Σελίδες

Soap & Glory Marvelips

Η Soap & Glory είναι μία απ'τις πάρα πολύ αγαπημένες μου εταιρείες, όσον αφορά τόσο τα προϊόντα περιποίησης, όσο και τα καλλυντικά. Σήμερα λοιπόν θα σας μιλήσω για ένα προϊόν χειλιών που χρησιμοποιώ εδώ και πάρα πολύ καιρό, το Marvelips.

Το Marvelips είναι ένα διπλό μολύβι/κραγιόν. Στη μία άκρη του υπάρχει το χρώμα και στην άλλη ένα highlighter που προσωπικά πιστεύω πως κάνει και το αποτέλεσμα πιο ιδιαίτερο, ξεχωριστό.

Η διαδικασία απλή: Βάζετε το χρώμα, και μετά από πάνω το highlighter. Μπορείτε αν θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε και ξεχωριστά, όμως όπως είπα και πριν, πιστεύω πως αν χρησιμοποιηθούν μαζί, είναι καλύτερα. 
Η υφή του είναι σχετικά πηχτή (όπως είναι και αναμενόμενο για ένα κραγιόν σε μορφή μολυβιού), και η διάρκειά του, πολύ καλή. Ακόμα κι αν φάω ή πιω, δε φεύγει ποτέ τελείως απ'τα χείλη μου, κάτι που πιστεύω πως οφείλεται αρκετά και στην πηχτή του αυτή υφή. Όσο για το χρώμα του, μ'αρέσει πάρα πολύ - θεωρώ πως είναι και μία πάρα πολύ καλή επιλογή για 50's-60's inspired μακιγιάζ. Αν έχετε πολύ ανοιχτό δέρμα και ψάχνετε ένα ροζ/nude κραγιόν, πάλι πιστεύω πως είναι μία εξαιρετική επιλογή, μιας και είναι απ'τα ελάχιστα μη κόκκινα κραγιόν που δείχνουν ωραία πάνω μου.
Γενικώς είναι απ'τα αγαπημένα μου προϊόντα χειλιών και πιστεύω πως είναι κι απ'τα καλύτερα προϊόντα μακιγιάζ της Soap & Glory.

Εσείς το έχετε δοκιμάσει;
Περιμένω τα σχόλιά σας και θα τα πούμε σύντομα σε νέο post!

12 σχόλια:

  1. Υπέροχο χρώμα! Κρίμα που δεν έχουμε Soap & Glory στην Ελλάδα! Έχω ήδη μια αρκετά μεγάλη wishlist! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ρε Σίσσυ, όντως. Εγώ πάντως ό,τι έχω δοκιμάσει είναι τουλάχιστον πάρα πολύ καλό, οπότε πιστεύω δεν υπάρχει ρίσκο αποτυχίας στη wishlist σου. :P Αν τα βρεις, παρ'τα όλα!

      Διαγραφή
  2. Tην λατρεύω αυτή την εταιρία! Αν εξαιρέσεις κανα δυο προιόντα που είχαν ΠΟΛΥ έντονο άρωμα και δεν με ενθουσίασαν όλα τα άλλα που έχω δοκιμάσει είναι πολύ καλής ποιότητας. Το καλύτερο ειναι οτι εδώ μας κάνουν και πολλές προσφορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, το ξέρω! Όταν είχα έρθει Λονδίνο είχα πετύχει τη Boxing Day και όπως καταλαβαίνεις, ξεσάλωσα. Γενικώς τη S&G την αγαπώ, δε νομίζω να δοκιμάσω ποτέ κάτι που να μη μ'αρέσει.

      Διαγραφή
  3. σοκαρομαι που δεν πηρες κοκκινο..ή μηπως δεν ειχε?χαχαχ...ωραιο φαινεται παντως το χρωμα...θελω και γω..μαλλον θα κανω επιδρομη στο ebay

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είχε ρε Βάσωωω!!! Αν βγάλουν θα το πάρω πάντως, το μόνο σίγουρο, χαχαχα!

      Διαγραφή
  4. Τελειο χρωμα ^^ θελω πολυ να δοκιμασω μακαρι να ερθουν Ελλαδα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά αν το βρω κάπου κάποια στιγμή θα το κάνω σίγουρα! Πολύ γλυκό χρωματάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν είναι κόκκινο;;;; Σοκ!!!! Χαχαχαχα έλα σε πειράζω! Πολύ όμορφο χρώμα! Γιατί δεν έχουμε Soap & Glory στην Ελλάδα μου λες;;; x

    ΑπάντησηΔιαγραφή