Σελίδες

Skincare Loves

Γεια σας, γεια σας!
Το μενού σήμερα έχει skincare.
Τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιώ μερικά προϊόντα καθαρισμού και περιποίησης που μ'αρέσουν πολύ. Απ'το να κάνω λοιπόν ξεχωριστά reviews για το καθένα, σκέφτηκα πως θα ήταν καλύτερο να σας μιλήσω για όλα μαζί σε ένα post, μιας και αρκετά απ'αυτά έχουν παρόμοιες ιδιότητες.

Πρώτον, θα ξεκινήσω με δύο προϊόντα ντεμακιγιάζ.
Το αισθησιακό (sekzy!) λάδι ντεμακιγιάζ από τη σειρά Ideal Glow της L'Oreal και το γαλάκτωμα Peaches and Clean της Soap & Glory.
Το λάδι μου αρέσει πάρα πολύ.
Το βάζω στο πρόσωπο και κάνω απαλό μασάζ με λίγες σταγόνες νερού, που το βοηθούν να γαλακτωματοποιηθεί και να αρχίσει να δρα σαν προϊόν.
Ξεβάφει πανεύκολα τα πάντα, ενώ αφήνει ενυδατωμένη την επιδερμίδα.
Το γαλάκτωμα, μ'αρέσει αρκετά επίσης, αλλά σε σχέση με τα υπόλοιπα προϊόντα της Soap & Glory δε λέει και κάτι.
 Ξεβάφει επίσης εύκολα την επιδερμίδα (μόνο με τη χρήση βαμβακιού όμως) και την αφήνει πάρα πολύ απαλή - αυτό μου άρεσε και περισσότερο απ'όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του - ενώ μυρίζει ακριβώς σαν τις παιδικές οδοντόκρεμες Theramed. Αυτές με το κροκοδειλάκι, remember; Αυτές.


Έπειτα, θα συνεχίσω με δύο αφρούς καθαρισμού.
Τον αφρό από τη σειρά Cleria της Pharmasept και τον αφρό από τη σειρά Ideal Fresh της L'Oreal.
Και οι δύο προορίζονται για ντεμακιγιάζ και καθαρισμό προσώπου.
Προσωπικά, τους χρησιμοποιώ περισσότερο για να βγάλω σε δεύτερη φάση τυχόν υπολείμματα μακιγιάζ και να σαπουνίσω το πρόσωπό μου, παρά καθαρά για ντεμακιγιάζ.
Και οι δύο ξεβάφουν και καθαρίζουν καλά την επιδερμίδα αφήνοντάς την απαλή, αν έπρεπε να διαλέξω όμως έναν νομίζω ότι θα προτιμούσα αυτόν της L'Oreal λόγω του αρώματός του.


Μερικές φορές, μετά το ντεμακιγιάζ, χρησιμοποιώ και τη συγκεκριμένη λοσιόν της Clinique, που είχα κερδίσει αρκετούς μήνες πριν σ'ένα διαγωνισμό της Όλγας, και χαίρομαι πολύ γι'αυτό μιας και είναι ένα προϊόν που πραγματικά μ'αρέσει.
Καθαρίζει και επαναφέρει την επιδερμίδα, αφήνοντάς την απαλή και λεία.
Απ'όλες τις λοσιόν που έχω, είναι αυτή που προτιμώ να χρησιμοποιώ καθώς βλέπω πως κάνει διαφορά.


Όσο για τα πρωινά, πλέον έχω αντικαταστήσει την κρέμα μου με αντηλιακό, κάτι που από δω και πέρα θα ισχύει και το χειμώνα και δεν ξέρω γιατί δεν το έκανα τόσο καιρό.

 

Το συγκεκριμένο αντηλιακό της Vichy για ματ αποτέλεσμα, έχει όντως ματ αποτέλεσμα.
Επίσης έχει άσπρο χρώμα κάτι που για μένα δεν είναι καθόλου αρνητικό καθώς ταιριάζει με το υπόλοιπο σώμα...


Γενικώς είναι ένα αντηλιακό που μ'αρέσει πολύ αλλά νομίζω πως είναι καταλληλότερο για χρήση στην παραλία/τις διακοπές, παρά για μες στην πόλη.
Το αποτέλεσμά του ναι μεν είναι ματ, αλλά σαν προϊόν δεν είναι τόσο ελαφρύ όσο θα ήθελα για χρήση του σε συνδυασμό με μακιγιάζ.


Το τελευταίο και πολύ αγαπημένο μου προϊόν, είναι ένα προϊόν περιποίησης/ενυδάτωσης, το έλαιο monoi de Tahiti, το οποίο μου έστειλε η εταιρεία elmelia bio
Το monoi de Tahiti είναι ουσιαστικά έλαιο καρύδας με εκχυλίσματα γαρδένιας, κατάλληλο για βαθιά ενυδάτωση όλου του σώματος. Έχει όλες τις ιδιότητες του ελαίου καρύδας, σε συνδυασμό με την υπέροχη μυρωδιά της γαρδένιας, κάτι που μ'έκανε να το ξεχωρίσω. Για το συγκεκριμένο προϊόν, θα σας μιλήσω αναλυτικότερα σε κάποιο επόμενο post μιας και είναι κατάλληλο για πολλές χρήσεις.
Αν θέλετε να δείτε περισσότερα ή να αγοράσετε το προϊόν, πατήστε εδώ.


Εσείς έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο από τα παραπάνω;
Ποια η γνώμη σας;

Περιμένω τα σχόλιά σας και θα τα πούμε σύντομα σε νέο post!

22 σχόλια:

  1. Τον αφρό καθαρισμού της L'oreal θέλω εδώ και καιρό να τον δοκιμάσω.. Τα υπόλοιπα δεν τα ήξερα αλλά θα τα έχω υπόψιν μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραίες επιλογές! To Ideal Glow με έχει βολέψει τόσο μα τόσο πολύ!! Κοινό μας αγαπημένο και το αντηλιακό της Vichy!! Σε φιλώ xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρησιμοποιείς πολύ ωραία πράγματα ! το ideal glow της L oreal και το αφρίζον νερό τα έχω και εγώ και μου αρέσουν πάρα πολύ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχω δοκιμάσει την ματ κρέμα της Vichy και συμφωνώ μαζί σου είναι αρκετά βαρύ στο πρόσωπο και αν και είναι ματ η λιπαρότητα μετά απο μια ώρα ξαναεμφανίζεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχω ιδιαίτερο θέμα με τη λιπαρότητα, απλά θα προτιμούσα να'ναι και λίγο πιο ελαφρύ (όσο ελαφρύ γίνεται να'ναι ένα 50άρι αντηλιακό) γιατί δεν το φοράω σκέτο, πάντα βάφομαι. Όπως και να'χει πάντως παραμένει ένα καλό αντηλιακό.

      Διαγραφή
  5. μου έδωσες ιδέες, μια και μου έχουν τελιώσει αυτά τα προιόντα!
    http://www.justd.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το ideαl glow ολο λέω να το δοκιμάσω κι όλο δεν το δοκιμάζω! Θα το πάρω όμως, που θα πάει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ όμορφο post!!! Το λάδι για ντεμακιγιάζ το είχα πάρει κι εγώ αλλά δυστυχώς δεν μου αρέσει καθόλου.. η λοσιόν από clinique πρέπει να είναι απίθανη!!! Όπως και το λάδι monoi!!! Επίσης πρέπει να πάρω την αντηλιακή από vichy, την είχα δοκιμάσει πέρσι και είχα ενθουσιαστεί!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια ρε; Πώς κι έτσι; Θα μου πεις στο fb! Η λοσιόν μ'αρέσει πάρα πολύ, και το λάδι επίσης! Οι αντηλιακές της Vichy, της Avene και του Κορρέ είναι σταθερές αξίες κάθε καλοκαίρι!

      Διαγραφή
  8. Sekzy! Αφρίζον νερό καθαρισμού δεν έχω δοκιμάσει ακόμα περίεργο! Επίσης πρόσεξα ότι δεν ανέφερες κάτι με tea tree oil που ξέρω πως σ' αρέσει πολύ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν τρελαίνομαι στην ιδέα του αφρίζοντος νερού, αλλά τα συγκεκριμένα είναι αρκετά καλά για το είδος τους, έτυχε να τα δοκιμάσω και μ'άρεσαν πολύ. Ναι, με tea tree ήταν ένας καθαρισμός της Garnier, αλλά δε συγκρίνεται με τη σειρά του TBS, οπότε δεν το συμπεριέλαβα τελικά.

      Διαγραφή
  9. Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο! Φαίνονται όλα πολύ ωραία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μου αρέσει πάρααα πολύ το λαδάκι από L'oreal!Είναι αποτελεσματικότατο!
    Το αντιηλιακό Vichy θα είναι η δεύτερη χρονιά που θα το χρησιμοποιήσω! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι όντως! Αφαιρεί τα πάντα πανεύκολα! Όσο για το αντηλιακό, μ'αρέσει κι εμένα πάρα πολύ!

      Διαγραφή