Σελίδες

Seventeen's purple lipstick review

Γεια σας κορίτσια! Σήμερα λέω να σας μιλήσω για ένα κραγιόν της Seventeen που αγόρασα σχετικά πρόσφατα και φοράω αρκετά, το No 354 Fuchsia Delight, από τη σειρά Lipstick Special.

Το συγκεκριμένο κραγιόν δεν ήταν ακριβώς το καθαρό μωβ που ήθελα (εξάλλου λέγεται Fuchsia Delight!), αλλά είδα ότι πιο μωβ απ'αυτό δεν υπήρχε. Το σύγκρινα με όλα τα μωβ που βρήκα από όλες τις εταιρείες και δεν έβρισκα κάποιο καλύτερο. Όσα έβρισκα είχαν πολύ αραιά σύνθεση, glossy τελείωμα, φαίνονταν πολύ πιο φούξια, γενικά δεν έβρισκα το έντονο μωβ χρώμα που ήθελα.

Σαν κραγιόν αρκετά καλό, πολύ ενυδατικό, δεν έχει απίστευτη διάρκεια, είναι καλό όμως. Το αποτέλεσμα δεν είναι glossy αλλά ούτε ματ, έχει την απλή λάμψη του ενυδατικού κραγιόν, το τελείωμά του είναι σαν satin.

Γενικά είναι ένα καλό κραγιόν, αν θέλετε ένα μωβ σχετικά σκούρο και ευκολοφόρετο, σας το συστήνω ανεπιφύλακτα.  Η τιμή του ήταν γύρω στα 9 ευρώ. Παρακάτω θα βάλω και μία φωτογραφία να δείτε πώς φαίνεται πάνω μου. Στις φωτογραφίες φαίνεται πιο φούξια πολλές φορές, αλλά νομίζω η συγκεκριμένη έχει καλή απόδοση χρώματος.

Τέλος, αν ξέρετε κάποιο μωβ κραγιόν πολύ έντονο ή πολύ σκούρο, αφήστε ένα σχόλιο να μου πείτε!:*


15 σχόλια:

  1. Εχω ακριβως το ιδιο! Οταν το φορεσα στα Hondos μ φαινοταν μωβ αλλα οχι οπως θα ηθελα. Το φοραω πανω απ το Vamp it up της WnW κ ειναι τελειος ο συνδιασμος. Δοκιμασε το!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι κι εγώ νομίζω όταν με είχαν βάψει μου φαινόταν πολύ διαφορετικό. Το είδα το Vamp it up, έχω κι εγώ ίδιο χρώμα αλλά δεν το σκέφτηκα να τα συνδυάσω. Ευχαριστώ πάντως!

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραίο φαίνεται!!
    αν θέλεις γίνε μέλος: http://prettyshinycupcake1.blogspot.gr/ πάρε μέρος και στο giveaway
    φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφο το χρώμα και σου πάει πολύ Μαριαννάκι!
    http://corallblogs.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. είναι το τέλειο φθινοπωρινό χρώμα! Πολυ όμορφο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι υπέροχο!! Έχω και εγώ κόλλημα με τα μωβ κραγιόν, έχω 3 από sephora kai 2 από lovie, αν θες σου λέω νουμεράκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το πιο τέλειο μωβ του κόσμου είναι το Heroine της Mac που είναι και matte. το έχει βγάλει 2-3 φορές ως repromote και δεν το χρεωνει εξτρα καθως εχει κανονικη συσκευασια
    εδω και η φωτογραφια μ αυτο
    https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/945908_10200099562627649_1316344170_n.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ρε το ξέρω, στην πορεία το ανακάλυψα το Heroine αλλά τώρα δε θέλω μωβ κραγιόν! Χαχαχα! Η φώτο τέλεια όμως! Χμ. Ντάξει, παίζει και να υποκύψω στο Heroine. Ευχαριστώ Αναστασία! -.-

      Διαγραφή