Σελίδες

Make-up haul! (Artdeco, L'Oreal, Maybelline, Dita Von Teese, Benefit, The Balm)

Γενικώς, έχω σταματήσει να ψωνίζω πολλά καλλυντικά.
ΑΛΛΑ, είναι και μερικές φορές που υποκύπτω.

Μία απ'αυτές, ήταν όταν ανακάλυψα πως έχουν μείνει κι άλλα κομμάτια της συλλογής Golden Vintage στην Ελλάδα. Έτσι λοιπόν, αγόρασα ένα ρουζ, μία πούδρα κι ένα κραγιόν με τις πιο υπέροχες συσκευασίες ever (ειδικά η πούδρα και το κραγιόν, νομίζω πως αγγίζουν την τελειότητα). Μερικά κομμάτια υπάρχουν ακόμα, οπότε αν θέλετε κάτι, τρέξτε γιατί θα καταργηθούν.
Μία άλλη φορά ήταν όταν έμαθα πως η L'Oreal βγάζει νέα σειρά με κόκκινα κραγιόν (μα βαλτοί είστε εκεί στη L'Oreal;). Δοκίμασα τα κόκκινα των Eva Longoria και JLo, γιατί και οι δύο είναι πολύ κοντά στα χρώματά μου (not). Εντάξει, δοκίμασα αυτά τα δύο γιατί νομίζω πως είναι τα καλύτερα της συλλογής: το κραγιόν της Eva είναι το τέλειο κεραμιδοκόκκινο για κάθε μέρα, ενώ το κόκκινο της JLo είναι ένα κλασσικό έντονο κόκκινο, πιο βραδινό θα έλεγα, αλλά σίγουρα μπορεί να φορεθεί και μέρα. Η υφή, η απόδοση, η διάρκεια και η συσκευασία τους είναι απλά καταπληκτικά. Αν δεν έχετε δοκιμάσει κάποιο, κάντε το.
Και φυσικά, εκεί που ήμουν έτοιμη ν'αγοράσω ένα κόκκινο μολύβι-κραγιόν της Bobbi Brown, βλέπω πως έβγαλε αντίστοιχα προϊόντα και η Maybelline. Κάπως έτσι κατέληξα με το Red Essential, το Light It Up και το In With Coral (επιλογή της μαμάς μου, το τελευταίο). Πολύ καλή διάρκεια και απόδοση, με τη μοναδική μυρωδιά του μολυβιού - κραγιόν που λατρεύω.

Και ορίστε και τα swatches όλων των κραγιόν με τη σειρά.
Από πάνω προς τα κάτω:
-L'Oreal (Eva Longoria)
-L'Oreal (JLo)
-Maybelline (Red Essential)
-Maybelline (Light It Up)
-Maybelline (In With Coral)
-Golden Vintage (Valentina)
Και σιγά μη σταματούσα εδώ. Αγόρασα το πρώτο άρωμα της Dita Von Teese, το οποίο είναι ίσως το καλύτερο άρωμα που έχω δοκιμάσει ποτέ, ενώ το Go TropiCoral lip & cheek kit της Benefit ήταν δώρο της Δέσποινας και το αγαπώ!
Τέλος, με αφορμή ένα διαγωνισμό της Κατερίνας, πέρασα μια βόλτα από το Academia Fresh, και εκτός από την τέλεια και αναζωογονητική περιποίηση που μου έκανε η κοπέλα της Youth Lab, πήρα την πούδρα Sexy Mama (κλείνω ματάκι) από The Balm. Μέχρι τώρα μου έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις, αλλά θα σας κάνω αν θέλετε και review κάποια στιγμή.
Αυτά λοιπόν!

Εσείς τι αγορές καλλυντικών κάνατε πρόσφατα;
Περιμένω τα σχόλιά σας και θα τα πούμε σύντομα σε νέο post!

37 σχόλια:

  1. Τέλειες αγορές!! Να τα χαρείς όλα κουκλίτσα μου!! Τα κόκκινα κραγιόν είναι αναμφισβήτητα το στοιχείο σου και οι αποχρώσεις που διάλεξες απλά υπέροχες!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγειααααααα!!Είναι όλα τέλεια!!!!!!
    Φανταστικά τα κόκκινα,αλλά εγώ θέλω το κοραλορόζ!!χαχα!
    Φιλάκιαααααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τελειες αγορες Με γεια σου όλα:) Χαιρομαι που ευχαριστηθηκες την περιποιηση του προσωπου :) Τα color drama τα ζηλεψα θελω πολύ να τα παρω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν είναι να πάρεις ή L'Oreal ή Maybelline σου λέω L'Oreal λόγω υφής. Από διάρκεια είναι και τα 2 τέλεια. Και ευχαριστώ για την ευκαιρία :*

      Διαγραφή
  4. Εντάξει βρε παιδάκι μου κι εσύ, το παράκανες! :P Λατρεύω τη σειρά της Dita καθώς το άρωμα που εκτός από την τέλεια συσκευασία μυρίζει και θεϊκά. Επίσης θα σου ξαναπώ ότι χαίρομαι πάρα πολύ που σου άρεσε το κουτάκι της Benefit και ελπίζω να το χρησιμοποιήσεις κάποια στιγμή και να μην λυπάσαι να το χαλάσεις! :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα είχα να ψωνίσω καιρό καλλυντικό και χάρηκα! Δε θα λυπάμαι, το lip gloss ήδη το χρησιμοποιώ πάνω απ'το κραγιόν της Eva Longoria, εμ τι νόμιζες!

      Διαγραφή
  5. Πολύ όμορφα όλα Μαριαννάκι μου, να τα χαρείς!! Θέλω πολύ να δοκιμάσω τα μολύβια-κραγιόν της Maybelline! :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα ζήλεψα όλα Μαριάννα μου!
    Όλα ένα κι ένα. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κανένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αχ πολύ όμορφο το ρουζ! Να μη θες να το χρησιμοποιήσεις και να το χαλάσεις! Από τα μολυβάκια της Maybelline έχω το πιο σκούρο και το έχω βολευτεί, σίγουρα θα πάρω κι άλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα μολύβια της Maybelline είναι πολύ καλά όντως. Ξύσιμο να μην ήθελαν μόνο :P

      Διαγραφή
  8. τέλειες αγορές! να τα χαρείς όλα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ολα τελεια !!!!!! Και εγω προσπαθώ να κόψω τις αγορές, άσχημο πράγμα η απεξάρτηση χαχα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπα, δε θα το'λεγα απεξάρτηση, απλά μου πέρασε το κόλλημα με τα καλλυντικά. Πλέον αγοράζω ρούχα - μη ξεχάσουμε και ποιες είμαστε!

      Διαγραφή
  10. εγω να δεις πως προσπαθω να κοψω τις αγορες..εχω μεινει ταπι και ακομα να συνελθω...τελεια αυτα που πηρες..τα μολυβακια της Maybelline φαινονται τελεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον το post μου περνάει λάθος μηνύματα. Χαίρομαι όμως που δίνω το σωστό παράδειγμα της απεξάρτησης, χαχαχα!!! Πάλι καλά τα μολύβια είναι κι οικονομικά, οπότε κολάσου ελεύθερα!

      Διαγραφή
  11. Τώρα κατάφερα να διαβάσω το post!
    Πώς και δεν πήρες όλη τη σειρά της l' Oreal? :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΕ ΓΕΙΑ ΣΟΥ! ΟΛΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!!! ΤΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΤΗΣ JLO ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ!
    ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ! Από e-bay το πήρα το άρωμα, fragrantica λεγόταν ο χρήστης νομίζω!

      Διαγραφή
  13. Είμαι σε spending ban εδώ και 2 μήνες. Κρατιέμαι για τα Χριστούγεννα όπου θα ξεσπάσω άσχημα!!! Πολύ ωραία όσα πήρες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α καλά τα Χριστούγεννα θα γίνει το έλα να δεις, κι εγώ γενικώς τα'χω κόψει τα ψώνια εδώ και καιρό.

      Διαγραφή
  14. Πολύ ωραία όλα! Εννοείται να μας κάνεις reivew για την πούδρα! Το λέω συνέχεια αλλά θα τα ξαναπώ...Τι ωραίες συσκευασίες που έχει η The Balm!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Υπεροχα ολα φαινονται, θα αγορασω και εγω σιγουρα καποιο απο τα κοκκινα της loreal!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πάρα πολύ ωραίο ποστ μπράβο!!τα κραγιόν είναι η μεγάλη μου αδυναμία και τα κόκκινα δε ακόμη περισσότερα! Συνήθως τα κραγιόν https://www.atticadps.gr/eshop/proionta-omorfias/makigiaz/heili/kragion/ μου τα αγοράζω από εδώ γιατί αρκετά συχνά βάζουν πολύ καλές εκπτώσεις και έχουν και δωρεάν μεταφορικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή