Σελίδες

Vichy Dercos hair series review

Γεια σας κορίτσια! Σήμερα θα σας πω για τη σειρά Dercos της Vichy-πιο συγκεκριμένα τη κίτρινη σειρά, Nutri Repair για ξηρά μαλλιά. Τα συγκεκριμένα δεν περιέχουν parabens, και ενυδατώνουν απίστευτα τα μαλλιά. Έχω χρησιμοποιήσει το σαμπουάν και το conditioner, αλλά είδα ότι έχω και μία μάσκα οπότε θα τη χρησιμοποιήσω κι αυτή-αν και ειλικρινά δε νομίζω ότι χρειάζεται ειδικό review, θα είναι τέλεια όπως και τα υπόλοιπα προϊόντα.

Καταρχάς να σας πω για το σαμπουάν. Είναι σε μορφή κρέμας-το λέει και η συσκευασία-και μυρίζει πολύ ωραία. Δε μπορώ να προσδιορίσω το άρωμα, είναι πάντως ένα άρωμα που θα μείνει στα μαλλιά σας μέχρι το επόμενο λούσιμο. Όσο για ενυδάτωση, η σειρά αυτή κάνει πολύ καλή δουλειά. Τα μαλλιά σας μαλακώνουν τόσο πολύ που ξεμπερδεύονται με τα δάχτυλα την ώρα που λούζεστε. Αν χρησιμοποιήσετε και το conditioner και τη μάσκα, θα έχετε τα πιο μαλακά μαλλιά.

Το conditioner πάλι, ξεμπερδεύει και τα πιο ζόρικα μαλλιά. Ενυδατώνει το ίδιο καλά και το λατρεύω! Το μόνο κακό και με τα 2 είναι ότι είναι μικρά, κι αν έχετε μακρυά μαλλιά θα τα τελειώνετε αμέσως. Το σαμπουάν π.χ. είναι 200ml. Όσο για τιμές δε ξέρω, αλλά υπολογίζω 10 ευρώ το σαμπουάν και λίγο παραπάνω τα άλλα δύο. Για μένα, και ένα να πάρετε είναι αρκετό-το conditioner ας πούμε που θα κρατήσει περισσότερο και χρησιμοποιείται σε κάθε λούσιμο. Πάντως και χωρίς conditioner ξεμπερδεύονται τα μαλλιά σας αν χρησιμοποιείτε το συγκεκριμένο σαμπουάν.

Εσείς έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο προϊόν για τα μαλλιά της Vichy;


2 σχόλια:

  1. χωρίς parabens? τέλεια! Η τιμή τους δεν είναι άσχημη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι νομίζω όλα τα Dercos είναι χωρίς parabens. Και ενυδατώνουν τόσο απίστευτα καλά!

      Διαγραφή