Σελίδες

Fluffy love!

Οι fluffy λεπτομέρειες μου αρέσουν υπερβολικά πολύ. Ρούχα, εσώρουχα, αξεσουάρ, παπούτσια, ό,τι είναι χνουδωτό, είναι σχεδόν σίγουρο πως θα μου τραβήξει και την προσοχή. Στο σημερινό post θα σας δείξω λοιπόν αγαπημένα μου fluffy αντικείμενα από διάφορα brands που αγαπώ.

Φίλη της Dita Von Teese και burlesque girl, όταν είδα πως η Catherine D'Lish ξεκίνησε τη δική της σειρά loungewear δε περίμενα κάτι λιγότερο. Μπορείτε να δείτε όλες της τις δημιουργίες στο Instagram της, εδώ.
Τα ρούχα και εσώρουχα της Fifi Chachnil έχουν άρωμα Γαλλίας και αποτελούν τον απόλυτο συνδυασμό ρομαντισμού και θηλυκότητας.
Η Αυστραλία έχει πολλά brands που έχω ξεχωρίσει. Ένα απ'αυτά είναι και το Dyspnea. Ο λόγος νομίζω είναι εμφανής.
Και πάνω που νόμιζα πως το fluffy μονοπώλιο το έχουν οι ξένοι, θυμήθηκα τη Μαριάνα (η οποία ετοιμάζει και πολλά άλλα νέα και ωραία πράγματα, πέραν των αξεσουάρ - stay tuned!). Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, και ένα μπρελόκ για τα κλειδιά ή τη τσάντα είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή.
5. ASOS
Εντάξει, το ASOS είναι εγγύηση για μένα, το έχετε καταλάβει. Ό,τι και να ψάχνω, θα το βρω εκεί. Αυτή τη φορά βρήκα δύο fluffy τσαντάκια για τα μάτια σας μόνο.

Πολλά φιλιά και θα τα πούμε σύντομα σε νέο post!
xx

2 σχόλια: