Σελίδες

Alensa products review with Gina!

Το σημερινό post θα είναι λίγο διαφορετικό, μιας και για το review αυτό τα ηνία ανέλαβε η Τζίνα (aka the bestie). Δοκίμασε κάποια προϊόντα από το alensa.gr, μου είπε τη γνώμη της, κι εγώ σου τη μεταφέρω.
Ξεκινώντας, να σου πω πως το alensa.gr είναι το ελληνικό site του διεθνούς δικτύου e-shop φακών επαφής Alensa s.r.o., στο οποίο μπορείς να βρεις μεγάλη ποικιλία σε ό,τι φακούς επαφής ψάχνεις. Αυτό που μου άρεσε προσωπικά πέραν της ποικιλίας τους, είναι και το γεγονός ότι έχουν άψογο σύστημα εξυπηρέτησης πελατών αλλά και εγγύηση επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση που δεν έμεινες ικανοποιημένη από τους φακούς σου. Περισσότερες λεπτομέρειες αλλά και ό,τι άλλη πληροφορία θες, μπορείς να δεις και στο site της Alensa, alensa.gr.

Στο συγκεκριμένο review, θα ασχοληθούμε με τους έγχρωμους διοπτρικούς φακούς TopVue Color (πράσινη απόχρωση), και το υγρό φακών LAIM-CARE. Το υγρό φακών περιέχει υαλουρονικό οξύ για αποτελεσματικότερη λίπανση, ενώ είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλακών φακών επαφής, συμπεριλαμβανομένων των σιλικόνης υδρογέλης αλλά και των έγχρωμων φακών. Η συσκευασία του στα 400ml είναι αρκετά συμφέρουσα, ενώ μαζί με το υγρό περιλαμβάνεται και μια αντιβακτηριακή θήκη με ιόντα αργύρου, η οποία ενισχύει την αποτελεσματικότητα του διαλύματος στην εξουδετέρωση των βακτηρίων.
Όσο για τους φακούς της TopVue, όχι μόνο δίνουν χρώμα, αλλά έχουν φίλτρο προστασίας UV για προστασία από την ακτινοβολία. Επιπλέον, το περίγραμμά τους αποτελείται από ένα πιο σκούρο δακτύλιο, που δίνει την εντύπωση μεγαλύτερων και λαμπερότερων ματιών. Η μόνη συμβουλή που θα δίναμε με την Τζίνα, είναι να διαλέξεις ένα χρώμα που να απέχει αρκετά απ'το φυσικό σου, έτσι ώστε να δεις μεγαλύτερη διαφορά, καθώς το χρωματικό αποτέλεσμα των φακών είναι αρκετά φυσικό. Στη φωτογραφία της Τζίνας, μπορείς να δεις ακριβώς πώς δείχνουν φορεμένοι οι πράσινοι φακοί της TopVue. 
Α, επί τη ευκαιρία... Πώς θα σου φαινόταν αν η Τζίνα γινόταν βοηθός του Vintageholic; Νομίζω θα έπρεπε πού και πού να μας γράφει και κανένα guest post, non;

Περιμένω τη γνώμη σου!
Φιλιά πολλά!

4 σχόλια: