Σελίδες

The Tangle Teezer review!

Για την Tangle Teezer διάβαζα πολλά reviews, και είχα καταλήξει πως απλά δεν κάνει για μένα. Έχοντας αρκετά πυκνά μαλλιά που κουράζουν μέχρι και τους κομμωτές (θα δείτε στη συνέχεια γιατί έχει σημασία), είχα αποφασίσει να μην ενδώσω στην εν λόγω μόδα ονόματι Tangle Teezer (άσε που ως vintageholic δεν τα πάω καλά και με τις μόδες).
Βασικά, αν δεν έπαιρνα μία πολυπόθητη Mason Pearson, δεν είχα σκοπό να πάρω κάτι άλλο.
 
Κι εδώ έρχεται το eyewish.gr και μου τα ανατρέπει όλα.
Μία μέρα λοιπόν, φτάνει στην πόρτα μου η συγκεκριμένη Tangle Teezer (εξαιρετικού συνδυασμού χρωμάτων, ομολογουμένως - ελπίζω να βγάλουν κάτι και σε παστέλ τώρα που'ρθε η άνοιξη).
Ε αυτό ήταν. Έρωτας με την πρώτη χρήση.

 

Μέχρι πρότινος, χρησιμοποιούσα μία απλή χτένα με δοντάκια (παστέλ χρώματος αυτή τουλάχιστον). Απ'τη στιγμή που έπεσε στα χέρια μου όμως η Tangle Teezer, για κάποιο λόγο σταμάτησα να χρησιμοποιώ οτιδήποτε άλλο, ασυναίσθητα.

Όχι, δεν ξεμπερδεύει τους κόμπους εύκολα, ίσα-ίσα κάτι τέτοιο παίρνει περισσότερη ώρα αφού τα δοντάκια της είναι αρκετά εύκαμπτα, αλλά ακριβώς γι'αυτό το λόγο δεν πονάω κιόλας.
Επίσης, έχοντας αρκετά πυκνά μαλλιά όπως προανέφερα, είναι απαραίτητο να τα χτενίζω και απ'την εσωτερική πλευρά με τη συγκεκριμένη βούρτσα καθώς τα δοντάκια της είναι κοντά για να φτάνει ένα απλό, εξωτερικό χτένισμα.

Όσον αφορά στο μάδημα των μαλλιών, το έχει ελαττώσει.
Ό,τι τρίχες χάνονται στο ξεμπέρδεμα μένουν πάνω στη βούρτσα (μεγάλο plus αυτό για τη μάνα μου που κάθε φορά γκρίνιαζε επειδή της γέμιζα τον τόπο τρίχες - πάνε αυτά μάνα), και σίγουρα είναι λιγότερες απ'αυτές που έχανα με την απλή χτένα.

Σε γενικές γραμμές, έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένη και σίγουρα την προτείνω, κάτι που δεν περίμενα ποτέ να πω.


Μπορείτε να τη βρείτε εδώ.
Προσοχή όμως!
Αυτή την περίοδο στο κατάστημα τρέχουν εκπτώσεις.
Μπορεί να πάθετε τίποτα.
Καμιά ταχυκαρδία ας πούμε, όπως έπαθα εγώ όταν είδα αυτό.
Αχ.

Εσείς την έχετε δοκιμάσει;
Ποια η γνώμη σας;

Φιλιά πολλά και θα τα πούμε σύντομα σε νέο post!

49 σχόλια:

  1. χαχα τα ίδια τραβάω και γω!
    Και με το μαλλί και με την μανα!!
    Μωρέ λες να δοκιμάσω καμιά τέτοια??
    χμμ...ίσως να ναι από αυτα που θα πάρεις στο λαιμό σου!χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευαγγελία εγώ πραγματικά δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω την απλή χτένα πια! Η διαφορά είναι μεγάλη!

      Διαγραφή
    2. Ω ναι, κι όμως. Βασικά νομίζω ότι την προτιμώ κυρίως επειδή δεν πονάω. Και να φανταστείς δεν ένιωθα και πολύ πόνο με την απλή χτένα. Αλλά σε σχέση με την Tangle Teezer, κι αυτή πονάει πλέον.

      Διαγραφή
  2. Μαριάννα μου καιρό τώρα την γλυκοκοιτάζω αυτή την χτένα αλλά δεν μπορούσα να αποφασίσω αν χρειάζετε να την πάρω ή όχι!!!Νομίζω όμως ότι με έπεισες να την παρω!!Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ πριν τη δοκιμάσω, ήμουν σίγουρη ότι δεν αξίζει. Τελικά μ'άρεσε, και πάρα πολύ κιόλας.

      Διαγραφή
  3. Χαχαχαχα.... πόσο γέλασα με αυτό που λες για τη μαμά σου! :P
    Για κάποιο λόγο εξακολουθώ πάντως να μην πείθομαι για τη συγκεκριμένη χτένα/βούρτσα. Πολύ ωραίο post παρόλα αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα στη φέρω από κοντά να τη δοκιμάσεις και θα δεις ότι θα πειστείς! Χαχαχα, σ'ευχαριστώ Δεσποινάκι μου!

      Διαγραφή
  4. "Πάνε αυτά μάνα" έλιωσα.
    Πολύ καλό review Μαριαννάκι χαχα όλο και καλύτερα γίνονται! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά έχει σταματήσει η γκρίνια για τις τρίχες από τότε που τη χρησιμοποιώ! Αχαχαχα!

      Διαγραφή
  5. εγω ειχα παρει μια τετοια και μου ειχαν μεινει τα μισα μαλλια πανω στη βουρτσα...δεν εχω και περιθωριο να χασω πολλα...χαχα..την πεταξα κατευθειαν στα σκουπιδια απο τα νευρα..βεβαια τα μαλλια μου δεν τα λες και νορμαλ...σκεφτομαι να δοκιμασω αυτη της Macadamia..τελειο το review..γελασα με τις τριχες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ίδια ή απομίμηση; Γιατί το σκεφτόμουν πως υπάρχουν απομιμήσεις αλλά αν δεν έχουν τόσο εύκαμπτα δοντάκια θα σε ξεμαλλιάζουν. Πιστεύω πως όντως η διαφορά της Tangle Teezer έγκειται στα δοντάκια της και στην ευκαμψία τους. Της Macadamia τώρα που μ'αρέσει αυτή, θα ήθελα να τη δοκιμάσω, αλλά πόσες βούρτσες να έχω πια, δε νομίζω να την αγοράσω.

      Διαγραφή
  6. Κι όμως, δεν είχα πρόβλημα που δεν έχει χερούλι, ούτε γλιστρούσε ούτε τίποτα! Άσε, απ'το πρωί τη σκέφτομαι την παλέτα! Χαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Aχ, έχω την Νο Tangle Brush της macadamia και την λατρεύω! Και εγώ παρατηρώ λιγότερες τρίχες να πέφτουν! Btw, υπέροχος συνδυασμός χρωμάτων! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε την έχω δοκιμάσει τη συγκεκριμένη, αλλά φαντάζομαι πως είναι καλή! Καλά ο συνδυασμός όντως τέλειος!

      Διαγραφή
  8. Εγω που θέλω να τα αραιώσω δλδ τα μαλλιά μου ότι πρεπει! και να μην γκρινιάζει και το boyfriend στην περίπτωση μου. Πολύ ωραίο χρώμα επίσης!Μεγειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ! Μην τα αραιώσεις, αν έχεις θέμα με το ξεμπέρδεμα σίγουρα θα σε βοηθήσει!

      Διαγραφή
  9. επιτελους μια κοπελα που να εχει πυκνα μαλλια και να κουραζει τους κομμωτες σαν εμενα ! πραγματικα και εγω οταν την εβλεπα ελα αυτο το πραγματακι στην μαλουρα μου; δεν θα κανει τίποτα αλλα αφου το προτινεις κ εσυ με τα ιδια μαλλια σαν τα δικα μου θα μπω στον πειρασμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα! Σκέψου μία φορά είχα πάει για ανταύγειες, έκανα 4 ώρες στο κομμωτήριο, κι είχα και 3 κομμώτριες από πάνω μου. Τα λέει όλα αυτό νομίζω. Σίγουρα θα σου κάνει δουλειά, απλά όπως είπα σ'εμάς θέλει λίγη περισσότερη ώρα γιατί πρέπει να χτενίζεις τα μαλλιά μέσα-έξω, αλλά αξίζει γιατί μαδάς λιγότερο.

      Διαγραφή
  10. Εγώ πάλι ενέδωσα αμέσως σε αυτή την χτένα με μόνη ένσταση ότι δεν έιναι πρακτική στο να την πιάνεις!!Της macadamia με εξυπηρετε'ι πολύ περισσότερο!Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια; Κι εγώ το πίστευτα αυτό αλλά τελικά δεν είχα πρόβλημα, ίσα ίσα τη βρίσκω και βολική πλέον! Φιλιά Θεοδότα μου!

      Διαγραφή
  11. Η συγκεκριμένη έχει και χαριτωμένο καλοκαιρινό χρώμα!! Πάω στο κατάστημα να δω!!! ♥♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και εγώ πλέον μόνο αυτή χρησιμοποιώ. Φυσικά ξεμπερδεύεις από την καλή και την ανάποδη, αλλά όλη η διαδικασία είναι μακράν ευκολότερη απ' ότι με τις υπόλοιπες βούρτσες. Με γεια σου λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ααα αυτές οι μαμάδες όλες ίδιες είναι μου φαίνεται!να τις κλείσουμε σε ένα δωμάτιο και να χτενιζόμαστε,και να τραβάμε βίντεο! ο τρόμος, χαχαχα!!! δεν ξέρω είμαι αρκετά διστακτική και όλο με τρώει να την πάρω και μετά μου φεύγει!!! ααα, και μια ταχυκαρδία την έπαθα!! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αν πώ ότι πρωτή φορά ακουώ για αυτήν την χτένα θα με πιστέψεις; Αλλά από την κριτική σου μπήκα στην περιέργεια να την δοκιμάσω , σκεφτομαί ότι θα είναι ιδανική για τη μικρή μου! Φαντάσου να χτένιζεις νήπιο με μακρία μαλλιά! Δεν αντέχει ούτε λεπτό:D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή ως νήπιο είχα τεράστιο θέμα με το ξέμπλεγμα των μαλλιών, σου λέω ότι σίγουρα θα σε βοηθήσει η συγκεκριμένη. Τεράστια διαφορά σε σχέση με τις απλές χτένες, άσε που λόγω σχήματος και χρωμάτων θα δει το ξέμπλεγμα με άλλο μάτι η μικρή!

      Διαγραφή
  15. Κι εγω για τον ιδιο λογο με σενα δεν την εχω δοκιμασει ακομη! Εχω τοοοσο πολλα και πυκναα και μακριαα μαλλια που δεν ξερω αν θα τους εκανε τιποτα! Ομολογω ομως οτι με επεισες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ πίστευα πως σε πυκνό μαλλί δε κάνει δουλειά, αλλά τελικά κάνει!

      Διαγραφή
  16. ως κάτοχος μιας Mason Pearson έχω να πω ότι θα μείνω πιστή και δεν θα την άλλαζα με τίποτα, χαχα! αλλά για όποια δεν σκοπεύει να δώσει τόσα χρήματα είναι μια πάρα πολύ καλή λύση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ, Mason Pearson. Θα πάρω στο εγγύς μέλλον μία, είναι έρωτας! Κι η Tangle Teezer πάντως πολύ καλή.

      Διαγραφή
    2. πίστεψε με είχα ενδοιασμούς πριν την αγοράσω, αλλά όταν την χρησιμοποίησα κατάλαβα γιατί είναι όντως η καλύτερη βούρτσα που κυκλοφορεί...έχω σκοπό να γράψω για αυτήν στο άμεσο μέλλον.

      Διαγραφή
    3. Περιμένω το post τότε! Τέλεια! Είμαι σίγουρη ότι δικαιολογημένα έχει τόσο καλή φήμη, και για την Tangle Teezer άκουγα και δε μου γέμιζε το μάτι, έπρεπε να τη δοκιμάσω για ν'αλλάξω γνώμη!

      Διαγραφή
  17. Αν και ακριβή φαίνεται υπέροχη!Σκέφτομαι εδώ και πολύ καιρό να την πάρω γιατί το χτένισμα των μαλλιών μου είναι μαρτύριο για μένα!Έχω λεπτή τρίχα και μπλέκονται διαρκώς!Πολύ ωραίο το review σου Μαρ!Και παρεπιπτόντως το χρώμα τα σπάει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιστεύω θα σε βολέψει πολύ τότε, ρε κι εγώ δεν το περίμενα και τελικά την έχω καταβολευτεί! Σ'ευχαριστώ γλυκούλι!

      Διαγραφή
  18. Εγώ έχω της Macadamia που φαντάζομαι είναι ίδιες πάνω κάτω και είναι έτσι ακριβώς όπως τα λες! Ενώ δεν είναι οτι δεν ξεμπλέκει χωρίς να πονάς, την αναζητάω ασυναίσθητα κάθε φορά που χτενίζομαι:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι ρε, δεν πονάω με τη συγκεκριμένη! Απλά παίρνει λίγη περισσότερη ώρα το ξέμπλεγμα με τη συγκεκριμένη γιατί πρέπει να χτενίζεις το μαλλί μέσα-έξω. Επειδή όμως δεν πονάω, μόνο μ'αυτή χτενίζομαι πλέον!

      Διαγραφή
  19. Σε ζηλεύω που έχεις πυκνά μαλλιά!Θα ήθελα κι εγώ...Τη συγκεκριμένη δεν την έχω δοκιμάσει και νομίζω πως δεν θα το κάνω γιατί λόγω φόρμας δεν τα χτενίζω συχνά τα μαλλιά μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε εντάξει αν είναι έτσι σίγουρα δε σου είναι απαραίτητη, αλλά και τα πυκνά μαλλιά έχουν τ'αρνητικά τους, μη νομίζεις!

      Διαγραφή
  20. Πολυ ομορφη ειναι αλλα δεν νομιζω να την επαιρνα ποτε γιατι τα μαλλια μου ειναι λεπτα χωρις ογκο οποτε δεν χρειαζεται :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε τότε ναι. Πάντως αν έχεις θέμα με κόμπους, θα τη λάτρευες - δεν πονάει σχεδόν καθόλου!

      Διαγραφή
  21. ααααχ και μενα μ'αρεσει! και επειδη ειμαι σοβαρός άνθρωπος έχω πάρει την compact με τα προβατάκια lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Aυτή την compact με τα προβατάκια που λέει η αμαρτωλή από πάνω (CuteandGirlyDMS) , θα τη δοκίμασα <3 Τέλειο review
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα τα προβατάκια έχουν πέραση! Σ'ευχαριστώ Νίκη μου!

      Διαγραφή
  23. Υπέεεροχο ποστ Μαριάννα μου!!! Εγώ την αγάπησα με το πρώτο χτένισμα!! Πλέον δεν χρησιμοποιώ τίποτα άλλο!! Κάνεις όντως λίγη ώρα να ξεμπερδέψεις τα μαλλιά αλλά κάνει τη διαφορά!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή