι!

      Διαγραφή