Σελίδες

Animal prints, always in my bag.

Τα animal prints μ'αρέσουν πολύ. Αν συνδυαστούν όπως πρέπει δίνουν ένα πολύ θηλυκό αποτέλεσμα που λατρεύω. Πάντα λοιπόν ψάχνω για αξεσουάρ με animal prints, γιατί όχι μόνο είναι εύκολα στο να φορεθούν κάθε μέρα, αλλά σπάνε τη μονοχρωμία των μαύρων ή κόκκινων ρούχων που συνήθως επιλέγω. Δύο animal print κομμάτια που βρίσκονται τον τελευταίο καιρό μονίμως στην τσάντα μου, είναι τα γυαλιά ηλίου από Jeepers Peepers, και οι μπαλαρίνες της Cocorose London.
Τα Jeepers Peepers πάντα, μα πάντα, καταφέρνουν να διαθέτουν έστω ένα σχέδιο που θα θέλω. Στο official site τους ή ακόμα και στο asos θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε σκελετούς. Το δικό μου αγαπημένο μοντέλο είναι τα Carmen, τα οποία είναι διαθέσιμα εδώ. Δύσκολα βρίσκω cat-eye σκελετό να ταιριάζει στο πρόσωπό μου, όμως τα συγκεκριμένα γυαλιά μου ταίριαξαν τέλεια και όπως καταλαβαίνετε, τα φοράω συνέχεια!
Τις μπαλαρίνες της Cocorose London απ'την άλλη, τις λάτρεψα κι είμαι σίγουρη ότι θα τις λατρέψετε κι εσείς. Πόσες φορές μας έχουν ταλαιπωρήσει τα ψηλοτάκουνα παπούτσια, ή αυτό το νέο ζευγάρι που πήραμε και θέλαμε να φορέσουμε όπως και δήποτε με αποτέλεσμα στα μισά της βόλτας μας να θέλουμε να τα βγάλουμε και να γυρίσουμε σπίτι στις αναπαυτικές μας παντοφλίτσες; Πολλές. Ε, τα Cocorose είναι ιδανικά για μέσα στην τσάντα ακριβώς για τέτοιες περιπτώσεις (και όχι μόνο). Και πιάνουν λιγότερο χώρο απ'το νεσεσέρ μου, και έχουν υπέροχη συσκευασία (ασορτί με το σχέδιό τους, αμέ). Τα συγκεκριμένα μπορείτε να τα βρείτε εδώ, αν και είμαι σίγουρη ότι δε θα σας αρέσουν μόνο αυτά, αλλά όλα τους τα σχέδια. Πρακτικά, άνετα και με υπέροχα σχέδια, είναι απλά must.

Εσείς ποια animal print κομμάτια δεν αποχωρίζεστε ποτέ;

13 σχόλια:

  1. γενικα δε μου αρεσει το λεοπαρ, αλλα οφειλω να ομολογησω οτι τα γυαλια ειναι υπεροχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα animal prints είναι θέμα γούστου, κάποτε δε μ'άρεσαν καθόλου, τώρα τα λατρεύω (το λεοπάρ ειδικά). Τα γυαλιά είναι πιο ευκολοφόρετα, ναι, πιστεύω μπορεί να τα βάλει κι ένα άτομο που δεν τρελαίνεται για prints.

      Διαγραφή
  2. Γενικά δεν είμαι του animal print. Στα νύχια μόνο και σε κανένα πολύ διακριτικό αξεσουάρ. Αλλά θα συμφωνήσω κι εγώ ότι τα γυαλιά σου είναι υπέροχα! Τα θέλωωωω! :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι ωραίο σχέδιο, όντως. Και ειδικά για την τιμή που έχουν αξίζουν πολύ.

      Διαγραφή
  3. Αααα εγώ είμαι της ίδιας άποψης, λίγο animal print και αλλάζει εντελώς το ντύσιμο! Άσε που η μισή μου ντουλάπα έχει γίνει ζωολογικός κήπος χιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχα, εγώ μένω πιστή σε λεοπάρ-τσιτοειδή, στα ζεβρέ δεν έχω προχωρήσει ακόμα αλλά ποτέ δεν ξέρεις! Αγαπάμε animal prints!

      Διαγραφή
  4. Το μαύρισμα στο πόδι που έχεις still θα το σχολιάσω. Θέλω κι εγώ!
    Να σου πω, μ' αρέσει το animal print αλλά δεν το βάζω καθόλου συχνά! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα πόδια μου θέλω δε θέλω τα βλέπει ο ήλιος, αυτό το σημείο είναι το πρώτο που μαυρίζει. Μου κάνει κι εμένα εντύπωση αλλά διαρκεί το μαύρισμα πάνω μου. Σ'εμένα, που δεν το επιδιώκω (το αντίθετο θα'λεγα). Αδικία :P Εμένα μ'αρέσει το συγκεκριμένο animal print γιατί όπως είπα ταιριάζει τέλεια με μαύρα, κόκκινα, κυπαρισσί - χρώματα που φοράω συνήθως.

      Διαγραφή
  5. Όντως το animal print σε αξεσουάρ σπάει τη μονοχρωμία των ρούχων και κάνει και το πιο απλό outfit πιο όμορφο!! Υπέροχα και τα 2!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή