Σελίδες

Empties #1

Γεια σας κορίτσια!
Σ'αυτό το post θα σας δείξω 4 προϊόντα που τελείωσα πρόσφατα. Ναι ναι, τα πρώτα μου empties.


The Body Shop Tea Tree Skin Clearing Facial Wash: Αυτό τον καθαρισμό τον λατρεύω απλά. Είναι τόσο αναζωογονητικός, με το που τον βάζετε στο πρόσωπό σας νιώθετε μία αίσθηση δροσιάς! Μυρίζει αρκετά έντονα, αλλά προσωπικά το συγκεκριμένο άρωμα μ'αρέσει πάρα πολύ. Όλη η σειρά με tea tree μυρίζει έντονα, οπότε πριν αγοράσετε κάτι μυρίστε το πρώτα. Εγώ, αυτή η μυρωδιά σε συνδυασμό με τη δροσιά που προσέφερε ένιωθα ότι με ξυπνούσε. Σίγουρα πρόκειται για ένα προϊόν που θα αγοράσω ξανά!

H&M Body Treats Exfoliating Shower Gel Macadamia Nut & Vanilla: Απίστευτη, ζεστή μυρωδιά βανίλιας! Σαν αφρόλουτρο δεν έκανε πολύ αφρό, αλλά προσωπικά δε με πείραξε καθόλου. Οι κόκκοι του ήταν πολύ λεπτοί για απολέπιση, αλλά σίγουρα άφηνε την επιδερμίδα μου πολύ καθαρή και απαλή. Το άρωμά του στο δέρμα μου έμενε πολλές ώρες μετά το μπάνιο και γενικώς είναι ένα αφρόλουτρο που θα αγόραζα ξανά!

L'Oreal Lumi Magique Concealer in Light: Έδινε κατευθείαν λάμψη στην περιοχή των ματιών και απλωνόταν εύκολα. Σίγουρα θα το ξαναπροτιμήσω στο μέλλον, με άφησε πάρα πολύ ευχαριστημένη!

Biotherm Aquasource: Μία ενυδατική κρέμα σε μορφή gel που μ'άρεσε αρκετά αλλά δε θεωρώ πώς είναι κάτι το ιδιαίτερο. Η υφή της ήταν λεπτόρρευστη, το αποτέλεσμα που άφηνε ήταν ημιματ ενώ μύριζε θάλασσα. Παρ'όλα αυτά δεν πρόσφερε τέλεια ενυδάτωση, ενώ δεν έκανε και για κάτω απ'τα μάτια. Δε νομίζω να την ξαναπάρω ποτέ, υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές και σε χαμηλότερη τιμή.

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο προϊόν απ'αυτά;
Πείτε μου τη γνώμη σας!
Θα τα πούμε σύντομα σε νέο post!
Φιλιά πολλά!

30 σχόλια:

  1. Πόσο αγαπώ tea tree και πόσο δίκιο είχες όταν μου είπες να το πάρω! Το αφρόλουτρο - scrub από H&M πρέπει να μυρίζει θεϊκά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μυρίζει πραγματικά τέλεια! Το tea tree είναι απλά υπέροχο! Πολύ δροσιστικό!

      Διαγραφή
  2. πρεπει να το δοκιμασω το Tea tree...δεν γινεται...δροσια ακουω,ξυπνημα ακουω...πρεπει...για την ενυδατικη της Biotherm εχω ακριβως την ιδια αποψη...καλη αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι σα να σε φυσάει δροσερό αεράκι όταν το βάζεις, απλά τέλειο!

      Διαγραφή
  3. Το αφρόλουτρο όντως μυρίζει όμορφα!!
    Οσο για την biotherm..εγώ την θεωρώ top!!Η καλύτερη ενυδατική που έχω δοκιμάσει ποτέ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το αφρόλουτρο είναι τέλειο! Ρε ναι, κι εγώ ήμουν ενθουσιασμένη επειδή ξέρω πόσο σου αρέσει αλλά τελικά δε μ'άρεσε τόσο. Ειδικά σε θέματα επιδερμίδας δύσκολα να ταιριάξει κάτι σε κάποιον.

      Διαγραφή
    2. εχεις δίκιο!!Δυστυχώς λίγο πιο ξηρό πχ αν είναι το δέρμα σου από το δικό μου,ίσως σου έπεφτε ελαφριά!!Είναι πως θα σου κάτσει η ενυδατική!

      Διαγραφή
  4. έχω δοκιμάσει της l;oreal και το λατρεύω ,από τα υπόλοιπα δεν έχω δοκιμάσει κάτι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μα να μην βρισκω καλλυντικα στα hm που εχω παει! γιατι????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χμ, ίσως πας σε μικρά καταστήματα. Εγώ παντού το βλέπω το συγκεκριμένο αφρόλουτρο! Αθήνα, Metro Mall... πήγαινε σε κεντρικά καταστήματα!

      Διαγραφή
  6. ούτε μένα μου άρεσε πολύ τελικά η ενυδατική..:/
    τα άλλα δεν τα έχω δοκιμάσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμένα και δε με ενυδάτωνε πολύ, και δε με άφηνε ματ. Δε μου ταίριαξε καθόλου δυστυχώς.

      Διαγραφή
  7. Εχω δοκιμασει το TBS Tea Tree Facial Wash πριν καιρο και δεν αντεχα καθολου τη μυρωδια του!!! Αυτος ηταν ο μονος λογος που δεν το αγορασα ξανα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πραγματικά θέμα γούστου αυτό το άρωμα, ούτε στη μαμά μου αρέσει αλλά εμένα μ'αρέσει πάρα πολύ!

      Διαγραφή
  8. Σίγουρα θα δοκιμάσω το scrub απο Η&Μ!! Και το concealer της L'oreal πρέπει να είναι πολύ καλό και εχει και υπεροχη συσκευασία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το scrub μυρίσει απίστευτα! Ναι, το concealer είναι πάρα πολύ ωραίο, και σαν προϊόν αλλά και σαν συσκευασία!

      Διαγραφή
  9. δεν έχω δοκιμάσει κάποιο αλλά όσον αφορά το tea tree άλλες το λατρεύουν κι άλλες απλά αδιαφορούν!είμαι πολύ περίεργη να το μυρίσω έστω!!!χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε θα έλεγα ότι αδιαφορούν, μάλλον ότι δεν τους αρέσει καθόλου θα έλεγα! Είναι πολύ ιδιαίτερο και δυνατό άρωμα, εμένα μ'αρέσει πάρα πολύ πάντως όπως καταλαβαίνεις χαχαχα!

      Διαγραφή
  10. Αχ αυτό το LUMI θέλω καιρό να το δοκιμάσω...Μου βάζεις φωτιές και για το αφρόλουτρο των H&M, λατρεύω τη βανίλια αλλά και η συσκευασία είναι πολύ ιδιαίτερη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τα δύο είναι πολύ αγαπημένα προϊόντα, στα προτείνω ανεπιφύλακτα! Το Lumi φωτίζει κατευθείαν το πρόσωπο! Και το αφρόλουτρο πραγματικά, θα πάρω άλλο ένα να το έχω γεμάτο για ντεκόρ μου φαίνεται.

      Διαγραφή
  11. Ohhh είναι όλα τέλεια προίοντα
    Κeep in touch
    http://daphniaslife.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. καλη αρχη με τα empties , δεν εχω δοκιμάσει κάποιο απο αυτα , το αφρολουτρο απο h&m μου κίνησε την περιέργεια , καλο απόγευμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ Νίνα μου! Μυρίζει απίστευτα το συγκεκριμένο αφρόλουτρο, τέλειο για χειμώνα!

      Διαγραφή