Σελίδες

The vintage hairstyling essentials

Τα vintage χτενίσματα είναι τα αγαπημένα μου - ειδικά οι μπούκλες.
Τέτοια χτενίσματα ωστόσο, δε γίνεται να είναι τέλεια αν τα μαλλιά δεν έχουν τον απαραίτητο όγκο και κράτημα.
Στο σημερινό post λοιπόν, θα σας μιλήσω για δύο προϊόντα styling που χρησιμοποιώ εδώ και αρκετό καιρό και μ'έχουν αφήσει πολύ ευχαριστημένη.

Το πρώτο, είναι το heat styling spray της Elnett για όγκο.
Πώς το χρησιμοποιώ: Αφού έχω στεγνώσει με πετσέτα τα μαλλιά μου, το ψεκάζω στις ρίζες, και στη συνέχεια στεγνώνω με πιστολάκι, τρίβοντας κάθε φορά με τα δάχτυλά μου την περιοχή που φυσάει ο αέρας για να ενεργοποιηθεί το προϊόν και να έχω όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα.
Το συγκεκριμένο προϊόν προσδίδει όντως πολύ ωραίο όγκο που διαρκεί στα μαλλιά, ενώ μυρίζει υπέροχα και προστατεύει απ'τη θερμότητα.
Όσο για το δεύτερο προϊόν, αυτό είναι η λακ της KYANA, την οποία ψεκάζω στο τέλος, για κράτημα. Χωρίς υπερβολές, η συγκεκριμένη λακ είναι απλά υπέροχη. Όχι μόνο διατηρεί το αποτέλεσμα αναλλοίωτο για ώρες, αλλά μυρίζει φανταστικά, δε βαραίνει και δεν προσδίδει λιπαρότητα στα μαλλιά, ενώ δεν περιέχει προωθητικά αέρια, οπότε είναι καλή και για το περιβάλλον. Αν φοράτε συχνά λακ, θα σας πρότεινα σίγουρα να δοκιμάσετε και τη συγκεκριμένη, είναι αναμφισβήτητα αν όχι η καλύτερη που έχω δοκιμάσει ως τώρα, μία από τις καλύτερες.
Όγκος και κράτημα λοιπόν, επιτυγχάνονται με τη χρήση αυτών των δύο προϊόντων για μένα.
Εσείς ποια προϊόντα μαλλιών για όγκο και κράτημα χρησιμοποιείτε και αγαπάτε;
Περιμένω τα σχόλιά σας!

Φιλιά πολλά και θα τα πούμε σύντομα σε νέο post!

4 σχόλια:

  1. Πολύ ενδιαφέροντα και τα δυο!! Ειδικά το σπρέι για όγκο πόσο τέλειο?? Το έχω τρελά ανάγκη!! Θα το δοκιμάσω! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού τα προτείνεις για vintage χτενίσματα που είναι όσο και να το κάνεις απαιτητικά, θα κάνουν και για όλα τα άλλα! Να μας δείξεις και κάποιο στα μαλλιά σου! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή