Σελίδες

Woman Icons

Ή αλλιώς, 5 γυναίκες που θαυμάζω και αγαπώ, την κάθε μία για διαφορετικούς λόγους.

Dita Von Teese

Οι περισσότεροι το ξέρετε ήδη πως λατρεύω τη συγκεκριμένη γυναίκα. Την αγαπώ όχι μόνο γιατί είναι όμορφη και έχει απίστευτο στυλ και γούστο, αλλά και γιατί καταφέρνει να είναι ταυτόχρονα θηλυκή και γλυκιά, είναι η μόνη γυναίκα που μπορεί να γδυθεί επί σκηνής χωρίς να το κάνει να φαίνεται πρόστυχο. Είναι πολύ προσιτή, ευγενική και φιλική με όλους (δείτε εδώ για να καταλάβετε τι εννοώ) και γενικώς, αγαπώ Dita.


Nicole Kidman

Είναι όμορφη, chic, γλυκιά, ενώ έχει πολύ θηλυκό στυλ. Μετρημένη, σοβαρή, δεν είναι τυχαίο που την επέλεξαν να ενσαρκώσει την αμέσως επόμενη, Grace Kelly.


Grace Kelly

Απ'τις πιο όμορφες γυναίκες που έχουν υπάρξει μέχρι στιγμής σ'αυτό τον πλανήτη. Αριστοκρατική ομορφιά, συνοδευόμενη από λεπτούς τρόπους και καλοσύνη. Η ιδανική πριγκίπισσα.


Ms. Kensington

Η Liz Hurley, η οποία ενσαρκώνει τη Ms. Kensington στη δεύτερη ταινία του Austin Powers (όσοι δε τον ξέρετε, ντροπή σας). Αν και δε μιλάμε για πραγματικό χαρακτήρα, η Vanessa (Ms. Kensington) είναι πρότυπο γυναίκας για μένα εδώ και πολλά χρόνια - ευθύνεται πολύ και για τη σχολή στην οποία φοιτώ (Μεταφραστικό). Γλωσσομαθής, σοβαρή και επαγγελματίας αλλά ταυτόχρονα γλυκιά, είναι το απόλυτο πρότυπο. Αν με ρωτήσετε πώς θα ήθελα να είμαι μετά από μερικά χρόνια, σας απαντώ. Σα την Ms. Kensington.


Lisa Eldridge

Και μιας και είμαστε και beauty bloggers, δε θα μπορούσα παρά να αναφέρω και τη Lisa. Είναι απλά η καλύτερη του είδους της για μένα. Ευγενική, με λεπτούς τρόπους, επαγγελματίας. Οι κινήσεις της, ο τρόπος που μιλά, είναι απλά μοναδική. Και κάνει και παρέα με τη Liz Hurley.


Ελπίζω να σας άρεσε αυτό το post, γιατί σύντομα ακολουθεί και δεύτερο, αυτή τη φορά με άντρες.
Φιλιά πολλά και θα τα πούμε σύντομα!

39 σχόλια:

  1. Τις αγαπώ όλες! Όλες πολύ classy και elegant! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολύ ωραίο και πρωτότυπο ποστ!!!περιμένω και τους άντρες!χεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ με την Ευαγγελία, περιμένω και το αντρικό ποστ χιχι

    Ωστόσο, Νικόλ <3 Αυτή η πορσελάνινη αψεγάδιαστη ομορφιά της που όμως την τσαλακώνει άνετα σε κάθε ρόλο της... τη λατρεύω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο για τις επιλογές σου! Όλες τους σωστά πρότυπα και άξιες θαυμασμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν η ομορφιά συνοδεύεται και με καλούς τρόπους,η λάμψη της γυναίκας απογειώνεται!!Λατρεύω το δυναμισμό τους μαζί με την εύθραυστη ομορφιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Grace Kelly είναι απλά είδωλο!! Και τα βιντεάκια της Lisa εμπιστεύομαι πάντα όταν έχω απορίες σχετικά με το μακιγιάζ γιατί είναι πάντα απόλυτα κατανοητά οσα λεει και φυσικά σωστά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Grace είναι μοναδική, τι να λέμε τώρα. Η Lisa είναι αυθεντία, κι εγώ το ίδιο εννοείται!

      Διαγραφή
  7. Περιμένω να δω και τους άντρες!!
    Εχουν περάσει πολλέςςςςςς όμορφες και σικ γυναίκες μέχρι σήμερα...αλλά η Grace Kelly είναι από τις σημαντικότερες..πανέμορφη,σικ,είδωλο!!!!
    Μ'αρέσει πολύ και η Liz Harley!Λένε ότι έχει ιδανικές αναλογίες προσώπου/συμμετρία και έχει και τέλεια αγγλική προφορά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πάρα πολύ όμορφο το post σου!!!!Για εμένα το no1 είναι η Grace Kelly,ότι και να πεις για αυτήν την γυναίκα είναι λίγο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. θεές όλες περιμένω και τους άντρες αν και πιστεύω πως θα μου αρέσουν αν κρίνω και από τις γυναίκες και νομίζω πως μπορώ να ψι λιαστώ κανα δυό,χιχι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ μ'έχεις και στο facebook, μπορείς σίγουρα να μαντέψεις μερικούς!

      Διαγραφή
  10. Δεν ήταν καμία έκπληξη για μένα οι γυναίκες που διάλεξες και μου άρεσε που είναι και διαφορετικών εποχών. Περιμένω και τους άντρες με τη σειρά μου γιατί έκανες τόσο καλή δουλειά με το γυναικείο φύλο! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα δε θα σ'αρέσουν όλοι οι άντρες, το ξέρω :P Αλλά οι 2 σίγουρα θα σ'αρέσουν. Thanks love!

      Διαγραφή
  11. Τη Dita Von Teese τη ζηλεύω! Αυτό το σέξι-χωρίς-να-είναι-πρόστυχο που πετυχαίνει είναι απίστευτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χαίρομαι που διάβασα αυτό το post γιατί έμαθα μερικές που δεν τις ήξερα :o
    περιμένω να δω και τους άντρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπάμε τη Lisa Eldridge!!! Παρακολουθώ τα βιντεάκια της ευλαβικά! =)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. http://beautyandthefoodbeast.blogspot.gr/2013/11/whats-in-my-shower.html#.UoOa_eL_F0U

    Σε τάγκαρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πολύ όμορφο ποστ Μαριάννα μου!
    Πολύ ενδιαφέρον!
    :)
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πολυ ωραια αναρτηση, πολυ ομορφες ολες τους ^^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. συμφωνω με ολες εκτος απο την Nicole kidman..ηταν πολυ ομορφη ναι, αλλα τα τελευταια χρονια τεινει να μεταμορφωθει σε κερινη κουκλα..ας σταματησει τα botox και τις πλαστικες...τα δικα μου γουστα στις γυναικες ειναι τελειως διαφορετικα παντως..εκτος απο την dita που ειναι all time classic..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι το βλέπω κι εγώ αυτό, αλλά όπως και να'χει τη ξεχωρίζω. Ελπίζω να μη το συνεχίσει κι άλλο πάντως. Χαχαχα η Dita είναι απλά μοναδική!

      Διαγραφή
  18. Λατρεύω Grace Kelly, Dita Von Tease και Lisa Eldrige

    ΑπάντησηΔιαγραφή