Σελίδες

Upharm products review & giveaway!

Το upharm είναι ένα ηλεκτρονικό φαρμακείο που αξίζει να γνωρίσεις. Μ'αρέσει όχι μόνο για την καλή ποικιλία του σε προϊόντα (και δη καλλυντικά) και τις ανταγωνιστικές του τιμές, αλλά και για την άριστη επικοινωνία και εξυπηρέτηση που προσφέρει. Σε αυτό το post λοιπόν, θα σου μιλήσω για κάποια προϊόντα του που δοκίμασα και σου προτείνω!
Θα ξεκινήσω με το σετ του Κορρέ, με μυρωδιά Bellflower/Tangerine/Pink Pepper. Το σετ περιέχει ένα αφρόλουτρο και ένα γαλάκτωμα σώματος, με νότες από κάρδαμο, ροζ πιπέρι, μανταρίνι, περγαμόντο, ίριδα, bellflower, cedarwood και vetiver. Με απλά λόγια, μυρίζει καταπληκτικά. Έχει ένα βαθύ ζεστό και θηλυκό άρωμα, που διαρκεί ώρες. Αν είναι να διαλέξεις ένα σετ του Κορρέ, σου προτείνω ανεπιφύλακτα το συγκεκριμένο (που είναι ιδανικό και για δώρο).

Σειρά έχει η κολώνια από Roger & Gallet, Fleur de Figuier, με άρωμα σύκο. Στην περιγραφή του προϊόντος, είχα διαβάσει πως το Fleur de Figuier φημίζεται για τη διάρκειά του, κάτι που όντως ισχύει. Ακόμα και μετά από αρκετές ώρες, μπορώ να το μυρίσω πάνω μου - γεγονός που δεν περίμενα από ένα eau parfumee. Σαν άρωμα είναι αρκετά ιδιαίτερο. Έχει μία φρεσκάδα, χωρίς να είναι πολύ ελαφρύ, γλυκό ή συνηθισμένο - προσωπικά το θεωρώ ιδανικό για όλες τις ώρες. Επίσης, η συσκευασία του στα 30ml είναι πολύ πρακτική για μέσα στην τσάντα, κάτι που πάντα με κερδίζει σ'ένα προϊόν.
Έπειτα, δοκίμασα μία κρέμα ματιών που μου είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον εδώ και πάρα πολύ καιρό, τη Soin apaisant contour des yeux της Avene. Είναι μία κρέμα που ενυδατώνει και καταπραΰνει την περιοχή των ματιών, μειώνοντας τους ερεθισμούς. Δεν έχει αντιρυτιδική δράση, απλά περιποιείται και φροντίζει την ευαίσθητη αυτή περιοχή του προσώπου - ό,τι ακριβώς θέλω από μία κρέμα ματιών. Μου άρεσε πάρα πολύ η απαλή υφή της αλλά και η δράση της στην επιδερμίδα μου, και σίγουρα πρόκειται για ένα προϊόν που από δω και πέρα θα βρίσκεται μονίμως στα προϊόντα περιποίησής μου.

Τέλος, δοκίμασα το αποσμητικό με βιολογική λεβάντα από Dr.Organic. Τα αποσμητικά που χρησιμοποιώ θέλω να είναι όσο πιο αγνά και απλά γίνεται, και το συγκεκριμένο αποδείχτηκε πολύ καλή επιλογή. Δεν εμποδίζει την εφίδρωση, δεν μπλοκάρει τους πόρους, δεν ερεθίζει την επιδερμίδα, και έχει τη διάρκεια που μου προσφέρει και κάθε άλλο συμβατικό αποσμητικό. Το μόνο - αν θα μπορούσα να το προσθέσω σαν μειονέκτημα - είναι η μυρωδιά του, η οποία θύμιζε ελαφρώς ανδρική κολώνια. Δεν ήταν άσχημη, αλλά δεν ήταν κι αυτό που περίμενα. Σίγουρα θα δοκιμάσω και πάλι αποσμητικό της Dr.Organic, αλλά μάλλον θα επιλέξω κάποια άλλη μυρωδιά.
Και τώρα, σου έχω δύο εκπλήξεις!
1. Με τη χρήση του κωδικού VINTAGE-B, έχεις 10% έκπτωση σε κάθε αγορά σου από το upharm! Ο κωδικός ισχύει μέχρι την Κυριακή 20/12/2015 και ώρα 23:59.
2. Μία νικήτρια θα κερδίσει το σετ του Κορρέ, Best of Colour "For a party glow"! Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό, κάνε κλικ εδώ! Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι τις 25/12/15. Καλή επιτυχία!
Περιμένω τα σχόλιά σου, και θα τα πούμε σύντομα σε νέο post!
Φιλιά πολλά!

14 σχόλια:

  1. Όχι πως είμαι εθισμένη στα αφρόλουτρα του Κορρε αλλά έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα τα αρώματα χαχα
    Το συγκεκριμένο σετ το έχω βάλει στο μάτι για το μέλλον πάντως!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα κι εγώ το ίδιο! Πάντως νομίζω ότι το συγκεκριμένο είναι το καλύτερο από θέμα αρώματος τελικά. Και συσκευασίας μη σου πω. #thinkpink

      Διαγραφή
  2. ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αγαπω τα αφρόλουτρα Κορρέ, υπέροχα όλα τα προϊόντα
    Ειρήνη
    www.thedailylace.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποσο τέλεια προιοντα απο τον Κορρε!!! ευχαριστουμε πολυ!!!! καλες γιορτες σε ολους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολύ ωραία τα προϊόντα και το δωράκι :) καλές γιορτές με υγεία xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή