Σελίδες

Currently Loving

Με τα αγαπημένα είμαι λίγο τσακωμένη.
Αν και λατρεύω να διαβάζω αυτού του είδους post από άλλες κοπέλες, προσωπικά κάνω πολύ σπάνια, κυρίως επειδή κάθε μέρα χρησιμοποιώ διαφορετικά προϊόντα.
 Τον τελευταίο καιρό βέβαια, δεν έχω το χρόνο να διαλέγω άλλα προϊόντα μακιγιάζ για κάθε μέρα, οπότε χρησιμοποιώ ό,τι βρίσκεται στο νεσεσέρ μου.

There you go λοιπόν!

 

1. Lancome Hypnose Doll Eyes "So black!": Έχει πολύ ωραίο αποτέλεσμα στις βλεφαρίδες μου. Προσφέρει πολύ καλό μήκος και όγκο, ικανοποιητική καμπύλη, ενώ μυρίζει υπέροχα. Αφαιρείται εύκολα, και δεν τρίβεται κατά τη διάρκεια της μέρας.

2. Posietint: Ίσως το μόνο ρουζ με τόσο φυσικό ροζ αποτέλεσμα. Απλώνεται εξίσου καλά με πινέλο ή δάχτυλα, πράγμα που το κάνει πολύ πρακτικό, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα χείλη.

3. Catrice Eyeshadow "Oops... Nude it again!": Μία πολύ ωραία σατινέ nude σκιά, ιδανική για κάθε μέρα. Τη φοράω είτε σκέτη, για λάμψη, είτε σε όλο το κινητό βλέφαρο σαν βασική σκιά. Έχει καλή απόδοση, υφή και διάρκεια.


4. L'Oreal Color Riche Le Vernis "Insolent Magenta": Ένα απ'τα πιο ωραία φούξια μανό, ιδανικό για την εποχή.

5. L'Oreal Color Riche Le Vernis "Nouvelle Vague": Νομίζω πως το όνομά του, του ταιριάζει απόλυτα. Ένα υπέροχο 60's χρώμα μεταξύ λιλά και σιέλ που λατρεύω!


6. L'Oreal Color Riche Intense Fuchsia No. 288: Ψάχνοντας ένα χρώμα σαν το "Girl About Town" της MAC αλλά με εντονότερη απόδοση, κατέληξα στο 288 της L'Oreal. Έχει σχεδόν το ίδιο χρώμα, ενώ περιέχει glitter, το οποίο φαίνεται μόνο όταν αρχίσει να ξεθωριάζει. Μ'αρέσει πολύ για κάθε μέρα, ενώ ταιριάζει τέλεια με το Insolent Magenta που ανέφερα πιο πάνω.


7. Artistry Signature Color Sheer Lipstick No. 54 "Apricot Glace": Ένα πολύ ωραίο διακριτικό κοραλλί κραγιόν. Μ'αρέσει γιατί είναι ενυδατικό, αρκετά sheer ώστε να μπορείς να το βάλεις χωρίς καθρέφτη αλλά αρκετά έντονο ώστε να φαίνεται, έχει καλή διάρκεια και υπέροχη συσκευασία!

8. MAC "Please Me": Μάλλον περνάω τη φάση των 60's. Το συγκεκριμένο κραγιόν το φοράω κάθε χρόνο τέτοια εποχή, οπότε put the blame on spring.

 

9. Victoria's Secret Fragrance Mist "Secret Charm": Είναι ελαφρύ, έχει καλή διάρκεια και μυρίζει υπέροχα!

10. Victoria's Secret Body Lotion "Vanilla Lace": Μυρίζει βανίλια, έχει υπέροχη υφή, ενώ προσφέρει πάρα πολύ καλή ενυδάτωση. Το λατρεύω!

11. Exelia 24h Hydrating Day Cream SPF15: Ίσως απ'τις καλύτερες ενυδατικές που έχω δοκιμάσει ως τώρα. Διακριτικό άρωμα, πολύ καλή ενυδάτωση και υπέροχη αίσθηση απαλότητας. Για τη συγκεκριμένη κρέμα θα κάνω αναλυτικότερο post!

12. Inglot Eyelash Serum: Το συγκεκριμένο προϊόν είναι ένα serum βλεφαρίδων, για θρέψη, ενδυνάμωση και πυκνότητα. Το χρησιμοποιώ αρκετό καιρό και βλέπω πως όντως οι βλεφαρίδες μου έχουν γίνει πιο ανθεκτικές. Κάποια στιγμή θα κάνω αναλυτικότερο post και για το συγκεκριμένο προϊόν, καθώς μ'έχει αφήσει πολύ ευχαριστημένη.

 Αυτά προς το παρόν.
Τα ξαναλέμε το βράδυ, με νέο, outfit post!
Φιλιά πολλά!

24 σχόλια:

  1. Put the blame on spring!!!
    Γιατι τα γραφεις τοσο ωραία:-D και εισαι η αγαπημενη μου blogger ever!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να το κάνεις αυτό το review για το eyelash serum!
    Την άποψή μου για τα αγαπημένα την ξέρεις, ούτε κρύο ούτε ζέστη αλλά εσύ τα έγραψες ωραία και συνοπτικά και μου άρεσαν τελοσπάντων! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα έρθει σύντομα, είναι πολύ καλό Κοραλλία! Ευχαριστώ baby!

      Διαγραφή
  3. άσε και γω τα ίδια με τ αγαπημένα!Αλλά πιο πολύ επειδή βάζω συνέχεια τα ίδια! :P
    τι ωραία τα μανόοο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολύ ωραία, μόνο που στις 5-6 χρήσεις τελειώνουν δυστυχώς. Και πάλι όμως έχουν τόσο τέλεια χρώματα!

      Διαγραφή
  4. Η μάσκαρα της Lancome και κυρίως η κρέμα της exelia είναι και στα δικά μου αγαπημένα! :) Πολύ ωραίες επιλογές τα κραγιόν! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ Δεσποινάκι! Η κρέμα και η μάσκαρα όντως καταπληκτικές!

      Διαγραφή
  5. Ομολογώ ότι ούτε κι εγώ είμαι ιδιαίτερα συνεπής με τα αγαπημένα αλλά πάντα μου αρέσει να τα διαβάζω! Ξεχωρίζω το Posietint που θέλω να το δοκιμάσω αλλά διστάζω γιατί δεν ξέρω αν θα με βολέψει η σύστασή του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι σχετικά πηχτό για υγρό ρουζ, αλλά θέλει προσοχή - πρέπει να το απλώσεις αμέσως γιατί μετά αφήνει κηλίδες που φεύγουν μόνο με ντεμακιγιάζ!

      Διαγραφή
  6. τα βερνικάκια υπέροχα!Η σύσταση καλή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το Please Me είναι και από τα δικά μου αγαπημένα!Περιμένουμε review για το serum της Inglot, εναγωνίως!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τρομερά προϊόντα ! MAC "Please Me" έχει ένα μοναδικό υπέροχο χρώμα το αγαπώ και εγώ αυτό το κραγιόν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το stains της Benefit τα λατρεύω. Το posietint έχει το πιο υπέροχο barbie ροζ! Αυτό που ξεχώρισα και έκατσα ώρα να χαζεύω είναι το Apricot Glace. Τι υπέροχο χρώμα είναι αυτό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαίνεται Barbie ροζ, αλλά στο δέρμα ρε συ δείχνει πολύ φυσικό, ό,τι πιο φυσικό έχω δοκιμάσει βασικά! Είναι, είναι!

      Διαγραφή
  10. Πολύ ωραία τα αγαπημένα σου! Οι μονές σκιές της catrice μου αρέσουν κι εμένα πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θέλω το Posietint τρελά και κολασμένα!!!!!! Με ξεσήκωσες δε σου κρύβω με τις επιλογές σου και περιμένω να δω και το review για το serum, ακουγεται τέλειο!!

    Φιλιά πάρα πολλά <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είμαι ξετρελαμένη με τα μανό από L'oreal και το please me θα είναι στις επόμενες αγορές μου!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειδικά το λιλά μανό με το Please Me, τέλεια θα'ναι μαζί. Χμ, να το δοκιμάσω!

      Διαγραφή