Σελίδες

6+1 προϊόντα μακιγιάζ που αξίζει να δοκιμάσεις

Ως beauty blogger εδώ και πάνω από 10 χρόνια, έχω δοκιμάσει πολλά καλλυντικά από διάφορα brands. Ακριβά, φθηνά, niche, ευρείας, καλλυντικά από μάρκες που δεν υπάρχουν ακόμη στην Ελλάδα, κ.ο.κ. (αν με ακολουθείς στο Instagram, καταλαβαίνεις).

Παρόλο που μου αρέσει να δοκιμάζω τα νέα λανσαρίσματα, υπάρχουν κάποια καλλυντικά στα οποία επιστρέφω ξανά και ξανά – κάποια προϊόντα μακιγιάζ που θέλω να βρίσκονται πάντα στο μπουντουάρ μου, όχι μόνο γιατί μου αρέσουν, αλλά και γιατί με βγάζουν ασπροπρόσωπη όταν τα αντίστοιχα καινούργια που τυχαίνει να δοκιμάζω αποδεικνύονται… όχι και τόσο αποτελεσματικά.

Τα καλλυντικά αυτά τα φοράω ξανά και ξανά, τα προτείνω με κλειστά μάτια, και είναι τα εξής:


1. Charlotte Tilbury Matte Revolution - Supermodel

Τα ματ κραγιόν της Charlotte Tilbury είναι τα αγαπημένα μου ματ, και η απόχρωση Supermodel είναι αυτή που μου έχει ταιριάξει περισσότερο απ'όλες όσες έχω δοκιμάσει έως τώρα (ναι, περισσότερο κι απ'το διάσημο Pillow Talk!). Αν ψάχνεις ένα nude κραγιόν που να κολακεύει την επιδερμίδα ανεξαρτήτως μακιγιάζ, το Supermodel ίσως είναι αυτό που αναζητάς. Μπορεί να είναι ματ, αλλά δείχνει πολύ φυσικό στα χείλη, και τα κάνει να φαίνονται πολύ ζουμερά, όπως όλα τα ματ κραγιόν της Charlotte!


2. Rose Inc Satin Lip Color - Persuasive

Τα satin κραγιόν του beauty brand της Rosie Huntington-Whiteley είναι ίσως ό,τι καλύτερο έχω δοκιμάσει στην αντίστοιχη κατηγορία. Η απόχρωση που έχω είναι η Persuasive - ένα θερμό τριανταφυλλί χρώμα, ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας. Τα κραγιόν της Rose Inc έχουν συστατικά που περιποιούνται τα χείλη, και ξεχωρίζουν για μένα για την υφή, την αίσθηση, και την απίστευτη διάρκειά τους. Bonus: Είναι επαναγεμιζόμενα!


Οι παλέτες της Rouje δε λείπουν ποτέ από το νεσεσέρ μου σε ταξίδια και μικρές αποδράσεις, καθώς είναι τα πιο πολυχρηστικά καλλυντικά της συλλογής μου. Η παλέτα Madame είναι ίσως η αγαπημένη μου όλων. Τη χρησιμοποιώ κυριολεκτικά σε όλο μου το πρόσωπο - από τα χείλη και τα μάγουλα για να δώσω χρώμα, μέχρι τα μάτια (σαν σκιά) και το μέτωπο (σαν bronzer)! Έχει καταπληκτική διάρκεια και απόδοση, και δουλεύεται υπέροχα τόσο με πινέλο, όσο και με τα δάχτυλα.


4. L'Oréal Lash Paradise Mascara - Black Brown

Τα τελευταία χρόνια έχω αντικαταστήσει τη μαύρη μάσκαρα με καφέ. Η Lash Paradise είναι η αγαπημένη μου! Δίνει όγκο και μήκος, και έχει άψογη απόδοση από την πρώτη κιόλας χρήση.


5. Benefit Cosmetics - 24h Brow Setter

Το Brow Setter της Benefit είναι το καλύτερο προϊόν της κατηγορίας του! Έχω φρύδια με μακριές και παχιές τρίχες, και είναι το μόνο προϊόν που "κλειδώνει" το μακιγιάζ των φρυδιών μου, διατηρώντας το αποτέλεσμα αναλλοίωτο καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Αν ψάχνεις ένα διάφανο προϊόν styling και σταθεροποίησης φρυδιών, δοκίμασέ το οπωσδήποτε - δεν είναι τυχαία τόσο διάσημο!


6. Charlotte Tilbury - Eyes to Mesmerise - Oyster Pearl

Οι κρεμώδεις λαμπερές σκιές της Charlotte Tilbury, Eyes to Mesmerise, ήταν για μένα ίσως η καλύτερη ανακάλυψη στην κατηγορία του μακιγιάζ ματιών. Η πρώτη απόχρωση που δοκίμασα, η Oyster Pearl, ήταν και η αγαπημένη μου. Η σκιά αυτή φοριέται τόσο ως βάση, κάτω από άλλες - για λάμψη και διάρκεια στο μακιγιάζ των ματιών - όσο και μόνη της - για ένα εντυπωσιακά πολυδιάστατο μονοχρωματικό eye look! Λατρεύω την υγρή της λάμψη, το πόσο εύκολα εφαρμόζεται με τα δάχτυλα, και το πόσο ευκολοφόρετη είναι.


7. Charlotte Tilbury - Beauty Light Wand - Pillow Talk

Ίσως το αγαπημένο μου highlighter όλων των εποχών. Το Beauty Light Wand στην απόχρωση Pillow Talk είναι το πιο όμορφο ροζ highlighter που έχω δοκιμάσει! Γιατί το αγαπώ; Γιατί έχει ένταση που χτίζεται για να δώσει τον τύπο λάμψης που επιθυμώ, και γιατί απλώνεται σαν όνειρο στην επιδερμίδα, χωρίς να "σηκώνει" το μακιγιάζ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου