Σελίδες

Feminine Boudoir Pleasure Calendar 2016

Η περίοδος των εορτών έχει φτάσει επίσημα πλέον και το νέο έτος έρχεται. Κάθε τέτοια εποχή, ανάμεσα σε όλα τ'άλλα, ψάχνω και μία ατζέντα ή ημερολόγιο για τη νέα χρονιά - είμαι άνθρωπος που αγαπά να σημειώνει τα πάντα εξάλλου.
Όταν έφτασε στα χέρια μου λοιπόν το Pleasure Calendar στην απόχρωση Parisian Red ενθουσιάστηκα. Ήταν κόκκινο, θηλυκό, διαφορετικό από τα υπόλοιπα ημερολόγια και το βασικότερο, είχε χαραγμένη προσωποποίηση, κάτι το οποίο με κέρδισε κατευθείαν!
 
Η Κλαίρη, δημιουργός των Pleasure Calendars, προσπάθησε να φτιάξει ένα ημερολόγιο που σκοπό θα είχε να εμπνεύσει και να εστιάσει στα ουσιώδη και νομίζω πως το κατάφερε. Οι σελίδες των Pleasure Calendars είναι φτιαγμένες έτσι ώστε ακόμα κι όταν σημειώνεις βαρετά καθημερινά πράγματα, να σε κάνουν να ξεφεύγεις, υπενθυμίζοντάς σου όσα πραγματικά αξίζουν: Το να χαίρεσαι τη ζωή και την θηλυκότητά σου.

Τα Pleasure Calendars (για τα οποία ετοιμάζεται ήδη και english version), κυκλοφορούν σε διάφορες αποχρώσεις και σου δίνουν την επιλογή να τα αποκτήσεις με χαραγμένη προσωποποίηση (γιατί είναι όμορφο να ξέρεις πως κάτι φτιάχτηκε ειδικά για σένα), ενώ θα τα βρεις στο site τους, στο Glowbox, αλλά και στα Public.

Φιλιά πολλά και Καλά Χριστούγεννα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου