Σελίδες

Artistry Exact Fit Powder Foundation

Είναι πρωί (ή μεσημέρι, ή βράδυ, δε χαλάω χατίρια εγώ), και βιάζεσαι να ετοιμαστείς. Και να'σαι και στην εντέλεια. Σου λέει κάτι; Εμένα είναι η καθημερινότητά μου.
Μετά την επιλογή των ρούχων, το κομμάτι του μακιγιάζ είναι το σημαντικότερο, και οι πρώτες μου επιλογές είναι τρεις: Πούδρα, μάσκαρα, κραγιόν. Ένα νέο προϊόν μακιγιάζ που μπήκε λοιπόν στη ρουτίνα του μακιγιάζ μου, είναι το Exact Fit Powder Foundation της Artistry.
Τα powder foundations είναι γενικώς απ'τα αγαπημένα μου προϊόντα μακιγιάζ. Καλύπτουν, δίνουν ομοιομορφία, χαρίζουν ματ αποτέλεσμα, και απλώνονται εύκολα δίνοντάς σου την επιλογή να τα χρησιμοποιήσεις είτε με στεγνό σφουγγάρι (ή πινέλο) για ανάλαφρο αποτέλεσμα, είτε με βρεγμένο, για πλήρη κάλυψη.
Το Exact Fit, πέραν αυτών, προσφέρει και προστασία από τον ήλιο με SPF 20, ενώ είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας, ακόμα και για τις ευαίσθητες. Η σύνθεσή του περιέχει πέρλες Ταϊτής και οπτικά πρίσματα για ένα φυσικό ματ αποτέλεσμα, και μεταλλικά στοιχεία του Αμαζονίου για αποτροπή της λιπαρότητας.

Το αγαπώ όχι μόνο γιατί μου γλιτώνει χρόνο (αφού εφαρμόζω μόνο αυτό), αλλά επειδή κρατάει το δέρμα μου ματ καθ'όλη τη διάρκεια της μέρας, προστατεύοντάς με ταυτόχρονα και από τον ήλιο.
Όσο για τη συσκευασία του, ξέρετε πόσο λατρεύω το χρυσό, οπότε το Exact Fit δεν αποτελεί εξαίρεση. Μεγάλο plus το ότι στη συσκευασία περιλαμβάνεται και πάτωμα για το σφουγγαράκι. Αν σας αρέσουν τα powder foundations, το συγκεκριμένο είναι σίγουρα ένα απ'αυτά που θα σας πρότεινα!

Τη θήκη, το powder foundation αλλά και το σφουγγαράκι του, θα βρείτε στο site της Amway, εδώ.

Εσείς ποια powder foundations έχετε χρησιμοποιήσει;
Φιλιά πολλά και θα τα πούμε σύντομα σε επόμενο post!

11 σχόλια:

  1. Όσο και αν λατρεύω τα powder foundation δυστυχώς δε μου κάθονται καθόλου καλά σνιφ σνιφ... ωστόσο amway;;; χρησιμοποιούσα προϊόντα της χρόοοοοονια πίσω χιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί ρε; Πιστεύω πως αν έχεις και λιπαρή επιδερμίδα σαν εμένα - που νομίζω τέτοια έχεις - είναι πολύ καλύτερα απ'τα υγρά foundations. Μ'αρέσει και η υφή τους και η εφαρμογή τους, έχω κι έναν έρωτα με τις πούδρες οπότε καταλαβαίνεις!

      Διαγραφή
    2. Λιπαρή με τάσεις ακμής έχω αλλά αν και δοκίμασα πολλές πούδρες τέτοιου τύπου καμία δε μου κάλυπτε καλά και λες και αφήναν κομμάτια από ξερή πούδρα σε σημεία, το ίδιο πάθαινα και με τα μεικαπ σε μορφή μους... Αχ!

      Διαγραφή
  2. Δεν είχα κι εγώ καλή τύχη ως τώρα με τα powder foundations!
    Τι ωραία συσκευασία που έχει πάντως ε? Χρυσό με μαύρο και βελούδινο pouch! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά η συσκευασία είναι υπέροχη! (Μόνο εγώ τα πάω καλά με τα powder foundations; Αναπάντητα ερωτήματα θα με βασανίζουν.)

      Διαγραφή
  3. έχω μια απίστευτη παλέτα από αυτή την εταιρία, αλλά δεν έχω δοκιμάσει κάτι άλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σκιές δεν έχω δοκιμάσει ακόμα, αλλά αν κρίνω απ'ό,τι έχω ως τώρα της Amway, θα'ναι εξίσου υπέροχες.

      Διαγραφή
  4. Δεν έχω χρησιμοποιήσει powder foundations, αλλά κερδίζεις χρόνο και ίσως πρέπει να τα δοκιμάσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά, γλιτώνεις τα πάντα. Concealer, make-up, πούδρα. Και κρατάνε τη λιπαρότητα μακριά περισσότερο.

      Διαγραφή
  5. Γενικά δεν τα προτιμώ τα powder foundations γιατί μου ξηραίνουν την επιδερμίδα. Πάντως όντως είναι πολύ πρακτικά και αυτό έχει πολύ ωραία συσκευασία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή