Σελίδες

Benecos Natural Eyeshadow Base review

Η βάση των ματιών είναι ένα βήμα του μακιγιάζ που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Προσωπικά, πολλές φορές πλέον παραλείπω τελείως την εφαρμογή της, γιατί θέλω ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα στα μάτια, όμως όταν πρόκειται να κάνω ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ, η χρήση της για μένα είναι απαραίτητη.

Μία βάση σκιών που χρησιμοποιώ τελευταία λοιπόν, είναι αυτή της γερμανικής εταιρείας φυσικών καλλυντικών, Benecos.
Θα ξεκινήσω λέγοντας πως το πρακτικό απλικατέρ - σφουγγαράκι της συγκεκριμένης βάσης, έκανε τη διαφορά για μένα. Όπως σας έχω αναφέρει κι άλλες φορές, συχνά βάφομαι στο δρόμο προς τη δουλειά, ή στη δουλειά, οπότε όπως καταλαβαίνετε βρίσκω πολύ πρακτικότερη τη χρήση της συγκεκριμένης βάσης, σε σχέση με το Soft Ochre της MAC, για παράδειγμα.
Όσο για τη διαφορά στην απόδοση των σκιών με χρήση της βάσης και χωρίς, νομίζω πως είναι εμφανής. Η διάρκεια της βάσης αυτής είναι επίσης καλή - θα κρατήσει το αποτέλεσμα αναλλοίωτο για αρκετές ώρες, ωστόσο αν θέλετε τη μέγιστη διάρκεια, δε νομίζω να σας ικανοποιήσει, μιας και μη ξεχνάτε πως μιλάμε για ένα φυσικό προϊόν.

Η τιμή της Natural Eyeshadow Base κυμαίνεται κάτω από 10 ευρώ, και είναι διαθέσιμη online σε πολλά ελληνικά και ξένα sites.
Εσείς, θα τη δοκιμάζατε;

10 σχόλια:

  1. ενταξει τρομερη διαφορα στην αποδοση των σκιων..εμενα παλι πες με τρελη αλλα με βολευουν καλυτερα οι βασεις που ειναι σε βαζακια..παντως αυτη φαινεται πολυ αξιολογη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ προτιμώ τα βαζάκια γενικώς, αλλά όταν βάφεσαι στο πόδι, μέσα σε αυτοκίνητο ή ένα 5λεπτο πριν ξεκινήσεις τη δουλειά, δεν είναι και ό,τι πιο πρακτικό :P

      Διαγραφή
  2. Δεν υπάρχει!!! Τι διαφορά είναι αυτή στη σκιά με και χωρίς τη συγκεκριμένη βάση!!! Ερωτεύτηκα!! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολυ ωραιο review Μαριαννα μου, τι φοβερη φωτογραφια μεγαλη διαφορα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τεράστια διαφορά όπως λένε και τα κορίτσια αλλά μου άρεσε πολύ και η συγκεκριμένη σκιά! Τι είναι? :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η σκιά είναι Κορρές, δεν την έχω μπροστά μου να σου πω όνομα/κωδικό αλλά θα σου πω από κοντά ;)

      Διαγραφή
  5. Σίγουρα θα τη δοκίμαζα με τόσο καλή τιμή και τέτοια απόδοση στις σκιές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή