Σελίδες

Lipcote: Vintage Vanilla

Το Lipcote, είναι το πιο γνωστό lip sealer και αν δεν κάνω λάθος και το παλιότερο. Είναι ένα προϊόν που ήθελα πολύ καιρό να δοκιμάσω, κυρίως λόγω της υπέροχης vintage συσκευασίας του (σας το έχω ξαναδείξει και εδώ), μόλις δε έμαθα ότι θα κυκλοφορήσει και συλλεκτική, επετειακή συσκευασία με άρωμα βανίλιας ανυπομονούσα διπλά να το δοκιμάσω.
Η εταιρεία όμως με πρόλαβε, στέλνοντάς μου το συγκεκριμένο Lipcote για δοκιμή.


Δεν έχασα καιρό, την επόμενη κιόλας μέρα το έθεσα σε εφαρμογή. Και το λάτρεψα. Το έβαλα πάνω από το (αγαπημένο κόκκινο) Ruby Woo, το οποίο αν και πολύ ξηρό, αφήνει σημάδια, και πραγματικά το έκανε ανεξίτηλο. Όση πίεση κι αν ασκούσα, τα χείλη μου δεν άφηναν κανένα αποτύπωμα.

Το Lipcote εφαρμόζεται κατευθείαν μετά το κραγιόν, με το ειδικό του πινελάκι, σαν μανό για τα χείλη. Εγώ το βάζω σε όλη την επιφάνεια των χειλιών (ιδιαίτερα στο εσωτερικό σημείο που λόγω υγρασίας της στοματικής κοιλότητας το κραγιόν φεύγει ευκολότερα), περιμένω με ανοιχτό το στόμα μέχρι να στεγνώσει, και μετά μένω με ανοιχτό το στόμα με τα αποτελέσματά του, αφού μπορώ να κάνω το οτιδήποτε χωρίς ν'αφήνω ίχνη. Μόλις έρχεται σ'επαφή με τα χείλη, τσούζει λίγο, γεγονός που δικαιολογείται απόλυτα αν κοιτάξετε τα συστατικά του (αλκόολ). Η αίσθηση αυτή διαρκεί μέχρι να στεγνώσει, μετά πραγματικά δε νιώθετε ότι φοράτε κάτι στα χείλη.


Σαν αρνητικό θα μπορούσα μόνο να πω ότι νιώθω μία ελάχιστη αλλαγή στην υφή μερικών κραγιόν (τίποτα υπερβολικό ωστόσο) αλλά και ότι με μερικά πάλι κραγιόν, μαζεύει κάπως και κάνει τα χείλη να φαίνονται ξεφλουδισμένα. Αυτό όμως γίνεται με όλα τα lip sealers, ενώ εξαρτάται κυρίως από το κραγιόν. Προσωπικά δε με πειράζει, εφόσον ως προϊόν κάνει αυτό που υπόσχεται (ανεξίτηλο αποτέλεσμα και διάρκεια), ενώ με έχει βοηθήσει να κρατήσω βαμμένη την εσωτερική πλευρά των χειλιών, και γενικότερα να διατηρήσω τα χείλη μου βαμμένα όλη μέρα.

Το μεγαλύτερο θετικό του, πέραν απ'τα αποτελέσματα και τη συσκευασία του, είναι η τιμή του, αφού είναι απ'τα οικονομικότερα της κατηγορίας του (στο feelunique το βρίσκετε με λιγότερο από 4 λίρες). Αν θέλετε να δοκιμάσετε κάποιο lip sealer, το συγκεκριμένο είναι η καλύτερη επιλογή για μένα, αφού τα συνδυάζει όλα: ποιότητα δοκιμασμένη στο χρόνο, τιμή και συσκευασία.

22 σχόλια:

  1. Πιστεύω ότι θα είναι ένα must have προϊόν για όσες λατρεύουν τα κραγιόν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν και μ'αρέσει ν'αφήνω σημάδια του κραγιόν μου γενικά, μερικές φορές θέλω να είμαι σίγουρη ότι είναι ανεξίτηλο στα χείλη μου, οπότε το συγκεκριμένο προϊόν βοηθάει πολύ!

      Διαγραφή
  2. αξιζει δηλαδη??με εβαλες σε σκεψεις..ααααχ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις lip sealer σίγουρα αξίζει το συγκεκριμένο, γιατί να δώσεις παραπάνω γι'αυτό της Artdeco ας πούμε, που κάνει 12 ευρώ; Το μόνο του κακό (που όπως ξέρω συμβαίνει με όλα τα lip sealers), είναι ότι δε συνεργάζεται με όλες τις υφές κραγιόν, με το Rebel π.χ., έκανε τα χείλη μου να μοιάζουν ξεφλουδισμένα. Αλλά αν εξαιρέσεις αυτό, εγώ πιστεύω ότι αξίζει, πίνεις, φιλάς, και το κραγιόν είναι στη θέση του.

      Διαγραφή
  3. Πολύ καλό review!! Για το συγκεκριμένο δεν είχα ξανακούσει αλλά μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον! Ειδικά για βραδινές εξόδους που θέλω το κραγιόν μου ανέπαφο όλο το βράδυ! Και είναι και οικονομικό! Δε σου στεγνώνει όμως τα χείλη;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ Μπέτυ μου! Όχι, δεν ένιωσα κάτι τέτοιο! 'Οντως είναι τέλειο για τέτοιες περιπτώσεις.

      Διαγραφή
  4. Αχ αυτά τα λογοπαίγνιά σου!
    Πέρα από την πλάκα, είναι πολύ οικονομικό. Διαβάζοντας το review σκεφτόμουν "πρέπει να είναι ακριβούτσικο" αλλά καμία σχέση! Βέβαια είναι ένα παραπάνω βήμα για το μακιγιάζ που ξέρεις ότι βαριέμαι αλλά αξίζει σε ειδικές περιστάσεις που θες το κραγιόν εκεί, να μη φεύγει! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι κι εγώ πριν το ψάξω αυτό νόμιζα! Μα η συσκευασία του είναι υπέροχη!

      Διαγραφή
  5. Φαίνεται υπέροχο!!! Αφού έχει και άρωμα βανίλιας, δυο φορές σούπερ!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολύ διακριτικό, αλλά υπάρχει. Θα στο φέρω μία μέρα να το δεις κι από κοντά τέλος πάντων.

      Διαγραφή
  6. Ωραίο ποστ και ωραίο προϊόν!!Αν το βρω πουθενά θα το τσακώσω!!χεχε ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάρα πολύ ωραίο review!Δεν έχω ακούσει ποτέ για αυτό το προιόν και να πώ και την αλήθεια δεν είχα ακούσει και ποτέ ότι υπάρχουν και lip cote.Θέλω πολύ να το δοκιμάσω,θα προσπαθήσω να το βρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ Μάρω μου! Υπάρχει στο feelunique όπως αναφέρω και στο post! Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  8. Πάμφθηνο lip sealer,αλλά έχω ήδη της artdeco και δεν μπορώ να πω ότι το φοράω ευχάριστα μιας και τσούζει!!Δεν το γνώριζα και θα το έχω στα υπόψη μου!!Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι αυτό τσούζει μέχρι να στεγνώσει (1 λεπτό δηλαδή), μετά τίποτα όμως! Φιλιά πολλά Θεοδότα μου!

      Διαγραφή
  9. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω δοκιμάσει κάποιο lip sealer, μου κίνησες την περιέργεια (και η τέλεια ρετρό συσκευασία επίσης!) θα το έχω υπόψιν για κάποια μελλοντική παραγελια απο το feelunique!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η συσκευασία είναι πραγματικά η καλύτερη απ'όλα τα υπόλοιπα lip sealers! Αν το δοκιμάσεις περιμένω τη γνώμη σου!

      Διαγραφή
  10. Πολυ ωραιο review, δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε καποιο, αυτο φαινεται πολυ καλο...για βραδινες εξοδους ειδικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον.. Και τι δε θα έδινα να κρατάνε περισσότερο τα κραγιόν μου πάνω μου!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή