Σελίδες

Phyto "Phytobaume" Après-Shampooing Conditionneurs

Γεια σας κορίτσια!
Σήμερα θα σας μιλήσω για δύο conditioners της Phyto που είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω πριν λίγο καιρό.

Τα συγκεκριμένα conditioners απευθύνονται σε διαφορετικούς τύπους μαλλιών, το ένα είναι για εύθραυστα και το άλλο για κανονικά προς ξηρά, ωστόσο μιας και δεν παρατήρησα ιδιαίτερες διαφορές, αποφάσισα να κάνω ένα post και για τα δύο.



Αν σας αρέσουν τα conditioners με παχύρρευστη υφή, θα λατρέψετε τα συγκεκριμένα. Έχουν πλούσια, ενυδατική σύσταση και ξεμπλέκουν αρκετά καλά τα μαλλιά (μιλάει η ζούγκλα εδώ, το ότι είναι ίσια μη σας παραπλανά). Αν και δεν μπορώ να διευκρινίσω τη μυρωδιά τους, είναι πολύ ευχάριστη.

Έχοντάς τα δοκιμάσει μέσα στο καλοκαίρι, που τα μαλλιά μου πραγματικά μετατρέπονται σε ξηρά απ'τη μέση και κάτω, μπορώ να πω πως η ενυδάτωση που προσφέρουν τα συγκεκριμένα conditioners είναι αρκετά καλή, είναι όσο ενυδατικά πρέπει ώστε αν θέλετε, να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και άλλα προϊόντα styling στη συνέχεια, χωρίς όμως αυτό να είναι απαραίτητο. Την ενυδάτωση δεν την καταλαβαίνετε κατά τη διάρκεια του μπάνιου, μόλις όμως τελειώσετε με το χτένισμα των μαλλιών σας η διαφορά είναι αισθητή.

Όσο για την τιμή τους, από φαρμακείο σε φαρμακείο διαφέρει όπως σε όλα τα προϊόντα, ωστόσο online μπορείτε να τα βρείτε και στην τιμή των 10 περίπου ευρώ.

Θα τα δοκιμάζατε;
Περιμένω τα σχόλιά σας!
Φιλιά πολλά!

28 σχόλια:

  1. δοκίμασα 2 φορές το σαμπουάν της σειράς και μου φάνηκε υπερφόλα! δε ξέμπλεκαν με τίιιιιιιιιιιιιιποτα τα μαλλιά. too much purging for dry hair. θα ηθελα να δοκιμασω κ αυτα ομως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω δοκιμάσει ένα σαμπουάν τους αλλά δεν έχω σχηματίσει ολοκληρωμένη γνώμη, μου άρεσε πάντως ρε. Έχω κι άλλο ένα, θα το δοκιμάσω κι αυτό να δω. Μόνο με σαμπουάν δύσκολα ξεμπερδεύουν όμως, πρέπει να'ναι πολύ ενυδατικό!

      Διαγραφή
    2. τα σαμπουαν τους δεν μ αρεσαν καθολου. Μου εκαναν τα μαλλια πολυυυ ξηρα και φριζαρισμενα ://

      Διαγραφή
    3. Αλήθεια; Εγώ δεν είχα κάποιο πρόβλημα πάντως, μ'άρεσαν αρκετά!

      Διαγραφή
  2. Μου αρέσουν πολύ τα προϊόντα της Phyto! Με τη μυρωδιά έχω ένα θέμα αλλά αν είναι ευχάριστη θα δοκιμάσω και τα conditioner, αν και συνήθως χρειάζομαι και μάσκα γιατί από μόνο του δεν κάνει πολλά πολλά :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι σχεδόν ουδέτερη η μυρωδιά, όχι κάτι ενοχλητικό. Πάντως μπορείς να χρησιμοποιήσεις και μάσκα μετά σίγουρα, δεν τα "βαραίνουν" τα μαλλιά σου.

      Διαγραφή
  3. Μου αρεσει που προτεινεις ξεχωριστα προϊοντα..δεν εχω δοκιμασει τπτ απο τη συγκεκριμενη εταιρια αλλα πολυ θα ηθελα..ισως να ξεκινησω με αυτο το conditioner

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι εννοείς ξεχωριστά; Επειδή είναι διαφορετικά το ένα με το άλλο; Προσωπικά δε διέκρινα κάποια ιδιαίτερη διαφορά μεταξύ αυτών των δύο. Κι εγώ αν θυμάμαι καλά είναι τα πρώτα προϊόντα που δοκίμασα από Phyto και μ'άρεσαν! Τα conditioners είναι καλή επιλογή, αλλά δυστυχώς όχι για μένα που (προσωρινά ακόμα) έχω πολύ μακρύ και πυκνό μαλλί - τα αδειάζω με τη μία. Αλλά αν έχεις λιγότερο, σίγουρα είναι καλή αγορά. Αν και προσωπικά θα σου πρότεινα κάτι που θα διαρκέσει γενικά περισσότερο, όπως κάποιο έλαιο για τα μαλλιά.

      Διαγραφή
    2. ξεχωριστα εννοω ιδιαιτερα..που δεν τα βλεπω συχνα σε αλλα μπλογκ..δεν μου ερχοταν η λεξη..χαχα..εχω μακρια μαλλια αλλα λιγα οποτε πιστευω θα μου κανει :)

      Διαγραφή
    3. Α μωρέ, ευχαριστώ πολύ! Ναι, σίγουρα θα σου κάνει τότε!

      Διαγραφή
  4. Επειδή ξέρω για τι ζούγκλα μιλάς, αφού τα αφήνει απαλά πρέπει να είναι αρκετά καλό! Χαχαχα <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρεπει να ειναι οντως καλο, δεν εχω δοκιμασει κατι απο αυτη την εταιρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαν εταιρεία έχει πολύ ενδιαφέροντα πράγματα! Τα συγκεκριμένα conditioners μ'άρεσαν πολύ!

      Διαγραφή
  6. Επειδή σε νιώθω απόλυτα μιας και έχω και εγώ ζούγκλα στο κεφάλι μου θα τα δοκιμάσω για να την τιθασευσω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολυ καλα προιοντα τα Phyto, οτι δοκιμασα μου αρεσε , ειδικα η μασκα θρεψης ηταν το κατι αλλο!! Δοκιμασε τη και θα πειστεις! Απιστευτα πλουσια!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα τη δοκιμάσω κάποια στιγμή, είμαι σίγουρη ότι θα μου αρέσει!

      Διαγραφή
  8. Έχω δοκιμάσει το ένα και μου άρεσε αρκετά!! Όντως παχύρρευστο, πράγμα που μου άρεσε + ωραία μυρωδιά!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τωρα τελευταία την ακούω συνέχεια την εταιρία! Φαίνονται αρκετά καλά αν και η τιμή τους είναι λίγο αποτρεπτική για μένα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εγώ έχω δοκιμάσει το αντίστοιχο για βαμμένα μαλλιά και το λάτρεψα!! Δεν μυρίζουν υπέροχα?!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. δοκίμασα πέρυσι το πρώτο και τελείωσε όσο ήμουν διακοπές. Εκτός από μένα το χρησιμοποιούσαν και όλες μου οι φίλες! ο μόνος λόγος που δεν το ξαναπήρα είναι γιατί μου αρέσει να δοκιμάζω νέα πράγματα αλλά είναι πραγματικά υπέροχο!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι κι εγώ το ίδιο ακριβώς, θέλω συνέχεια να δοκιμάζω νέα προϊόντα. Βέβαια πάντα επιστρέφω σε παλιές αγάπες.

      Διαγραφή