Σελίδες

Fashion & Beauty Favourites

Στην καθημερινότητά μου προσπαθώ να επιλέγω ρούχα, αξεσουάρ και καλλυντικά κατάλληλα για μία casual glamorous εμφάνιση. Σ'αυτό το άρθρο λοιπόν θα σας δείξω ποια είναι αυτά που χρησιμοποιώ περισσότερο τον τελευταίο καιρό καθώς και το πώς μπορείτε να τα συνδυάσετε.
Φόρεμα: ZARA
Δαχτυλίδι: Darling Chérie Jewellery
Το pied de poule είναι αγαπημένο μου print για ρούχα (και όχι μόνο). Όταν είδα το συγκεκριμένο φόρεμα στα ZARA λοιπόν, δε μπορούσα να μη το αγοράσω. Εφαρμοστό μέχρι τη μέση, κλος, και με μήκος ως το γόνατο, είναι η ιδανική επιλογή για τη δουλειά αλλά και τη βόλτα. Συνδυάζεται εύκολα με τα πάντα, ενώ όσον αφορά τα κοσμήματα, επιλέγω να το φοράω με το δαχτυλίδι Sierra από Darling Chérie Jewellery.
Φόρεμα: Lindy Bop by Bitter Root Vintage
Δαχτυλίδι: Darling Chérie Jewellery
Το συγκεκριμένο φόρεμα το έχετε δει και εδώ και ξέρετε ήδη πόσο το λατρεύω. Τα φορέματα σε στυλ Audrey Hepburn είναι άνετα, chic, και ιδανικά για όλες τις ώρες. Κολακεύουν σχεδόν κάθε σωματότυπο και είναι must-have κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Το συγκεκριμένο φόρεμα λόγω του χρώματός του ταιριάζει μόνο με σκούρα αξεσουάρ (ή με κίτρινα), και πιο κλασσικά κοσμήματα. Η δική μου επιλογή ήταν για ακόμη μία φορά το δαχτυλίδι Sierra από Darling Chérie Jewellery.
Παπούτσια: Sfera
Όσον αφορά τα παπούτσια, σίγουρα ένα ζευγάρι μαύρα pointy kitten heels, μπαλαρίνες ή πλατφόρμες είναι η all time αγαπημένη μου επιλογή, όμως το καλοκαίρι δεν αλλάζω με τίποτα τις εκρού μου πλατφόρμες με τους φιόγκους. Θηλυκές και girly ταυτόχρονα, ταιριάζουν με τα περισσότερα ρούχα μου χωρίς να με περιορίζουν, ενώ ταυτόχρονα είναι πολύ άνετες.
Δαχτυλίδια: Luca Barra Gioielli
Εντάξει, είναι φανερό ότι αγαπώ τα δαχτυλίδια. Τα ring stacks είναι ιδανικά για να τραβάνε τη προσοχή χωρίς να δείχνουν υπερβολικά, και τα δικά μου αγαπημένα είναι τα συγκεκριμένα από Luca Barra (έχουν πεταλουδίτσες και strass, δε χρειάζονται άλλες εξηγήσεις νομίζω!).
Κραγιόν: Artistry Amway
Τα κραγιόν σε ροδακινί αποχρώσεις ήταν χαρακτηριστικά της εποχής του '50 και όχι άδικα, μιας και ειδικά για το καλοκαίρι είναι ιδανικά. Τις μέρες που θέλω κάτι πιο απαλό, προτιμώ το συγκεκριμένο κραγιόν της σειράς Artistry από Amway για ένα ημιδιαφανές αποτέλεσμα που προσφέρει στα χείλη μου λάμψη και ενυδάτωση.

Εσάς ποια είναι τα δικά σας fashion & beauty favourites;

6 σχόλια:

  1. Το δαχτυλιδι με το μανικιούρ ειναι πάρα πολύ ωραία!

    Καλή σου εβδομάδα :)

    http://beautyfollower.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αγαπημένο μου αυτή την περίοδο είνια τα μακράς διάρκειας κραγιόν! φυσικά σε ροζ-φουξ αποχρώσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ με κόλλησες με τα φούξια Τζίνα! Όλο το lip stain από Sephora φοράω! Χαχαχα!

      Διαγραφή
  3. Θα απαιτήσω από τη blogger κι άλλα τέτοια post. Τα είχε όλα και μ' άρεσε. <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή