Σελίδες

Max Professional: Products Review

Τα προϊόντα της Max Pro τα χρησιμοποιώ εδώ και αρκετούς μήνες όπως ξέρετε. Είχα ενθουσιαστεί απ'την πρώτη στιγμή, αλλά μιας και κατά βάσει θα σας μιλούσα για ηλεκτρικές συσκευές, σκέφτηκα πως θα ήταν καλύτερο να περιμένω λίγο ακόμα.
Σήμερα λοιπόν, θα σας κάνω ένα review για τα τρία προϊόντα της Max Pro που χρησιμοποιώ και λατρεύω: το κλασσικό σίδερο ισιώματος, το μίνι σίδερο ισιώματος, και την BFF brush, μία βούρτσα που κάνει το χτένισμα παιχνιδάκι.
Θα ξεκινήσω με το μίνι σίδερο ισιώματος, το οποίο είναι και η τελευταία προσθήκη στα beauty gadgets μου. Αν και δεν το περίμενα, τελικά μ'έχει σώσει: χωράει στη τσάντα μου χωρίς να τη βαραίνει και κάνει πολύ καλή δουλειά. Μπορεί να μην έχει σκάλα θερμοκρασίας, αλλά θερμαίνεται από αρκετά έως πάρα πολύ, ανάλογα με το πόση ώρα θα το αφήσω. Συνήθως το αφήνω γύρω στα 5-10 λεπτά για να πάρει τη μέγιστη θερμοκρασία, και τελειώνω το ίσιωμα σε 10-15 λεπτά. Αν είστε κι εσείς όλη μέρα στο τρέξιμο, θα το λατρέψετε.
Τις μέρες που προλαβαίνω να ετοιμαστώ στο σπίτι χωρίς βιασύνες, προτιμώ το κλασσικό σίδερο ισιώματος, και αυτό της Max Pro είναι ένα απ'τα αγαπημένα μου ever. Τα μαλλιά μου δεν τα ίσιωνα σχεδόν ποτέ, αλλά όταν έχεις καρέ, το ίσιωμα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σου. Θέλω ένα σίδερο που να κρατάει το ίσιωμα των μαλλιών μου όλη μέρα, να μην τα καίει δημιουργώντας τους ψαλίδα, και φυσικά, να κάνει γρήγορα τη δουλειά του (έχουμε κι ένα μακιγιάζ να κάνουμε). Κλισέ, το ξέρω, αλλά το συγκεκριμένο τα κάνει όλα - και σημειώστε πως έχω δοκιμάσει σίδερα διάφορων εταιρειών στο παρελθόν. Έχει σκάλα θερμοκρασίας που φτάνει μέχρι τους 230 βαθμούς Κελσίου και με 3 λεπτά προθέρμανσης έχω τελειώσει το ίσιωμα σε 5 περίπου λεπτά. Το αγαπώ, τελεία και παύλα.
Τέλος, ένα ενδιαφέρον προϊόν της Max Pro είναι και η BFF brush. Αυτού του τύπου οι βούρτσες κάνουν θραύση τον τελευταίο καιρό και όχι άδικα - ακόμα θυμάμαι με τρόμο αυτή την τρυφερή στιγμή των παιδικών μου χρόνων. μετά το λούσιμο, που τα μαλλιά μου ήταν μία ζούγκλα την οποία η μάνα μου προσπαθούσε (μάταια) να ξεμπερδέψει χωρίς να με πονέσει. Με ΧΤΕΝΑ (μα με χτένα ρε μάνα;). Στο θέμα μας: σας έχω ξαναμιλήσει για αυτού του τύπου τις βούρτσες, και αυτή πιστεύω είναι η χρυσή τομή όλων των προηγούμενων που έχω χρησιμοποιήσει. Όχι πολύ ευλύγιστη - οπότε δε χαλάει εύκολα, όχι πολύ σκληρή - οπότε δεν με πονάει, και με αρκετά ματ επιφάνεια για να μη γλιστράει απ'το χέρι μου όταν χτενίζω βρεγμένα μαλλιά. Εγκρίνω.

Τέλος, μη ξεχνάτε πως έχετε 10 ευρώ έκπτωση με τον κωδικό vintageholic για όποια αγορά σας από τη Max Pro!

Ποιο προϊόν ξεχωρίσατε; Θα δοκιμάζατε κάποιο;
Περιμένω τις εντυπώσεις σας!

8 σχόλια:

  1. Πολυ ενδιαφερον μου φαινεται το μικρουλη..τελειο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην αρχή νόμιζα ότι θα το χρησιμοποιώ μόνο για τη φράντζα. Τελικά μάλλον το υποτίμησα!

      Διαγραφή
  2. Σίγουρα θα μπορείς να κάνεις και κυματιστά μαλλιά με το μικρούλι! Ενδιαφέρον ποστ :)

    Φιλάκια,
    Αγγελική από www.beautyydust.blogspot.gr ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρώτη φορά βλέπω τόσο μικρό σίδερο για μαλλιά. Είναι σίγουρα μια πολύ καλή επένδυση για ταξίδια. Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ, αν και νομίζω πως πιο χρήσιμο μου βγήκε για μέσα στη τσάντα!

      Διαγραφή
  4. Πόσο γλυκούλι το μικρό σίδερο μαλλιών; Δεν ήξερα καν ότι υπήρχε τόσο μικρό μέγεθος! Πολύ ωραίο το review σου Μαριαννάκι μου :) Φιλιά πολλά! x

    ΑπάντησηΔιαγραφή