Σελίδες

Bio Plasis Review

Τα βιολογικά καλλυντικά Bio Plasis, δημιουργήθηκαν το 2004 από τον φαρμακοποιό Γιάννη Παπασπύρου, ο οποίος ήθελε να φέρει στο προσκήνιο τις "παλιές συνταγές" των γυναικών προηγούμενων εποχών, εκείνων που περιποιούνταν το πρόσωπό τους με ό,τι πιο αγνό: τα υλικά που τους έδινε η φύση και η κουζίνα τους.

Δοκιμάζοντας λοιπόν εδώ και αρκετό καιρό δύο προϊόντα Bio Plasis, σήμερα θα σας πω τη γνώμη μου γι'αυτά. Πιο συγκεκριμένα, θα μιλήσουμε για ένα gel καθαρισμού και ένα peeling προσώπου, δύο πράγματα που αποτελούν αναπόσπαστα κομμάτια της ρουτίνας περιποίησης της γυναίκας.


Πρόκειται για προϊόντα τα οποία καταλαβαίνετε απ'την πρώτη χρήση πως είναι βιολογικά, λόγω της "ακατέργαστης" υφής και μυρωδιάς τους.
Και τα δύο περιέχουν ως βασικό συστατικό τη μαστίχα, γνωστή για τις αντισηπτικές της ιδιότητες, κάτι που μου άρεσε πολύ.

Το gel καθαρισμού, κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας, είναι λεπτόρρευστο και αφήνει το δέρμα μου πολύ καθαρό και απαλό.
Υπόσχεται ρύθμιση της λιπαρότητας, κάτι που πιστεύω πως κάνει, ενώ η ποσότητά του στα 200 ml είναι ιδανική, μιας και πρόκειται για προϊόν καθημερινής χρήσης.

Το peeling, κατάλληλο και για πιο ευαίσθητες επιδερμίδες, περιέχει τριμμένα κουκούτσια ελιάς και ελαιόλαδο, γεγονός που το καθιστά αρκετά ενυδατικό σε σχέση με άλλα. Λόγω της ήπιας απολέπισης που προσφέρει, πιστεύω πως είναι καλή επιλογή και για πιο συχνή χρήση.

Γενικώς πρόκειται για προϊόντα που θα πρότεινα, καθώς είναι καλά, βιολογικά, ελληνικά και σε λογικές τιμές. Για παραπάνω πληροφορίες σχετικά με τα Bio Plasis μπορείτε να επισκεφθείτε το site αλλά και τη σελίδα τους στο facebook εδώ.

Πολλά φιλιά και θα τα πούμε σύντομα σε νέο post!

17 σχόλια:

  1. Τρελαίνομαι για προϊόντα περιποίησης που είναι όσο πιο αγνά γίνεται!! Ειδικά όταν περιέχουν και μυρωδιές από Ελλάδα (πχ μαστίχα)! Πρέπει να είναι σούπερ και σίγουρα θα τα ψάξω μόλις τελειώσω αυτά που χρησιμοποιώ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολύ καλά όντως Ντίνα. Καταλαβαίνεις και μόνη σου ότι είναι διαφορετικά, δεν ξέρω πως να στο εξηγήσω, είναι πιο ακατέργαστα.

      Διαγραφή
  2. Το peeling θεκω να το δοκιμασω! ! Μου αρεσε πολυ που εχουν μαστιχα μεσα! Μου αρεσει παρα πολυ η μυρωδια της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε θα έλεγα πως μυρίζουν μαστίχα πολύ, αλλά σίγουρα η μαστίχα έκανε δουλειά, σαν προϊόντα έκαναν δηλαδή αυτό που υπόσχονται. Το peeling μ'άρεσε κι εμένα πολύ!

      Διαγραφή
  3. Και ελληνικά και ακατέργαστα όκ!!Φαίνονται ενδιαφέροντα και θα τα ψάξω!!!Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχουν και πολύ προσεγμένες συσκευασίες!
    Στηρίζουμε ελληνικά προϊόντα! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι καλό που υπάρχουν πλέον πολλές ελληνικές εταιρίες που βγάζουν "αγνά" και αποτελεσματικά προϊόντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φαίνονται πολυ καλα και αξιόπιστα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα ήθελα πολύ να τα δοκιμάσω!Πολύ περισσότερο επειδή είναι ελληνικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω πως προς το παρόν είναι διαθέσιμα μόνο στο site τους, αλλά ελπίζω κάποτε να τα βρίσκουμε και στα καταστήματα, αξίζει να τα δοκιμάσεις!

      Διαγραφή
  8. to exw k egw to peeling kai kanei kali douleia sto thema tis apolepisis xwris na gdernei, mono i murwdia einai anupofori alla entaxei plenesai meta kai mikro to kako :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η μυρωδιά του δε μ'ενοχλεί, εφ'όσον ξέρω πως είναι φυσική, δεν είναι άσχημη απλά δεν έχει πρόσθετα αρώματα. Καλέ βρε, μετά το scrub πάλι πλένεσαι;

      Διαγραφή