Σελίδες

Apivita Aqua Vita by PharmacyLab (review & giveaway)

Αν και έχω χρησιμοποιήσει αρκετά προϊόντα της Apivita, ποτέ μέχρι τώρα δεν είχε τύχει να δοκιμάσω κάποια κρέμα προσώπου της. Πρόσφατα, είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω την Aqua Vita για μικτές-λιπαρές επιδερμίδες, οπότε σε αυτό το άρθρο θα σου πω τη γνώμη μου γι'αυτήν (και φυσικά θα σου δώσω την ευκαιρία να την δοκιμάσεις κι εσύ!).
Η Aqua Vita είναι μία κρέμα 24ωρης ενυδάτωσης, με πολλαπλές δράσεις. Βοηθά στην ανάκτηση της υγρασίας που χάνει καθημερινά η επιδερμίδα, ενυδατώνει σε βάθος, αναζωογονεί και προσφέρει ελαστικότητα και απαλότητα, προστατεύει την επιδερμίδα από τους εξωτερικούς παράγοντες και το οξειδωτικό στρες και μειώνει τις ρυτίδες που προκαλούνται από την αφυδάτωση.
Στα συστατικά της, θα βρεις φυτοενδορφίνες λυγαριάς, πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης, 100% βιολογικό αιθέριο έλαιο γεράνι και ελληνικό τσάι του βουνού.

Η συγκεκριμένη κρέμα είναι σαν να έφτασε στα χέρια μου την κατάλληλη στιγμή. Το οξειδωτικό στρες και οι ρυτίδες λόγω αφυδάτωσης είναι δύο φαινόμενα που μερικές φορές επηρεάζουν την καλή κατάσταση της επιδερμίδας μου.
Αν και τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη σωστή διατροφή και την επαρκή λήψη νερού κατά τη διάρκεια της ημέρας, η Aqua Vita φάνηκε πως συνέβαλε σε μία αισθητή διαφορά, μιας και είδα άμεσα αποτελέσματα όσον αφορά τις ρυτίδες αφυδάτωσης και την ελαστικότητά μου.
Επιπλέον, μου άρεσε αρκετά και η υφή της. Η Aqua Vita μου θύμισε χειροποίητη κρέμα με σπιτικά υλικά - δεν μοιάζει με τις υπόλοιπες κρέμες του εμπορίου. Απορροφάται στο λεπτό, οπότε δεν σε περιορίζει στο κομμάτι του μακιγιάζ, ενώ η σύνθεσή της είναι μη φαγεσωρογόνος, για να αποτρέπει την εμφάνιση ατελειών. Με λίγα λόγια, είναι μία κρέμα που σίγουρα θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις!
 *Η τιμή της είναι στα 33 ευρώ, αλλά στο PharmacyLab θα τη βρεις στα 24 ευρώ!

Και μιας και είναι και περίοδος εορτών, τι λες για έναν διαγωνισμό;
Μία τυχερή θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει την Aqua Vita για μικτές-λιπαρές επιδερμίδες. Ακολούθησε τη σελίδα μου στο Facebook για να μάθεις πώς!

Τέλος, να σε ενημερώσω πως το PharmacyLab τρέχει αυτή τη στιγμή και έναν διαγωνισμό με 7 νικητές, οι οποίοι θα κερδίσουν προϊόντα αξίας 140 ευρώ. Για να πάρεις μέρος σ'αυτό τον διαγωνισμό, κάνε κλικ εδώ!

Καλή επιτυχία και καλές γιορτές!

6 σχόλια: