Σελίδες

H&M Instameet 2015: Conscious Exclusive Collection & Giveaway!

Την προηγούμενη εβδομάδα διοργανώθηκε το 2ο Instameet από τα H&M. Εγώ μαζί με άλλες φίλες bloggers (και όχι μόνο) είδαμε από κοντά τη νέα Conscious Exclusive συλλογή, φορέσαμε τα αγαπημένα μας κομμάτια και φωτογραφηθήκαμε με αυτά.
Με παγκόσμιες επιρροές, από το γιαπωνέζικο ντραπάρισμα μέχρι τα αφρικανικά διακοσμητικά στοιχεία, και χρήση αειφόρων υλικών (ανακυκλωμένες πούλιες και χάντρες, κ.ά.), η σειρά Conscious Exclusive συνδυάζει άψογα το στυλ με την φιλικότητα προς το περιβάλλον, και αυτός είναι και ο λόγος που τη ξεχωρίζω.
Στη συλλογή αυτή θα βρείτε κομμάτια για όλες τις ώρες και περιστάσεις, μοντέρνα ή με μία πιο vintage πινελιά. Η Conscious Exclusive θα είναι διαθέσιμη σε περίπου 200 καταστήματα H&M παγκοσμίως από τις 16 Απριλίου, καθώς και online. Στην Ελλάδα, η συλλογή θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Ερμού 54 / Αθήνα, και Τσιμισκή 20 - 22 / Θεσσαλονίκη.
Και τώρα νομίζω πως ήρθε η ώρα να σας δείξω το σύνολο που επέλεξα να φορέσω για να φωτογραφηθώ για το διαγωνισμό: ένα λευκό t-shirt από οργανικό λινό, μαζί με την (υπέροχη) full μάξι φούστα της συλλογής από οργανικό λινό και μετάξι.
Το t-shirt αυτό νομίζω πως είναι κομμάτι - κλειδί για κάθε γκαρνταρόμπα, και όσο για τη φούστα... νομίζω πως δε χρειάζεται συστάσεις - κάνει κάθε γυναίκα να μοιάζει λες και βγήκε από παραμύθι. Extra bonus το 100% ανακυκλωμένο τούλι από πολυεστέρα που δίνει σώμα στη φούστα (για να στριφογυρίζεις παριστάνοντας την πριγκίπισσα).
Οι νικητές του διαγωνισμού θα είναι 3, και θα αναδειχθούν μέσα από τα likes των φωτογραφιών τους. Η φωτογραφία με την οποία επέλεξα να διαγωνιστώ είναι η παρακάτω, και αν σας αρέσει, μπορείτε να με ψηφίσετε κάνοντας κλικ εδώ!
(Ευχαριστώ τα κορίτσια του H&M για την πρόσκληση, και τη Δήμητρα για την υπέροχη φωτογραφία!)
Κι επειδή μετά απ'όλα αυτά μπορεί να θέλετε να δείτε κι εσείς τη συλλογή πριν κυκλοφορήσει στα καταστήματα, θα δώσω σε 3 από σας από μία διπλή πρόσκληση για το fashion party που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 15 Απριλίου, στα καταστήματα H&M Ερμού 54 / Αθήνα, και Τσιμισκή 20 - 22 / Θεσσαλονίκη.
Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να με ακολουθήσετε στο Instagram και να κάνετε like στη φωτογραφία που θα βρείτε εδώ! Οι νικητές θα ανακοινωθούν αύριο το πρωί.
Καλή επιτυχία σε όλους, και θα τα πούμε πολύ σύντομα σε νέο post!

8 σχόλια:

  1. Κουκλα Μαριαννα μου και σημερα το πρωι που περνουσα απο την Τσιμισκη σε ειδα που σε ειχαν στην οθονη στα hm και λεω ωπ η Μαριαννα χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα ρε συ! Εγώ δε με είδα κάπου (να βγάλω μια σέλφι με τη φωτογραφία μου βρε αδερφέ). Πώς ήταν; Πού το έδειχναν; Έλα ρε Κατερίνα!

      Διαγραφή