Σελίδες

REDKEN Diamond Oil review

Γεια σας κορίτσια!
Σήμερα θα σας κάνω ένα review για το Diamond Oil της REDKEN.


Το συγκεκριμένο έλαιο, κατ'αρχάς έχει πολύ πρωτότυπη - και υπέροχη - συσκευασία. Θυμίζει, όπως λέει και τ'όνομά του, διαμάντι, ενώ έχει και σταγονόμετρο για να βάζετε ακριβώς την ποσότητα που επιθυμείτε.

Περιέχει έλαιο κόλιανδρου (καλύπτει την τρίχα ενώ την κάνει πιο απαλή για ενισχυμένη λάμψη),
έλαιο βερίκοκου (εισχωρεί στην τρίχα για γενική ενυδάτωση και λάμψη που ξεκινά από μέσα), και έλαιο ηλίανθου.


Η σύστασή του δεν είναι τόσο ενυδατική και παχύρρευστη (όσο το Miraculous Oil για παράδειγμα), περισσότερο θα έλεγα πως θυμίζει μία πιο ενυδατική έκδοση του ξηρού ελαίου της Nuxe.
Δεν προσφέρει μεγάλη ενυδάτωση, όμως δίνει λάμψη και μοναδικό άρωμα στα μαλλιά.
Η μυρωδιά του θυμίζει γυναικείο άρωμα, είναι πολύ θηλυκό και για μένα αυτό είναι και το μεγαλύτερό του συν. Δυστυχώς βέβαια δε μένει για πάνω από μία μέρα, τουλάχιστον στα μαλλιά μου.

Η ποσότητα που χρειάζομαι είναι 2-4 σταγόνες το πολύ. Προσωπικά εφαρμόζω 2-3 πριν το στέγνωμα, ενώ βάζω και 1 σταγόνα στο τέλος για περισσότερη διάρκεια του αρώματος και επιπλέον λάμψη. Καλό είναι να ζεστάνετε λίγο τις σταγόνες στο χέρι σας πριν τις εφαρμόσετε στα μαλλιά, καθώς βλέπω πως στο συγκεκριμένο έλαιο αυτό είναι απαραίτητο για ένα πιο ωραίο αποτέλεσμα.

Σε γενικές γραμμές είναι ένα έλαιο που μ'αρέσει κυρίως λόγω της συσκευασίας και του αρώματός του. Όσο για την τιμή του, κυμαίνεται γύρω στα 40 ευρώ, αλλά μπορείτε να το βρείτε και στα 35 σε online καταστήματα. Είναι αρκετά τσιμπημένη, οπότε αν και λατρεύω το άρωμά του, δε νομίζω να το αγόραζα εφόσον υπάρχουν τόσα άλλα παρόμοια προϊόντα σε πολύ χαμηλότερες τιμές.

Εσείς το έχετε δοκιμάσει;

22 σχόλια:

  1. Ωραίο φαίνεται και μου αρέσουν πολύ τα λάδια που μυρίζουν όμορφα αλλά εγώ θέλω να δίνει και ενυδάτωση αρκετή οπότε μάλλον θα αρκεστώ στο Morrocan :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχει πολύ ωραία συσκευασία,αλλά όσο ωραιο άρωμα κι αν έχει δεν θα έδινα τόσα χρήματα και να μην ενυδατώνει καν..
    Προτιμώ κάτι πιο φτηνό και ενυδατικό! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι κι εγώ σαν αποτέλεσμα προτιμώ το Miraculous Oil, το συγκεκριμένο το βάζω περισσότερο σαν άρωμα για τα μαλλιά.

      Διαγραφή
  3. Λατρευω το Macadamia...δε νομιζω να βρεθει λαδακι να το ριξει απο το θρονο..βεβαια μη λεω μεγαλα λογια..το moroccan επισης μου αρεσε πολυ...το redken το κοιτουσα μια μερα σε ενα site αλλα μου φανηκε πανακριβο..αν καποια φορα θελησω να αποκτησω ενα ακριβο λαδακι ισως προτιμησω της kerastase..πολυ ωραιο το review σου παντως, ειμαι σιγουρη οτι θα μυριζει τελεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Της Kerastase δε μ'άρεσε καθόλου εμένα και μάλλον είμαι η μοναδική! Το ροζ έχω, για τα υπόλοιπα δεν ξέρω, προτιμώ το Miraculous Oil της Garnier σχεδόν απ'όλα τα λαδάκια που έχω δοκιμάσει!

      Διαγραφή
  4. Πολύ ωραίο φαίνεται!!! Πρέπει να μυρίζει υπέροχα!!! Όντως έχει τσιμπημένη τιμή όμως! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μυρίζει πραγματικά σαν άρωμα, και έτσι το φοράω δηλαδή, σαν άρωμα για τα μαλλιά περισσότερο. Η τιμή του είναι όντως τσιμπημένη, ναι!

      Διαγραφή
  5. η συσκευασια ειναι οντως πανεμορφη! θα το αναζητησω σιγουρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαν συσκευασία αξίζει και σαν άρωμα, όπως και να'χει είναι σαν στολίδι για το boudoir, αλλά σαν έλαιο για τα μαλλιά δε κάνει και σπουδαία πράγματα. Αν το δοκιμάσεις περιμένω τη γνώμη σου πάντως!

      Διαγραφή
  6. Κομψότατη η συσκευασία ακριβώς σαν διαμάντι μοιάζει!
    Ακριβούτσικο να το πάρεις μόνο για το άρωμά του πάντως, έχεις δίκιο! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ομολογω οτι η συσκευασια του ειναι εντυπωσιακη, ομως η τιμη του απαγορευτικη για μενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι όντως, είναι ακριβό, σαν άρωμα για τα μαλλιά είναι πολύ καλό πάντως. Από θέμα αποτελεσματικότητας υπάρχουν πολύ καλύτερα λάδια!

      Διαγραφή
  8. Υπερ-υπέροχη συσκευασία αλλά ακριβούτσικο...Νομίζω πως πλέον οι επιλογές οι τόσες πολλές που θεωρώ περιττό να ξοδέψεις μια περιουσία για ένα λαδάκι μαλλιών, αφού και τα πιο οικονομικά κάνουν την ίδια δουλειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ακριβώς! Για μένα το Miraculous είναι πολύ καλύτερο, αν και το Diamond είναι πιο ξεχωριστό, είναι πραγματικά σαν άρωμα για τα μαλλιά και το λατρεύω, αλλά όντως είναι ακριβό.

      Διαγραφή
  9. Δεν έχω δοκιμάσει προϊόντα της Redken. Πάντως η συσκευασία του είναι υπέροχη. Και το σταγονόμετρο πολύ βολικό. Συμφωνώ για την τιμή. Πλέον υπάρχουν άλλα που σου προσφέρουν ίσως και περισσότερα, πολύ πιο οικονομικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως πολύ βολικό το σταγονόμετρο. Ε ναι, συμφωνώ για την τιμή.

      Διαγραφή
  10. Φαίνεται πολύ ωραίο σαν προϊόν!Και η συσκευασία του και το σταγονόμετρο μου άρεσε πολύ επίσης!Αλλά 40 ευρώ???Δεν θα τα έδινα με τίποτα!!!Εφόσον υπάρχουν πολύ πιο φτηνά που κάνουν την ίδια δουλειά!Πολύ ωραίο το review σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολυ ομορφο μπουκαλακι νομιζα αρωμα ηταν...παντως πολυ ακριβο δεν νομιζω να το αγοραζα ποτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε εγώ θα το αγοράσω πιστεύω, εκτός αν εθιστώ, δεν ξέρω, χαχαχα!

      Διαγραφή