Σελίδες

Inglot haul (No1)

Και λέω No1 επειδή θα ακολουθήσουν και άλλες αγορές. Ωστόσο θα σας πω για τις 2 τελευταίες και αγαπημένες μου, που δεν είναι άλλες από μία παλέτα σκιών και ένα κραγιόν.

Ας ξεκινήσουμε με την παλέτα. Την συγκεκριμένη την αγόρασα επειδή πέραν του ότι συνδυάζει όλα τα χρώματα που μου πάνε και φοράω συνέχεια, είναι ιδανική για το αγαπημένο μου peacock make-up. Μόλις το κάνω θα ακολουθήσει και ανάλογο post! Το μαύρο είναι το πιο έντονο μαύρο που υπάρχει, μετά είναι ένα πετρόλ, ένα βαθύ πράσινο, ένα βιολετί και ένα μπλε του κοβαλτίου.


 Ορίστε και τα swatches:


Και μετά το κραγιόν, No 128, το οποίο είναι ένα υπέροχο φούξια-κόκκινο, ιδανικό για βράδυ. Θα το δείτε και φορεμένο βέβαια γιατί όπως και να το κάνουμε μόνο τότε καταλαβαίνεις πως δείχνει το κραγιόν στον άλλον.


Και το swatch:


Τι σας άρεσε περισσότερο; Εγώ πιο πολύ ενθουσιάστηκα με την παλέτα. Εσείς τι θα θέλατε να πάρετε απ'τη συγκεκριμένη εταιρεία; Όσο για το event της Inglot για τις Greek Beauty Bloggers που έγινε χθες, έχω έτοιμο το post απλά περιμένω μερικές φωτογραφίες ακόμη! Φιλάκια!

4 σχόλια:

  1. Τέλεια τα χρώματα που διάλεξες για την παλέτα! Περιμένω το peacock tutorial! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχη η επιλογή των χρωμάτων που έκανες! Να μου πεις τη γνώμη σου ως προς τη διάρκεια γιατί αμφιταλαντεύομαι :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή